Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 686
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 040
Днес все едно бях в някоя пробна с доста голяма компания. Всеки мереше без притеснение, а аз си напазарувах спокойно и необезпокоявано ежедневните неща. Дори опашките на касата бяха минимални.

# 2 041
при носене ленът се отпуска.
черният изглежда странно

Но качественият лен на първо пране се свива.

# 2 042
  • Пловдив
Имам съобщение да побързам с покупките, че моят Лидл затваря за обновяване Head Band

# 2 043
  • София
Това що е така в приложението?
Скрит текст:

Защото това са купоните, които ще са валидни от утре - петък.
Всяка седмица изглежда така в неделя и четвъртък.
Как не си го забелязала до сега?

# 2 044
  • Варна
Това филе от аржентински хек хубаво ли е? Сега разглеждам купоните и го мернах.

# 2 045
Хубаво ,че съм пропуснала тази година щом е такъв бой Simple Smile  ..аз от миналата година имам 2 рокли и риза  ,дето не знам дали ще ми станат , и ако бях се засилила ,щях да опукам и аз маса пари Simple Smile Simple Smile
Утре сутрин ,ако има нещо останало ,може и да разгледам Wink
Иначе и новата брошура ми е супер сбирщайн пак .  Бански детски няма , а дамските не са тези в италианския каталог ,ами тези ......
Клиновете ,също пак някакви останали от някъде Sad Sad  Много тъпо ми стана ,тука все да сме последна дупка на кавала . А така си бях харесала едни сандали на Пес патрул за малката ...ама явно нашите деца не заслужават Sad Друго си е с киндери да ги тъпчем и със сладоледи Sad

# 2 046
  • София
Това що е така в приложението?
Скрит текст:

Защото това са купоните, които ще са валидни от утре - петък.
Всяка седмица изглежда така в неделя и четвъртък.
Как не си го забелязала до сега?
Според мен ,пита защо има 2 еднакви купона? При мен е по същият начин, странно е.

# 2 047
Аз се уредих с блуза и панталон от ленено-памучните (в 10.30), нямаше други кандидати за тях в момента. Имаше доста в двата филиала, в които ходих. Вторият го посети с надежда поне там да е останал винтоверт и батерия за него. Уви, няма... Като се прибрах, в приложението вече пишеше, че вече не са налични... А пълно с техника от предишни седмици.
Малшанс, че сутринта отчита а топломерите и нямаше как да отида по-рано.
Другата седмица само скаридите ме впечатлиха.

# 2 048
И аз сега оставих сто лева за дрехи ленени. При нас най бързо свършват късите панталонки, роклята с тънките презрамки шарената и една тъмно синя има от нея вече няма,сивата рокля също е на път да свърши. Имаше много поли и сака,дълги панталони също има. Аз взех риза на мъжа ми, пола, къси панталони и две рокли.

# 2 049
Еха, ще има череши..защо не казвате.

Вратле набелязах.

Този чипс защо е три лева близо..техния обикновен??

# 2 050
Днес все едно бях в някоя пробна с доста голяма компания. Всеки мереше без притеснение...
Скрит текст:
Тия са от моЙта партия. Trollface

# 2 051
Феникс, ще споделиш ли защо не е окей онази съставка в детското плажно мляко? Трябва ми 50 задължително, че горя и цвърча като купешко кебапче на силна скара. Може и на лични. Както и евентуално варианти за аналог някъде. (А ако е възможно и да не е твърде скъпо...)

Това го купих преди няколко дни, защото е зелено, Sunglasses не че ми трябва толкова, ама видях, че въпросната съставка отсъства. Преди няколко страници видях снимка и на крема за лице в същата зелена тубичка, пак 50-ти фактор. Това струваше 10лв
Редактирам се, липсващата съставка била друга Flushed ама пак с О, не съм дочела докрая

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 11:52 от ttiholova

# 2 052
  • Sofia
Еха, ще има череши..защо не казвате....

Ами то и сега има, аз вчера взех и писах, пък и онзи ден ги гледах и днес има.

# 2 053
  • СОФИЯ
И аз вчера взех череши, но цената е 15.99 лв. за кг. Следващата седмица е доста по-различна.

# 2 054
Уж чета, но за черешите съм пропуснала, не знам защо така.

Общи условия

Активация на акаунт