Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 49 592
  • 772
  •   1
Отговори
# 495
Много е рано 2ри ден за имплантация. Попринцип я дават 5-6ден, а за късна е възможно и 9ти ден.

Здравейте. Не е рано 2ри ден за имплантация, ако е правен хешинг на ембриона. Тогава излюпването се случва почти веднага след трансфера. Аз бях с трансфер на 4дневни ембриони и на единия от двата направихме хешинг. Започна да ми се повдига на 3тия ден след трансфера. Естествено, мислех, че си внушавам. Но при ЧХГ на 10ти ден се оказа 448.96 (на 14ти ден бях с 3000 и нещо), и след като отидох на преглед, се оказа че е едно ембрионче, следователно ЧХГ-то е започнало много рано след трансфера да се натрупва в организма.
Много зависи от конткретния случай, правят се трансфери и на 4ри дневни ембриончета.
В моя случай за момента успешен. В 19та седмица съм от бременността.

# 496

[/quote]
Благодаря, но тотално се сдухах, четох назад в темата, че такова зацапване може да има и при отлепване на ембрион и от час плача от страх Sad
[/quote]
[/quote]
Попита ли си доктора? Какво толкова ви е страх от тия доктори не знам. Обаждаш се и питаш, ако ще в Америка да е.

# 497
Претиснява ме ниския прогестерон. Има ли някой от вас на 12 ден с прогестерон 20.
За мен не е нисък. Аз бях с прогестерон 15-16 и док каза, че е добре. Основната част я приемах вагинално и само малка част- орално. Като почнах да пия цялата доза и прогестеронът ми рязко се вдигна.

# 498
  • до най-прекрасния мъж
Lolitka678, не се сдухвай напразно. Почиваш, пиеш си лекарствата, ако зацапването е червено, отиваш на лекар. Първите седмици са критични, във всеки един момент нещо може да се обърка. Ако трябва само това да мислиш, ще се сдухаш тотално. В общи линии, докато не се установи пулс, лекарите няма много какво да направят. При зацапване препоръчват почивка на легло, друго няма какво да се направи, щом имаш и терапия. Аз също имах зацапвания за около 10-тина дни от края на 6 г.с., даже лежах 3 дни в болница. После си спряха от самосебе си. При все че аз основно лежа, в болничен съм и съм си вкъщи. Нямах отлепване, никой не можа да каже от какво е зацапването.
Чуй се с лекаря си, ако трябва, иди да те види и следвай препоръките му. Това е.

# 499
Защо да няма какво да се направи, ако приема аспирин? Трябва да звънне и да се уточнят лекарствата.

# 500
  • София/Севлиево
Нова,не е нисък в твоите единици,там за нисък се води под 9.

# 501
Много е рано 2ри ден за имплантация. Попринцип я дават 5-6ден, а за късна е възможно и 9ти ден.
Благодаря.То не само четене,ами и разбиране трябва😂.Тъй де ще ми се да е късна имплантация и се поомотах с дните.Благодаря ви за отговорите.

# 502
Момичета, според вас след направена хистероскопия, необходимо ли е да се прави и еднометриална биопсия? Благодаря!

# 503
Благодаря, но тотално се сдухах, четох назад в темата, че такова зацапване може да има и при отлепване на ембрион и от час плача от страх Sad
[/quote]
[/quote]
Попита ли си доктора? Какво толкова ви е страх от тия доктори не знам. Обаждаш се и питаш, ако ще в Америка да е.
[/quote]
Няма как да стане, питаш консултанта, той ако прецени предава на доктора запитването ти, в случая ми отговори консултантката, което не ми беше достатъчно  успокоително и само между другото зацапването още си го имам.

# 504

Няма как да стане, питаш консултанта, той ако прецени предава на доктора запитването ти, в случая ми отговори консултантката, което не ми беше достатъчно  успокоително и само между другото зацапването още си го имам.
[/quote]
Здравей, аз също имам две дечица от инвитро в Турция, и по същия начин се съмнявах в отговора на преводачките и те ме увериха, че никога не биха си позволили да отговарят без да питат доктора. В коя клиника си

# 505
Кръвния излезе 1.996 mIU/ ml при референтни за не бременни 0,5.
Това на 15 ден след трансфер на 2 5 дневни блостоцита, аз го смятам за кауза пердута.

# 506

Здравей, аз също имам две дечица от инвитро в Турция, и по същия начин се съмнявах в отговора на преводачките и те ме увериха, че никога не биха си позволили да отговарят без да питат доктора. В коя клиника си
[/quote]
В Бахчеджи
И просто я видях как като ми прочете въпроса, отговори веднага, без да го покаже явно, а конкретно ме притеснява тоя аспирин Sad, но според тях да си го пия и всичко си е наред.
Може би и моите нерви вече не издържат до заветния кръвен .
  Да са ви живи и здрави дечицата Simple Smile

# 507
  • София
Това на 15 ден след трансфер на 2 5 дневни блостоцита, аз го смятам за кауза пердута.

Dimitrichka Krasteva, май наистина не е станало, съжалявам много! ЗЕТ ли беше или свеж? Горе главата и напред! 🍀❤

# 508

В Бахчеджи
И просто я видях как като ми прочете въпроса, отговори веднага, без да го покаже явно, а конкретно ме притеснява тоя аспирин Sad, но според тях да си го пия и всичко си е наред.
Може би и моите нерви вече не издържат до заветния кръвен .
  Да са ви живи и здрави дечицата Simple Smile
[/quote]
Сигурна бях, че си там  Sad
Моля те, пиши пак и изрично питай за аспирина, питай си за всичко, което те интересува. Българите плащаме двойни цени там и най-малкото е да ни отговорят на въпросите. Ще чакам д асподелиш и не се притеснявай, сигурно и двете са се хванали и всичко ще е наред.

# 509

Dimitrichka Krasteva, май наистина не е станало, съжалявам много! ЗЕТ ли беше или свеж? Горе главата и напред! 🍀❤
ЗЕТ, на свежия октомври на 9 ден беше 100,78 пак ниско, ама това направо.... А толкова съм претръпнала, че даже не се разстройвам, какво ми има? Приех го спокойно, явно откачам. Иначе имаме още 4 снежинки, може пак там да се крие нашето щастие. Ако не имаме право на още 2 заповеди, продължаваме напред.
Спрях лекарствата, изобщо няма какво да се тровя повече с тоя резултат, не че успях да се свържа с клиниката, но утре ще им се обадя, за протокола, предполагам, ще ме накарат още едно след 2:дни да пусна.

Общи условия

Активация на акаунт