Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 609
  • 772
  •   1
Отговори
# 210
Съвсем положителен си е, честито!

# 211
Благодаря,  ще пусна кръвен на 14-ти ден, както ми е казал док, ама реших днес да видя какво е положението. Много благодаря за куража и на мен ми се иска да е положителен ❤, ама ще видим...

Добро утро, момичета! Днес - 10 ти ден на  1 бластоцист. Резултатът го водя отрицателен, нали?

Напротив. Резултата е положителен. Пуснете си кръвен.

Положителен е със сигурност ❤
Чакаме кръвния 🤗

# 212
  • София/Севлиево
Положителен е резултатът.Успех и с кръвния ❤️❤️❤️

# 213
Благодаря,  ще пусна кръвен на 14-ти ден, както ми е казал док, ама реших днес да видя какво е положението. Много благодаря за куража и на мен ми се иска да е положителен ❤, ама ще видим...

Добро утро, момичета! Днес - 10 ти ден на  1 бластоцист. Резултатът го водя отрицателен, нали?

На кой ден е този тест и на колко дневни?

# 214
  • София

На кой ден е този тест и на колко дневни?

На 10-ти ден на 1 бластоцист.

# 215
Привет, привет,

Русинова няма да се предаваш, човек е способен на много, сега ти е тъжно и те разбирам, но нямаш право да се предаваш!

Аз съм трети ден на естрофем и съм наострила ушите да не дам рязко фира ...но дишам, споко.

Благодаря на момичетата, които писаха за д-р Станулов, след ЗЕТ ще си запиша час при него и ще почваме процедурите ако се харесаме.

# 216
Момичета....т.к. не смея още да реагирам,защото си ме е страх...ама 10 ден на 2 петдевни бластоциста и теста( от центъра ми го назначиха за 18,ама пусто нетърпение)  показа това...не знам какво да мисля,пуснах и кръвен...по-късно очаквам резултати Simple Smile

# 217
  • София
Кате, честито! И кръвния да покаже добри стойности!
Момичета....т.к. не смея още да реагирам,защото си ме е страх...ама 10 ден на 2 петдевни бластоциста и теста( от центъра ми го назначиха за 18,ама пусто нетърпение)  показа това...не знам какво да мисля,пуснах и кръвен...по-късно очаквам резултати Simple Smile

# 218
  • София/Севлиево
Втори положителен тест Simple Smile Леле колко хубаво ❤️ Кате, тихичко честито ❤️ Чакаме да съобщиш и резултатът от кръвния тест.

# 219
Kate, eltigan, положителни са и на двете тестовете.
В листовката на sure check изрично си пише, че бледа черта се води положителен тест.

Успех и на двете и високи кръвни резултати!

# 220
  • до най-прекрасния мъж
Тихичко честито, момичета. И на двете тестовете са +, нищо че са бледи. Хайде сега да избухнете с по едно високо ЧХГ и да се поуспокоите Blush

# 221
  • София
Елислава, Alexandra, blue.angel, дано да повлечем крак 😉

# 222
Дано, нека всички скоро имат тази радост.

Аз също да се похваля и да ви пожелая същото. Онзи ден бях на първи преглед след + теста и дори се видя как тупка сърчицето на нашето ангелче Heart беше много вълнуващо.
Елислава, Alexandra, blue.angel, дано да повлечем крак 😉

# 223
Страхотни новини , дано да сте на кадем на всички момичета в темата🙏❤️

# 224
Момичета, някой може ли да ми каже колко време след трансфера се приема но шпа?

Общи условия

Активация на акаунт