Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 514
  • 772
  •   1
Отговори
# 645
А нямате ли замразени на 3 ден?

# 646
Аз нямам. Моите са на 5-ти.

# 647
Не го мисли сега.  Мисли положително и Вярвай, че този път ще успееш да се зарадваш. Стискам силно палци 🙏🤗
Това е много добре, аз не знам защо при мен толкова малко успяха да достигнат до развитие, нямам обяснение.

# 648
Не го мисли сега.  Мисли положително и Вярвай, че този път ще успееш да се зарадваш. Стискам силно палци 🙏🤗
Това е много добре, аз не знам защо при мен толкова малко успяха да достигнат до развитие, нямам обяснение.

Дай Боже.
Но ми е трудно да мисля позитивно, доста при това. Още няколко дена и ще си покаже.

# 649
Не са малко. Процентно си по-добре от мен и Dalinda. При мен е сходна ситуацията като при нея - 23Я, 20 оплодени, 20 стигнаха до 3ти ден, накрая 5 замразени. Уж щяха да изчакат и останалите още един ден, но нищо повече не оцеля. Гледам позитивно - 5 снежинки (или снежинковци), но качествени. Това все пак са си три ЗЕТ-а. Тя и 1 стига, така е няма място за разочарование Blush

# 650
Не са малко. Процентно си по-добре от мен и Dalinda. При мен е сходна ситуацията като при нея - 23Я, 20 оплодени, 20 стигнаха до 3ти ден, накрая 5 замразени. Уж щяха да изчакат и останалите още един ден, но нищо повече не оцеля. Гледам позитивно - 5 снежинки (или снежинковци), но качествени. Това все пак са си три ЗЕТ-а. Тя и 1 стига, така е няма място за разочарование Blush

Абсолютно. По принцип е така, важно е качеството, не количеството. Те и лекарите това ми обясниха, че е не е толкова зле колкото изглежда. В крайна сметка, е нужен само 1 добър, важното е да се захване.
Имам една позната, тя имаше само 1 ембрион, но за щастие успя да забременее и всичко мина добре.
Дано всички тук се похвалим с положителни резултати много скоро! 🙏🙏🙏

# 651
Dalinda, много съжалявам! Дано следващия трансфер е успешен и с щастлив финал!
Здравейте, момичета.  И моя опит приключи.  Резултат ЧХГ 5.20 при реф. Стойности <5....

# 652
Момичета,  този резултат който ми излезна на кръвня 5.20 , да се радвам, че поне е имало имплантация или се дължи на инджекциите които слагах през ден "Прегнил" и "Зарзио"

# 653
  • София
Момичета,  този резултат който ми излезна на кръвня 5.20 , да се радвам, че поне е имало имплантация или се дължи на инджекциите които слагах през ден "Прегнил" и "Зарзио"
Dalinda953, може да е от Прегнила, той е все пак е същия хормон - ЧХГ. Зарзиото е химиотерапевтик и няма как да е от него....

# 654
Може би въпросът ми не е за тук, но не знам къде да попитам. След неуспешен опит цикълът променя ли се?
 След самия опит ми подрани и дори не стигнах до датата на теста, а сега на следващ месец днес ми е вече трети ден закъснение. Нямам много надежди да се е получило естествено, защото следя БТ и е под 37 градуса и за това и още не съм си направила тест, но ако и днес не дойде утре сутрин вече ще направя. Нямам никакви симптоми нито за цикъл, нито за бременност. Обикновено една седмица преди да ми дойде страшно ме болят гърдите и в деня , в който ми идва спират, но сега нищо. И подуване нямам .... абе нищооо.

# 655
След предишния ми опит ми дойде, на втория месец ми прескочи, а на третия ми дойде точно на датата.

# 656
  • София/Севлиево
При последната стимулация ми извадиха само 6 Я,5 се оплодиха,1 върнахме на ден 4 и 2 стигнаха до ден 5 за замразяване.Това ,което върнахме на ден 4 бе с отрицателен резултат,но пък следващия трансфер с един единствен ембрион ми е успешен и вече преполових бременността.На предните две стимулации имах по много извадени(18 и 15) обаче нищо не се получи.Така че дори с 1 ембрион може да успеете ❤️❤️❤️
Промени в цикъла след неуспешен ЗЕТ никога не съм имала,само след абразиото...

# 657
Здравейте отново, миналия четвъртък ми беше първия кръвен тест, при който ми казаха, че е положителен , но с нисък ЧХГ. Нямах данни до вчера , на втория кръвен. Оказа се ,че на първия нивото на ЧХГ е 62 ui/l (10-ти ден след трансфер) и вчера след втория тест ми казаха , че се е увеличило. Дано всичко върви добре, макар че още не асимилирам, че ми се случва.
Имам въпрос, ако всичко върви наред кой ден се брои за начало на бременност: денят на трансфера или първият ден от последния цикъл. В един сайт попаднах на информация,че се изваждат 14 дни + дните на ембриона в моя случай пети ден, т.е. от датата на трансфера да приспадна 19 дни... ??

# 658
  • София
Здравейте отново, миналия четвъртък ми беше първия кръвен тест, при който ми казаха, че е положителен , но с нисък ЧХГ. Нямах данни до вчера , на втория кръвен. Оказа се ,че на първия нивото на ЧХГ е 62 ui/l (10-ти ден след трансфер) и вчера след втория тест ми казаха , че се е увеличило. Дано всичко върви добре, макар че още не асимилирам, че ми се случва.
Имам въпрос, ако всичко върви наред кой ден се брои за начало на бременност: денят на трансфера или първият ден от последния цикъл. В един сайт попаднах на информация,че се изваждат 14 дни + дните на ембриона в моя случай пети ден, т.е. от датата на трансфера да приспадна 19 дни... ??
Mialma, успех, дано само расте ЧХГ-то и то с подходящи темпове. За първи ден на бременността се брои първи ден на последния цикъл. Стискам палци! 👍🎉🍀

# 659
Здравей, брои се първият ден на последния цикъл. Успешен пухкав финал!

Общи условия

Активация на акаунт