Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 643
  • 772
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Приключи и моят опит. Вчера много започна да ме боли корема и кръста , течението се засили и започна да придобива червен цвят и отидох на преглед (така започна извънматочната ми бременост миналата година ОТНОВО май месец)... Кръвния тест показа 116 mIU/ml , но лигавицата ми е 7мм и каза, че опита няма да е успешен . Понеделник ще пусна пак кръвен за да изключим втора извънматочна и чакам цикъл .. по - малкото зло.
Всяко чудо за 2 дни при мен, правя бях да се радвам.. явно не ми е писано да съм майка . Успех на вас момичета !
Panda, дано все пак в понеделник да се окаже друго развитието. Пращам ти много космическа енергия за добър край! ❤ Не се отказвай!

# 376
Ох, момичета това чакане след ЗЕТ не е лесно никак. Вие какво правите за да Не пуснете по рано ЧХГ

# 377
Ох, момичета това чакане след ЗЕТ не е лесно никак. Вие какво правите за да Не пуснете по рано ЧХГ
Нищо. Аз от 5 ден започнах с тестове и на 7 ден направих кръвен.

# 378
  • София

Kalinka, то има ли разлика в чакането след ЗЕТ или след свеж....напрежението май все си е голямо. Успех!

# 379
Тестовете показаха ли втора черта

# 380
Започнах работа на 6 ден след трансфера 🤣 шегата на страна лутам се от пълната убеденост, че се е получило, до чисто смразяващо отчаяние, преди две вечери си изревах очите, от убеденост,че се заблуждавам и ще покаже 0 теста, който трябва да направя на 25.05 от страх ще се побъркам. Уж гледам да не го "мисля" 😂 ММ е сигурен, че съм бременна, след като съм мелодраматична 🤨🤭

# 381
Panda Banda, не се предавай! Много съжалявам. Вчера и аз бях много позитивна след като прочетох за твоя тест. Щом веднъж си постигала бременност ще се бориш, ще дойде момента. Аз никога не съм забременявала и все пак понякога вярвам, че може да ми се случи. Тук всички трябва да сме много силни!
Аз живея в Испания и лечението ми е там и двете докторки, които ми се паднаха на всяка среща не пропущат да ми казват, че имам само един яйчник след операцията, че имам детски размери на половата система като цяло.... и си поплаквам после вкъщи  и ми минава. Но мечтата ми да стана майка е по-силна. Понякога мисля, че най-силна подкрепа идва от някой, който преминава през същото, затова се радвам , че попаднах на този форум и на всички тук!

Приключи и моят опит. Вчера много започна да ме боли корема и кръста , течението се засили и започна да придобива червен цвят и отидох на преглед (така започна извънматочната ми бременост миналата година ОТНОВО май месец)... Кръвния тест показа 116 mIU/ml , но лигавицата ми е 7мм и каза, че опита няма да е успешен . Понеделник ще пусна пак кръвен за да изключим втора извънматочна и чакам цикъл .. по - малкото зло.
Всяко чудо за 2 дни при мен, правя бях да се радвам.. явно не ми е писано да съм майка . Успех на вас момичета !

# 382

На 5 ден май беше отрицателен, но аз доста бързо го изхвърлих. От 6 ден тестовете станаха положителни.
Започнах толкова рано за да разбера дали има имплантация изобщо. Видя се, защото са двечки и ЧХГ беше много високо.
Миалма, какви са тези лекари??? Пожелавам ти успех.

# 383
Благодаря за подкрепата, още веднъж! Реших да си почина 2 3 месеца от стимулации , да си прочистя организма и съзнанието и след това ще реша какво ще се случва. Нямам право на фонд  и това допълнително усложнява нещата, този опит ми излезе пре скъп.  Преди инвитрото 3месеца пих Фемара и имам чувството, че се отрових от толко хормонални препарати.
Сега искам да си взема някакви антиоксиданти и витамини , ако знаето какво е подходящо и може да се взима при Хашимото , моля да споделите , може и на лично.
На всички , които все още чакат резултати пожелавам успех и един хубав финал! Хубаво е, че тук те посрещат с разбиране и получаш нови сили!
Миалма тези, докторки , вместо да си дават кураж, правят точно обратното. Мислила ли си да смениш клиниката ?

