Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 622
  • 772
  •   1
Отговори
# 450
Аз предния път бях с два петдневни бластоциста и ми казаха 12 ден. А сега не ми казаха нищо, то се и подразбира, че трябяа да зная от предходния път. А аз всичко съм забравила. 😄

# 451
На мене ми казаха на 14 ден да пусна кръвен,  на 2 5 дневни бластоциста.

# 452
На 9-10 ден на 5 дневно ембрионче вече показва кръвния тест. Ако има нетърпеливи, можете да пускате вече. Успех на всички и да се похвалите после!!

# 453
  • София/Севлиево
Има метилирани витамини за бременни.Аз пия Оптимал пренатал,мисля че има и други.А може и по отделно-фолиева,Б12 и други,в които ги няма...

# 454
Момичета пак съм аз. Виждам че  от Кринона ми излизат някакви тъмини масни неща днес. Не бяха много но ги имаше.. Нормално ли е. 🤔

# 455
Dimitrichka Krasteva, без такива негативни мисли. Всичко ще бъде наред. На 14 ден ли трябва да ти е теста? Аз защо си мисля, че доктора казва на 12?
До на 14 ден, всеки път така ми казват, даже подчерта да изчакам, заради абразиото ноември.

# 456
Здравейте.Записвам се и аз при вас,6ти ден след ЗЕТ на 5дневен бластоцид.За разлика от предишните 3 трансфера сега нямам никакво предчувствие за крайния резултат.Ден за тест 31.05.При предишният трансфер на 6ти ден уринарният тест отчете +,но тази сутрин беше отрицателен.Но имам надежда,че може би всичко е наред.

# 457
Здравейте, писах и в друга тема, но исках да попитам и тук, тъй като вече повечето сте имали трансфер. Таа...взимам добавки витамин Д3 с включен витамин К в него за по-лесно усвояване. Предстои ми трансфер може би до месец и се чудя дали трябва да уведомя док, че приемам витамин К преди трансфера?

# 458
  • до най-прекрасния мъж
Не е лошо да му кажеш. Аз също приемам Д3 и понеже съм на кръворазреждащи, ми изписаха само Д3, без К. Доколкото разбрах, за момента не е ОК да го приемам. Но аз имах и леко зацапване, когато ми го изписаха и имуноложката спомена, че за момента ще се въздържи от вит.К.

# 459
Момичета освен чхг задължително ли е и прогестерон да се пусне. И хюгоре долу каква стойност трябва да е прогестерона на 12 ден

# 460
Излязоха резултатите от втория  кръвен тест от 116 е паднало на 68 за 3 дни . Считам го за БХБ нали? Цикъла ми започна вчера и когато приключи ще отида на преглед да обсъдим защо стана така и ще искам да ми се назначат изследвания за да намерим причината. Какви изследвания сте правили след неуспешен опит?

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 19:49 от PandaBanda

# 461
  • София
Излязоха резултатите от втория  кръвния тест от 116 е паднало на 68 за 3 дни . Считам го за БХБ нали? Цикъла ми започна вчера и когато приключи ще отида на преглед да обсъдим защо стана така и ще искам да ми се назначат изследвания за да намерим причината. Какви изследвания сте правили след неуспешен опит?
Да, Panda, явно е БХБ, при мен беше така през ноември, естествена бременност. Дано те посъветват за подходящите изследвания и се установи нещо, но до колкото знам, трудно се хващат някакви причини за БХБ, остава си неяснотата .... съжалявам, че така се разви бременността. Стискам палци за най-добро развитие в бъдеще ❤

# 462
Asya93, blue.angel, в комбинираната версия на вит. Д и К, за по-добро усвояване е включен К2, който няма общо с кръвоспирането. За тази цел изписват витамин К1, доколкото знам. Питайте лекарите задължително ако се приемат антикоагуланти и при бременност, но мисля, че няма никакъв проблем с вит. К 2 и кървенето. Успех! [/img]

# 463
Здравейте. Чхг 48 и прогестерон 102 на 7 ден трансфер на един 5 дневен бластоцид как ви се струват резултатите?

# 464
Чудесно е!! Честито и повтори пак след два дена, а после лека бременност и пухкав финал!!

Общи условия

Активация на акаунт