Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 716
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 010
Не знам дали е до научаване. Може просто да има затруднения в храносмилането на определени храни - за период или за постоянно - и затова да не ги иска. Телата ни са по-умни, отколкото съзнаваме.

В Лидл има ли пастет с добър състав, как беше? 🤔

точно на люто да научаваш дете не ми е ок здравословно, но всеки си знае.
има един немски пастет на дулано, който даже от утре до неделя е намален. навремето беше добър на вкус и състав и купувах. скоро не съм взимала и не мога да ти кажа точно какво съдържаше /дали има нитрит/.
аз бях забравила, че има дрехи от днес и влизайки в лидл на раковски се учудих от навалицата от жени. е, не чак батално, но нямаше 8. та взех един панталон и топ за проба.

# 2 011
Къде изчезнаха био спагетите? И те ли са отлистени вече?

# 2 012
  • София
И аз ще ходя чак на обяд. Дано ме чака един тъмносин панталон, ама едва ли. Ако не от утре, като почнат да ги връщат. Банските са много зле. Аз искам танкини да си взема, но те са само големи размери. Ще търся от друг магазин.

# 2 013
Сладоледените сосове са хубави, да. Е, доста са калорични, но пък са вкусни.

Аз също мечтая отдавна за мексиканска седмица. Но и идната ще взема основно хранителни продукти, имам сигурно 10 чифта бански. Единият е лидлски и много си го харесвам. А джапанките ми впрочем също са лидлски, гледам сега пак ще пускат, много съм доволна от тях! Сигурно вече четвърта година съм с едни и същи и не мърдат - нито са се скъсали, нито са се деформирали, а същевременно са много удобни.

# 2 014
  • Варна
точно на люто да научаваш дете не ми е ок здравословно, но всеки си знае.
И аз не разбрах от какъв зор трябва да научаваш когото и да било да яде люто.
Пак пижами и пак гръцки неща, нищо интересно с две думи hahaha Гледам ще има уж коктейл Мохито, миналата година по спомен така и не се доредихме до него, да видим сега дали ще благоволят да заредят повече. И общо взето май друго не харесах. А, и намаленото плодово кисело мляко за пиене.

# 2 015
Днес сутринта при отварянето на магазина в 8 ч. бяхме там, имаше вече хора. Ленените неща изглеждат добри, но много бързо свършват. Явно зареждат по малко бройки. Така че, който отиде късно, дано има късмет с това, което търси.

# 2 016
Има ли в Лидл овесени трици и ако да къде се намират?

# 2 017
  • София-Младост
Има ли в Лидл овесени трици и ако да къде се намират?
Не съм виждала.

# 2 018
Маслото за плаж за какво се ползва? Имам масло за тяло от Лидл, мирише на шоколад и го ползвам като обикновен крем за ръце и тяло.

# 2 019
Ох, хубаво, че Фани и Дидка са гледали внимателно... Може ли от три модела горнища на бански половинки двата да са с връзки на гърба?! Аз почти няма какво да прибирам в тях, ама пак не бих носила такова нещо... И танкини искам, те само за сочнички дами пък...
Феникс, ще споделиш ли защо не е окей онази съставка в детското плажно мляко? Трябва ми 50 задължително, че горя и цвърча като купешко кебапче на силна скара. Може и на лични. Както и евентуално варианти за аналог някъде. (А ако е възможно и да не е твърде скъпо...)

# 2 020
като гледам банските, май единият е като моя миналогодишен - шарения. много е изрязан и плитък за мен, хич не ми е удобен.

# 2 021
  • In transit
Морена, това не се ли брои за азиатско? https://www.lidl.bg/c/ekzotichno-raznoobrazie/c2057/w1

На мен ми хареса новата брошура, ще заредя от гръцкото козе сирене. Много се харчи вкъщи.

# 2 022
Конти, писах на лични
Скрит текст:
избягвам октокрилен, личен избор- който иска, може да прочете за съставката в нета, има достатъчно продукти на пазара без него, тук също са задавали подобен въпрос: https://m.bg-mamma.com/?topic=1330544.15  мнение #26, лекар все пак го казва
За танкините от Лидл в по-малка номерация се жалвах преди няколко години, но това е положението- само по-големи размери пускат явно (като гледах и в чужбинско), намерих си преди време в К. и Декатлон (от последния и слънцезащитни тениски взех, с уж фактор 50).

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 10:25 от fenyx

# 2 023
  • София
И аз се отчетох с близо 300 лева в Лидл. Винтоверт с батерия взех и другото ленени дрехи главно за мен, но и една риза за мъжа ми. Много ми харесаха като качество.
В Ринг мола имаше и няколко глобуса, видях, че някой търси.

# 2 024
Няма гащаци за мен, почти нищо не беше останало от модела и разцветките които исках. Ще чакам следващите предложения.
Онзи ден минах през един мол, имах чувството, че бяха изкарали каквото им е останало от минали сезони, и нищо подходящо и интересно. Дали изобщо са получавали стока скоро.....
На пазара по магазинчета, за подобни модели на лидълските панталони, с по-кофти материи бяха наслагали двойни цени. 🥴

Общи условия

Активация на акаунт