Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 360
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 340
Пластмасовото червено шише е от 3%, червено няма от 1,5. Между другото бях споменала, че червеното е на Меггле България, но се очаква септември да закриват дейността си в България и не знам дали няма да го спрат временно докато намерят нов доставчик.

# 2 341
marzeliva, това ли търсиш? Снимка от Тета е. Или другото под него? Снимка на Морена.

Аха. Ясно.
Аз за това мислех че става дума

Туй пък е нашето. Рекох само ако случайно го наливат горещо, да сме в картонена бутилка.

# 2 342
Имате ли идея по кое време пуснаха миналата година косачките?

# 2 343
1,5 % е синьо шише.

# 2 344

Но не е пластмасово като показаното на първата снимка. А картонено.
А тя търси синьо пластмасово...има ли такова? Аз не съм виждала при нас.

# 2 345
  • Пловдив
Благодаря ви много Flowers Hibiscus! Значи е шишето от снимката на Тета от брошурата. Не съм писала, че е синьо Simple Smile , само за процентите бях запомнила, че са 1,5.

# 2 346
Тете, аз си мисля, че си спомня бегло точно твоята снимка с пластмасовото шише, но понеже беше дълга дискусията и се оказа, че дори кутиите имат две форми, накрая се е смесила информацията. Simple Smile И аз се пообърках тогава и си свалих вашите снимки, за да ми е по-нагледно. Blush

# 2 347
Ама не е и пластмасово. А е картонено.

Стои в хлад.витрина.
Благодаря ви много Flowers Hibiscus! Значи е шишето от снимката на Тета от брошурата. Не съм писала, че е синьо Simple Smile , само за процентите бях запомнила, че са 1,5.

Конти, мерси за снимката, че не я бях запазила, за да онагледя.
Че то иначе компютри ли , компоти ли...

# 2 348
Точно. "Шишето" на снимка в брошурата всъщност пак е кутия, само формата му е докарана да прилича повече на бутилка. Баш шише си е червеното шише в снимката на Тета с хубаво заоблените форми в горната част. Smiley

# 2 349

Но не е пластмасово като показаното на първата снимка. А картонено.
А тя търси синьо пластмасово...има ли такова? Аз не съм виждала при нас.

Не знам, не купувам. По-скоро имаше, но ще проверя.

# 2 350
При нас има само 2 вида..червеното на пилос. Другото е на Чуден.
Това са пластмасите.

# 2 351
Тоалетната хартия Флоралис от утре 16 бр. хубава ли е?

# 2 352
Изкарани ли са гръцките продукти да кажете дали ще има от подправките.

# 2 353
  • Sofia
И да са изкарани, едва ли е всичко, та едва утре ще е ясно, дали ще има подправките, които ги няма ни в брошура, ни в приложението/сайта им. Друг е въпросът, че може някъде да ги има, но не на всякъде, че и това им е обичай.

# 2 354
Сега ме подсетихте, че тези подправки дълго време стояха около хладилниците с месото в нашия филиал- явно не са се търсели достатъчно. Така че, ако не са били достатъчно добре продавани предния път нищо чудно да са ги отлистили сега.

Общи условия

Активация на акаунт