Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 597
  • 772
  •   1
Отговори
# 195
Има ли някоя девойка с тест днес или утре? На мен датата ми е утре , но днес (9ти ден) с отрицателен пиклив и болки като че ми идва ,нямам големи надежди.

# 196
Момичета, аз приключих днес😭😭😭. Зацапа ми втори път, звъннах на лекарката и тя каза да направя кръвен. Днес ми е 10 ти ден. Аз пуснах и прогестерона и чхг 0 и нещо си и прогесерон 14😭. Четвърти трансфер и първи в Надежда. Просто нямам сили повече😭...нямам

# 197
https://
Момичета, аз приключих днес😭😭😭. Зацапа ми втори път, звъннах на лекарката и тя каза да направя кръвен. Днес ми е 10 ти ден. Аз пуснах и прогестерона и чхг 0 и нещо си и прогесерон 14😭. Четвърти трансфер и първи в Надежда. Просто нямам сили повече😭...нямам

Спокойно,момиче!Няма да се предаваш!Имаш ли снежинки?

# 198
IRusinova, много съжалявам. Поплачи си, намести короната и както казва Кобрата - Продължаваме напред! Няма да се предаваш.
Hug

# 199
Нямам снежинки! Всичко почва отначало но съм решила една седмица да не мисля за нищо. После ще се събера и ще подам за последен път към фонда пък каквото-такова. Вече си поплаках....

# 200
Да, за последен ще ти е с щастлив финал!Събери се и смело напред!

# 201
Знам, че едва ли е сега моментът и може би не ти е до това. Ако досаждам, просто не отговаряй Simple Smile
Дали сменяте подхода при различните опити? Предполагам Персенска е запозната с предишните опити и резултатите (броя Я най-вече). Правили ли сте генетични, имунологични изследвания? НК клетки, тромбофилия? Вит. Д и вит. Б в граници ли са? ТСХ дали изследвахте преди стимулацията?
Задавам всички тези въпроси, защото на мен ми е първи опит и преди да започнем изчетох половината форум относно какво може да се обърка и направих част от изследванията на своя глава, защото Персенска не обръща особено внимание на голяма част от тях.

# 202
Знам, че искаш да помогнеш но нямам сили да коментирам сега. Само ще  ти кажа, че съм пускала всичко, което изброи без витамините.  Ще говоря с Персенска да видим какво ще каже за другия път. Не знам в Надежда какъв е е реда за нов час и документи към фонда. С нея това ми е първи опит, преди това бях в Пловдив. Има нещо, което пречи и трябва да го открием. Стискам палци на всички чакащи-не се отчайвайте от моя неуспех. Онзи горе знае защо и кога! И ще го направи в най-точния за нас момент!
Знам, че едва ли е сега моментът и може би не ти е до това. Ако досаждам, просто не отговаряй Simple Smile
Дали сменяте подхода при различните опити? Предполагам Персенска е запозната с предишните опити и резултатите (броя Я най-вече). Правили ли сте генетични, имунологични изследвания? НК клетки, тромбофилия? Вит. Д и вит. Б в граници ли са? ТСХ дали изследвахте преди стимулацията?
Задавам всички тези въпроси, защото на мен ми е първи опит и преди да започнем изчетох половината форум относно какво може да се обърка и направих част от изследванията на своя глава, защото Персенска не обръща особено внимание на голяма част от тях.

# 203
Успех следващия път!!! Ще дойде и твоето бебче! ❤️

# 204
  • до най-прекрасния мъж
IRusinova, съжалявам за неуспеха ти. Кураж, момиче, няма начин да няма начин. Твоето бебенце те чака някъде и ще дойде при теб тогава, когато трябва. Само сила и вяра. Ще стане, няма начин да не стане. Каквото и да става, никога, никога, никога не губи надежда! Трябва да се успокоиш и да вярваш! Сигурна съм, че скоро ще се похвалиш с положителен резултат. Сега си поплачи и напред към нов опит.

# 205
  • София
Добро утро, момичета! Днес - 10 ти ден на  1 бластоцист. Резултатът го водя отрицателен, нали?

# 206
Добро утро, момичета! Днес - 10 ти ден на  1 бластоцист. Резултатът го водя отрицателен, нали?

Напротив. Резултата е положителен. Пуснете си кръвен.

# 207
Честито и според мен е положителен. Пусни кръвен. ❤️ ❤️ 🎉

# 208
Кръвен или още един уринарен, защото Шуър чек... ама ми сивее чертата. Дано следващия е различен. Стискам палци!

# 209
  • София
Благодаря,  ще пусна кръвен на 14-ти ден, както ми е казал док, ама реших днес да видя какво е положението. Много благодаря за куража и на мен ми се иска да е положителен ❤, ама ще видим...

Напротив. Резултата е положителен. Пуснете си кръвен.

Общи условия

Активация на акаунт