Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 382
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 400
  • СОФИЯ
Черешите с купона не изглеждат толкова добре, колкото насипните миналата седмица. Взех две опаковки де, насипни нямаше. В събота купих от сергия и не одобрих. Над 20ти пореден път няма нищо от среча, само усмивки Simple Smile

# 2 401
  • В градината...
Конти, благодаря, на бг увеличавах с телефона и пак не успях да прочета текста, кьорава работа.

# 2 402
  • София
Черешите с купона не изглеждат толкова добре, колкото насипните миналата седмица. Взех две опаковки де, насипни нямаше. В събота купих от сергия и не одобрих. Над 20ти пореден път няма нищо от среча, само усмивки Simple Smile
Скреча може ли да се праща на приятел, как става?

# 2 403
Конти, благодаря, на бг увеличавах с телефона и пак не успях да прочета текста, кьорава работа.
За нищо, радвам се, че помогнах. Simple Smile За увеличаването през телефон при мен работи задържане с пръст върху снимката, излизат ми няколко опции, като едната е "Визуализация". Тогава вече с пръсти мога да увеличавам, колкото си искам. Не знам обаче дали е универсална опция във форума през телефон или зависи от марката и модела на телефона...

# 2 404

поне сладки ли са?

# 2 405
  • Козлодуй
Този зеления против слънце крем който показахте по-горе много ми хареса защото мразя да съм червена в лицето и деклотето пък тялото бяло и го взех - много хубаво ухае и не ми омазнява кожата излишно - точно за моята кожа Simple Smile

# 2 406
Може. Печалбите от скречове всъщност са пак купони. Триеш и активираш купона. Изпращаш на другия човек кода на картата си Лидл Плюс. И готово. Simple Smile
П.П. За да улесня другия човек, съм пращала скрийншотове на продукта, старата и новата му цена, както и кода по етикет в магазина.

# 2 407
  • София
Може. Печалбите от скречове всъщност са пак купони. Триеш и активираш купона. Изпращаш на другия човек кода на картата си Лидл Плюс. И готово. Simple Smile
П.П. За да улесня другия човек, съм пращала скрийншотове на продукта, старата и новата му цена, както и кода по етикет в магазина.
Т .е. пращаш му снимка на твоя qr- cod така ли?
И той с него си получава намалението?

# 2 408
Т .е. пращаш му снимка на твоя qr- cod така ли?
И той с него си получава намалението?
Да, на практика при покупката той използва твоята Лидл Плюс карта (във версия снимка на КюАр кода) и твоя купон за намаление/печалба. Няма как да го прехвърлиш към профила на друг човек за жалост.
П.П. Гледай със сигурност да си активирала купона, че имам горчив опит и с неактивиран такъв.. Joy

# 2 409
  • Мадрид / София
Конти, това за телефона не е универсално. Може би да е валидно за Андроид, но аз съм с IOS (iphone) и увеличавам снимките от форума с разтваряне на двата пръста. Иначе не ми се получава по описания от теб начин.

# 2 410
Привет аз да предложа, който иска купон за Скир за пиене имам 2 бр и един за сурови ядки

# 2 411
Конти, това за телефона не е универсално. Може би да е валидно за Андроид, но аз съм с IOS (iphone) и увеличавам снимките от форума с разтваряне на двата пръста. Иначе не ми се получава по описания от теб начин.
Мерси, Анджи! При теб всъщност е по-удобно. 😃 Едно излишно действие по-малко.
С Андроид съм.

# 2 412
  • Варна
ММ някой път сканира моя кю ар код (има го като скрин шот снимка на телефона си), за да вземе нещото, което ми се е паднало на мен от скреч картата, когато аз съм пазарувала.

# 2 413
Всъщност Киса го е написала по-разбираемо. Може да се купи само това конкретно нещо с твоя код, а другите на отделна бележка с кода на другия човек. При нас поне касиерите не се мръщят на такива разделяния.

# 2 414
Ко нищите..не ви разбирам.
Днес за какво ще се блъскаме?

Общи условия

Активация на акаунт