Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 490
  • 772
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета, жени, майки и бъдещи майки. Да ви попитам.. След Пункция имах подут корем но след два дни течността беше се смалила и нямах оплаквания, направих трансфер на бластоцит в сряда 05.05 и от тогава се подувам (предимно вечер). Килограмите варират между 54 сутрин до 56 вечер, и така всеки ден на горе на долу.. Пия много вода и протеини, нямам други оплаквания, но въпроса е в случай на бременност и покачващо се чхг, може ли да стане по страшно? Благодаря предварително за отделеното време и информацията. Пожелавам много успех на всички!

# 106
Мен док. ме предупреди, че е напълно възможно да се подувам още (и аз съм след пункция и трансфер, все още много подута). Каза ми, че при бременност е почти сигурно, че ще се подуя още повече. Предупреди ме, ако усетя прекалено голям дискомфорт да отида на преглед.
Здравейте момичета, жени, майки и бъдещи майки. Да ви попитам.. След Пункция имах подут корем но след два дни течността беше се смалила и нямах оплаквания, направих трансфер на бластоцит в сряда 05.05 и от тогава се подувам (предимно вечер). Килограмите варират между 54 сутрин до 56 вечер, и така всеки ден на горе на долу.. Пия много вода и протеини, нямам други оплаквания, но въпроса е в случай на бременност и покачващо се чхг, може ли да стане по страшно? Благодаря предварително за отделеното време и информацията. Пожелавам много успех на всички!
А дали пиете нещо за подобряване на Я? Със сигурност знам, че с правилно хранене и добавки има ефект.

Благодаря ви за мнението момичета, винаги е нужно да се чува и различно мнение според мен.
Ембриолога и докторката бяха на мнение, че  щом ги връщат значи има защо. Аз самата бях скептична и разпитах подробно, защо, какво, трябва ли и тн, и бяха категорични, че има вариант за бременност. Втория опит, яйцеклетките не искаха да се оплодят ( опита отпадна, след всичките мъки след хиперстимулацията) и представете си каква радост беше когато разбрахме, че сега на третият опит има оплодени, макар и с лошо качество. Та доверихме се на докторите, рискувахме и ето го резултатът.
Следващия път, няма да рискувам ако има такива лоши ембриони. Кофти е да се спори и да се налага мнение на доказали се специалисти от невежи като мен, който единствено четат форуми и тук-таме сайтове, но ще го направя.
Ще дам още един шанс на клиниката и докторката и ще я сменим.
Пак благодаря, винаги научавам нещо ново от тук. 🌞

# 107
Nova777, шкафа ми е пълен с добавки и чайове за подобряване на функцията на яйцеклетките и синдрома на поликистозни яйчници. От една година ги приемам.

# 108
Аз имах СПКЯ. От година спазвам хранителен режим, спортувам поне два пъти седмично и пия витамини (след доказан дефицит). Вече имам О, преди имах през няколко месеца. Мога само да предполагам, че качеството на Я не е било най-доброто, понеже това ми е първи опит ин витро. Но винаги има начин, така че не се предавай Hug

# 109
Vseznaika всеки опит е изпитание за характера и силата ни.
Вярвам, че имаш силата да се пребориш.
Съгласна съм с написаното от IRusinova.
Когато прочетох в темата за връщането на 4 ембриона- написах доста дълъг коментар ( не беше окуражаващ и положителн....), който изтрих. Реших, че не искам да те притеснявам и обезкуражавам, защото знам, че е важно да вярваме в положителния резултат и вярвам, че нещо прочетено негативно може да повлияе на и без това нестабилното ни емоционално състояние в тези важни за нас моменти.
Пожелавам ти естествен Simple Smile Успех! Бори се много тук Simple Smile
Аз съм в подготовка за трансфер ( ...след седмица и идва чакането).
и аз съм в подготовка за трансфер др седмица. Това ще ми е 4ти трансфер. ❤️ Дай боже положителен

# 110
Момичета минавам тихичко да се похваля

# 111
  • София
Момичета минавам тихичко да се похваля

Честито мечо! 🥰

# 112
Vseznaika всеки опит е изпитание за характера и силата ни.
Вярвам, че имаш силата да се пребориш.
Съгласна съм с написаното от IRusinova.....
Пожелавам ти естествен Simple Smile Успех! Бори се много тук Simple Smile
Аз съм в подготовка за трансфер ( ...след седмица и идва чакането).
и аз съм в подготовка за трансфер др седмица. Това ще ми е 4ти трансфер. ❤️ Дай боже положителен
На мен ми е 6-ти трансфер- много се надявам да е положителен и с щастлив край, защото... Head Band

# 113
Здравейте, момичета !
И аз да се запиша , днес беше трансфера на 2 тридневни. Пожелавам успех на всички !

# 114
Здравейте момичета,  чакам утре да ми се обадят за трансфер на едно 3- дневно(ако се е преборило дотук,  защото ми се обадиха на първи ден само, че се е оплодила). Та въпросът ми е, има ли смисъл да си пусна утре прогестерон преди трансфера, ще даде ли информация?

# 115
Записвам се и аз , 6ти ден след трансфера на едно 5дневено пухче

# 116
Моят трансфер (на две тридневни) беше веднага след стимулация и ми казаха, че няма смисъл да пускам каквито и да е хормони. Последните ми изследвания бяха 7 дни преди трансфера.

# 117
  • София
Здравейте, силни момичета! Моля ви, споделете, имате ли някакви усещания/ симптоми, които отдавате на евентуална бременност, а не на лутеалната поддръжка, докато чакате до тест. Питам, защото днес ми е 6-ти ден след ЕТ на бластоцист и не забелязвам нищо особено, което да ми даде някаква надежда, че резултатът ще е положителен....🤔🙄

# 118
Здравейте, силни момичета! Моля ви, споделете, имате ли някакви усещания/ симптоми, които отдавате на евентуална бременност, а не на лутеалната поддръжка, докато чакате до тест. Питам, защото днес ми е 6-ти ден след ЕТ на бластоцист и не забелязвам нищо особено, което да ми даде някаква надежда, че резултатът ще е положителен....🤔🙄

При моя успешен трансфер сега нямах никакви симптоми, даже го бях отписала на 99% и се изненадах приятно, така че симптомите не са гаранция.

# 119
Eltigan, аз съм по същия начин като coolyto.Вече съм две седмици след теста и продължавам да не чувствам нищо, така че недей да бързаш да го отписваш.

Общи условия

Активация на акаунт