Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 443
  • 772
  •   1
Отговори
# 75
Шести ден за shure check е ужасно, ужасно рано.

# 76
Хей дами...
2ри ден след трансфер...
Появи се болка в яйчниците
Почти като при цикъл. И почнах сериозно да се шашкам...
Случвало ли ви се е?
Казаха ми, че е нормално да има леки болки, ама сякаш са повече от необходимото 🙁
Предния път беше така, само че 4 дни след трансфер, боля ме супер сериозно 4 5 часа... и резултата беше 0 🙈

# 77
Момичета в неделя в болница надежда правят ли трансфери. Утре съм на преглед и по мой сметки смятам че в неделя ми се пада трансфера. ❤️

# 78
Моят трансфер е утре. На пункцията ми казаха, че ще бъде на трети ден. Когато ембриолозите се обадиха ме предупредиха, че е възможно да се отложи за четвърти или за пети ден, защото не всички Я са били узрели в деня на пункцията. За щастие вчера са узрели и останалите, а днес се обадиха да потвърдят, че ще бъде утре. Но ако се беше наложило да се отложи, щеше да бъде в неделя.

Момичета в неделя в болница надежда правят ли трансфери. Утре съм на преглед и по мой сметки смятам че в неделя ми се пада трансфера. ❤️

# 79
Момичета, днес резултат от Чхг е 5,а онзи ден беше 8.6.Знаех, че няма да го бъде още от самото начало с този нисък резултат. Да разбирам ли че поне е имало имплантация? Някой със сходен опит? Какво мога да направя за успешен резултат? Всеки съвет ще ми бъде от полза.

# 80
Здравейте, момичета, пиша само защото обещах да ви държа в течение, въпреки че ми е много мъчно отново. Резултат от ЗЕТ на 5-дневен ембрион е 5.... предишния път беше 20 и приключи.. имам още два замразени, но в момента надеждата я няма..

# 81
Здравейте,от много време ви следя и все не пиша.Трансфера ми беше на 23.04 на 2 3дневни ембриона.Първи кръвен 77 на 03.05,но ме притесняват другите: 05.05- стойност 94.6 и от днес 165.4.Имате ли мнение,че ми е доста притеснено.Ясно е че пак ще направя след 2 дни.

# 82
Момичета,след трансфера пускали ли сте изследване на прогестерон?

# 83
Момичета,след трансфера пускали ли сте изследване на прогестерон?

На мен не са ми искали,но знам че някои си пускат.

# 84

Седми ден ми е днес на едно петдневно ембрионче, май и този опит ще е неуспешен.

# 85
Здравейте,от много време ви следя и все не пиша.Трансфера ми беше на 23.04 на 2 3дневни ембриона.Първи кръвен 77 на 03.05,но ме притесняват другите: 05.05- стойност 94.6 и от днес 165.4.Имате ли мнение,че ми е доста притеснено.Ясно е че пак ще направя след 2 дни.
Честито. И до финал.

# 86
Честито. И до финал.

Благодаря ти,просто с това покачване силно се надявам за добър финал.

# 87
Мисля, че добре се е покачило. Честито и късмет до финала.
Аз си го гледам с този калкулатор: http://www.zachatie.org/chhg-kalkulator/

Честито. И до финал.

# 88
Мисля, че добре се е покачило. Честито и късмет до финала.
Аз си го гледам с този калкулатор: http://www.zachatie.org/chhg-kalkulator/

Честито. И до финал.

Благодаря, успех на всички!

# 89
Има ли някой с инжекции progestan50. И кринон гел.

Общи условия

Активация на акаунт