Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 620
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Sofia
Кои са мелничките, от редовния асортимент ли са или от някоя тематична седмица.
Редовни са си. Simple Smile При подправките са.

# 2 101
  • Асеновград
https://www.lidl.bg/c/stpvay-leko/c2063/w1
От тези сандали аз съм много доволна. Малкия ги носи две лета, експлоатация на макс, не бяха мръднали.Есента ги дадох на едно детенце, миналата седмица тичаше с тях. Моите са трето лято, изключително удобни. Едва дочаках да се запролети за да ги извадя, имах проблем с възпален нерв на крака и всички обувки ме притесняваха, сега с тях болките спряха.

# 2 102
Заменям жълтата ленена рокля размер 36 за 38 или 40. Ако някой търси по-малката, да пише на ЛС. Ако не - утре след обяд ще я върна.

# 2 103
Мелничките са на оферта ..има ги в брошурът. 2.49 редовна цена. 1.99 по брошура. 1.29 с лидл плюс.
Има с чили люспи, чер пипер и шарен.
Аз за сефте ги виждам. То за 2.50 как и да ги видя..мноо скъпо Stuck Out Tongue Winking Eye

Дани, какво стана с упътването. Пратиха ли ти?

# 2 104
  • Варна
И аз се бях наточила за ленените дрехи.... Панталоните не са моята кройка - тумбести в талията и тесни в краката.
Рокля ми хареса - бяла на раета. Тя пък прозира - какъв е смисълът да е лен (демек да пази хладно), ако ще трябва да се носи с нещо отдолу....
Освен за плаж да я оставя, пък е с яка и е дебела в горната част.
Май ще се връща.
Morena мернах задоволството ти от сьомговите бургери - нещо, обаче не ги намерих. Къде са ги сбутали този път?(предния бяха в едно кьоше на фризера) ...да са свършили се съмнявам

# 2 105
Мелничките са на оферта ..има ги в брошурът. 2.49 редовна цена. 1.99 по брошура. 1.29 с лидл плюс.
Има с чили люспи, чер пипер и шарен.
Аз за сефте ги виждам. То за 2.50 как и да ги видя..мноо скъпо Stuck Out Tongue Winking Eye

Дани, какво стана с упътването. Пратиха ли ти?

Ооо да, сега ги видях в офертите, изобщо нямам навик там да надниквам, а в брошурата ги няма, поне аз не ги виждам. А пък ни имейл от тях ответен, нито обаждане, изобщо пълна тишина, ударила съм пауза на каната.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 22:23 от dani-ela-80

# 2 106
  • Sofia
Вещи, и при нас бяха в единия край на фризера-остров, днес не съм обръщала внимание има ли и при нас.

# 2 107
  • На изток от Ада
Аз също взех ленени дрехи, дълъг панталон, пола, къси панталони и 2 рокли. Сега ще ги пробвам.
Panayotu, кои сандали имаш? Не са ли мн планински едни такива..

# 2 108
  • Асеновград
Аз също взех ленени дрехи, дълъг панталон, пола, къси панталони и 2 рокли. Сега ще ги пробвам.
Panayotu, кои сандали имаш? Не са ли мн планински едни такива..
Точно туристическите, моите са сиви, 38 май от момчешката номерация. Много ми харесаха тогава и по старите потребителки в темата сигурно помнят че издирвах едни цвят тюркоаз.благодарения на темата ми ги купиха и сега си имам резерва. За две лета сериозно носене не са мръднали. А не че не съм ги ползвала и на планина за туризъм. Оказаха се неочаквано качествени и удобни.

# 2 109
Ако остане някой чифт ще си купя и аз сандали.
Тази сутрин отидох уж рано и голямо ровене беше там.
Имаше два вида топ/ ове или както се пише там . Та и от двата взех .
От този от брошурата жълтичък . Другите бяха червени и жълти .
Та червеничък .
Един панталон на цветя и една сива риза с копчета .
То аз реално друг панталон исках . Но вкъщи като пробвах този ми дойде удобен.
От тези с лен и вискоза имаше пола- панталон . Черен с широк колан.
На бургерите със сьомга / то друго зяпах / видях само табелата.
Нудъли тайландски заминаха в коша - не съм видяла , че са за микровълнова . Топлих в тиган и на нищо не мязат .
Окончателно сладоледът с фъстъчено карамелен ми става любимец. Поне е на бройка и няма да се освинча като излапам една кутия .
И не знам как и защо съм запълнинала хладилника с какво ли не и си забранявам да ходя до Лидл.
Испанските там сирена стават ли за пица .
Миналата седмица си купих едни нарязани и Махон.
Мда плочата за пица дали е удобна за готови блатове за пица - гръцки питки . Пак си купих от тях . Уж тесто мислех да меся .

# 2 110
  • София
..............................
Ей тези сандали си чакам от онлайн магазин, пък от сорта не съм срещала в Лидл.
..............................
Скрит текст:
точно оттук си поръчах и аз сандали, много  ниска цена, и на снимката много ми хванаха окото, получих ги, отворих ги и по-грозно нещо не съм виждала, а на снимката беше почти разкош. Върнах ги на минутата. То това не е кожа , ясно е, но не е и изкуствена кожа , а някакъв вид черен найлон, грозна работа, а иначе като модел много хубави. Дано при теб да се получи обратното, да ги харесаш, сподели после как са. Ето ги тези които бях поръчала - 

# 2 111
Дали има някъде останали от комарниците с магнити?

# 2 112
Май са спрели пицата с риба тон, днес я търсих, но без успех...😪 Беше ми любима.

# 2 113
Гледам пообсъждате мелничките на промо, при вас тези три вида от офертите ли са( черен, микс и чили)? При нас са  чили, микс и чесън на люспи. Пак го няма гранулирания чесън на Кания, само този на Апетитко...

# 2 114
Ходих за мъжки панталони. Къси бяха, до глезените . Дали 52 дали 56 на дължина с минимална разлика. Сякаш мъжете растат само на шширина. Както и размерите ми се видяха умалени. От миналата година 52 е както тази година  54.
От сандалите, спортните, имамкупени за мен   преди две години. Моите са с закопчалка отпред и са много удобни. Тогава взех и на синковеца, но неговите не му харесаха. Ние имаме висок свод и онази кост отгоре на стъпалото е издадена нагоре, а Това много затруднява обуването, когато няма закопчалка. Гледам  и сегашните са такива. Какво им пречи да сложат и на мъжките модели закопчаване.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 08:00 от _re_ge

Общи условия

Активация на акаунт