# 384
  • до най-прекрасния мъж
Пандичка, не се предавай. Когато си мислиш, че нещата са най-зле, стават чудеса. Ще станеш майка, само трябва да го искаш много силно и да вярваш в това, че ще стане. Почини си лятото, събери слънце, сили и хубави емоции и на есен с нови сили.
Знам, че опитите са адски скъпи, ние също вървим по този път и вече едва се справяме. Но като чуеш малкото сърчице, което тупти в теб, се бориш и си даваш кураж. Трудно е, но това е пътят, който трябва да извървим за така мечтаните бебчета. Нашата съдба е да се преборим да имаме тези бебоци и нямаме право да се отказваме от мечтите си.
Успех и горе главата!

# 385
Аз никак не се справям с чакането. Тази сутрин се събудих и си направих тест (9 ден). Когато го погледнах исках да го изхвърля, след втория поглед имаше толкова бледа черта, че....ако не си толкова отчаян няма да я видиш. И въпреки всичко, реших, че може да си фантазирам и отидох до Рамус. А сега - чакам. 😄

# 386
Аз никак не се справям с чакането. Тази сутрин се събудих и си направих тест (9 ден). Когато го погледнах исках да го изхвърля, след втория поглед имаше толкова бледа черта, че....ако не си толкова отчаян няма да я видиш. И въпреки всичко, реших, че може да си фантазирам и отидох до Рамус. А сега - чакам. 😄

Успех Hug

# 387
Аз чаках повече от две години за да ме вземат, за сега лечението ми го поема здравна каса, безплатно е, но защото съм с проблем. В началото ми повтаряха че съм млада още и че преди мен има жени на по 38, 39 години. Аз съм почти на 33, но заради ендометриоза и запушени две тръби нямам шанс за естествена бременност.
За двете гинеколожки, направо без коментар. Според мен трябва да имат подход и емпатия. Добре че медицинските сестри поне са добри. Иначе бях се отчаяла и вече щяхме да ходим на частно, защото покрай този Ковид никой не ме викаше, макар че тук в Испания на частно започва от 7000€ нагоре. Една позната ходи на частно в съседен град , платила е 18000€ и нямаше резултат...
Имам познати в България , които продават продукти на Аквасорс и публикуват разни теми , веднъж имаше за Хашимото. Не съм пила такива витамини никога. Аз почти от една година ходя при един доктор не знам доктор ли е занимава се с биомагнетизъм. Лекува болести с продукти на билкова основа и с магнитни енергии. Той ми препоръча да пия Прегназон едно на ден, витамини са и имат фолиева киселина... Ако ще помогне.
quote author=PandaBanda link=topic=1331338.msg42879327#msg42879327 date=1621668710]
Благодаря за подкрепата, още веднъж! Реших да си почина 2 3 месеца от стимулации , да си прочистя организма и съзнанието и след това ще реша какво ще се случва. Нямам право на фонд  и това допълнително усложнява нещата, този опит ми излезе пре скъп.  Преди инвитрото 3месеца пих Фемара и имам чувството, че се отрових от толко хормонални препарати.
Сега искам да си взема някакви антиоксиданти и витамини , ако знаето какво е подходящо и може да се взима при Хашимото , моля да споделите , може и на лично.
На всички , които все още чакат резултати пожелавам успех и един хубав финал! Хубаво е, че тук те посрещат с разбиране и получаш нови сили!
Миалма тези, докторки , вместо да си дават кураж, правят точно обратното. Мислила ли си да смениш клиниката ?
[/quote]

# 388
Момичета, 10 ден след ЗЕТ на тридневни съм, теста ми е за понеделник, но е почивен и ще пусна вторник, снощи обаче имах досат изразени типичните тежест и болки като пред цикъл и имам чувството, че и до тест няма да стигна, а ще ми дойде преди това въпреки лекарствата. Някак започвам да се подготвям, че няма да успеем и този път и в тази връзка искам да ви питам следното- този ЗЕТ ми е с блокираща инжекция от предходен цикъл, след това естрофем, включен утрогестан и трансфер на 3 ден, сега като се опитвам да смятам се обърквам, ясно е, че моя цикъл не играе, в такъв случай кой ден приемам за 1 ден на последна менструация, спрямо който да се ориентирам... и тази инжекция за колко време образно казано "блокира"..Не съм била с блокираща досега и не мога да се оправя със сметките...

# 389
Успех дано ни зарадваш в положителен. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт