Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 688
  • 772
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, до вчера ме боляха гърдите много, най вероятно от Прогестерона, сега няма, 6 ден след трансфер съм, не ми се ще да го смятам за негативен знак. Иначе никакви симптоми други нямам, не че и очаквам преди 5/6 седмица 😁, но все пак.

Да ти кажа мен въобще не ме боляха гърдите до преди ден-два и то не е болка,а ги усещам по-твърди 😁 честно казано много усещания нямах освен това,че започна да ми се спи нон стоп и спря да мо се пие кафе(което всъщност беше нещото,което ме наведе на мисълта,че май има нещо) Simple Smile сега след +тест и кръвен пак нямам симптоми освен зверската нужда за сън..спи ми се със ставането сутрин Simple Smile Желая ти успех и скоро + тест 😊

# 271
Момичета медрола за какво ни го изписват,след трансфера.

# 272
Ако питаш за Преднол,мисля че е за потискане на имунната система.Аз го пих 5 дена преди трансфера.
Момичета медрола за какво ни го изписват,след трансфера.

# 273
Медрол мисля също е киртикостероид и това е идеята - да понижи имунния отговор срещу ембриона. Аз бях на 2 различни вида киртикостероиди - 1 преди и друг след трансфера.

# 274
А какво е наложило приема на два медикамента? 
Медрол мисля също е киртикостероид и това е идеята - да понижи имунния отговор срещу ембриона. Аз бях на 2 различни вида киртикостероиди - 1 преди и друг след трансфера.

# 275
Здравейте,  Момичета.  Утре ми предстои ЗЕТ, но искам да ви попитам след като си бия Пролутекс
след това започват да ме преболяват яйчниците,  не е силно, нормално ли е или?  Защото започнах да се притеснявам да не би да ми отменят трансфера..

# 276
А какво е наложило приема на два медикамента? 
Такъв е протоколът, по който действа докторът. В старата клиника бях само на един вид кортикостероид.

# 277
Добро утро момичета. Днес ми е 5ти ден. Колко дълго лежите. На кой ден ставате активни. Аз мисля и днес да си остана в леглото😊. Успех на момичетата който денс ще правят тест. 🍀

# 278
Нова321 , аз не съм лежала , кой знае колко . Дори след трансфера карах 2 часа до вкъщи. Правя си леки разходки с кучето от ден 1. Само внимавам да не вдигам тежко . Днес ми е 8ми ден.

# 279
  • София
Добро утро и от мен. Направих теста, 14-ти ден от трансфер на 1 бластоцист. Ето го резултатът 🥰

# 280
Ех, че хубав резултат!!! Успех и дано се похвалим и ние скоро с такъв !

Добро утро и от мен. Направих теста, 14-ти ден от трансфер на 1 бластоцист. Ето го резултатът 🥰

# 281
Много хубав резултат, честито! Blush

# 282
Хубав резултат. Честитооо💖💖💖🍀🍀🍀

# 283
Добро утро момичета. Днес ми е 5ти ден. Колко дълго лежите. На кой ден ставате активни. Аз мисля и днес да си остана в леглото😊. Успех на момичетата който денс ще правят тест. 🍀

Да ти кажа лежах само първия ден,след това симщ правех всичко,каквото и досега...избягвах само вдигането на тежко дори легена с дрехите не вдигах.но всичко др по старому,че и ходех много Simple Smile

# 284
  • София
Nova321, изобщо не съм лежала, 4-5 пъти правихме с мъжа ми дълги разходки в планината, по равен терен, само гледах да не вдигам тежко. Никакви симптоми нямах, единственото, което не беше приятно - адски запек, но док ми беше казала да ползвам свещички, ако стане. Успех! 🍀🦋🎉

Общи условия

Активация на акаунт