Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 641
  • 772
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, някой може ли да ми каже колко време след трансфера се приема но шпа?
Може и през цялата бременност, като дозата е според нуждата.

# 226
На мен ми беше предрисан за 7 дни. Попитах дали може и след това да го пия, ако имам нужда и ми казаха, че може и че го изписват само за 7 дни, защото човек може да се пристрасти към него при по-продължителен прием. Не знам дали е вярно. 🙂

# 227
Но шпа съм пила почти до 7-ми месец 3*2, според мен не беше нужно,  но док настояваше.

# 228
Момичета кръвния ми е с резултат 329.50 мисля си да не би да са се хванали и двечките 😍😍😍

# 229
Супер е, браво!
Моят на 10ти ден също беше около 300 и е едничко, но не е гаранция никога, може при теб да са двечки. Успех с всичко,
което предстои от тук нататък.🤍

Момичета кръвния ми е с резултат 329.50 мисля си да не би да са се хванали и двечките 😍😍😍

# 230
От днес започна и моето броене. Върнахме и 4ти ембриона. ❤️ ❤️ Ембриолозите казаха че и 4те са с хубаво качество. 🍀🍀🍀

# 231
Здравейте
Ето и моя късметлийски 10ти ден
2 петдневни❤💙
Чакам кръвния

# 232

Моят беше 343 ня 10ти ден и са двечки🥰
Да бъде,каквото желаеш!

# 233
Честито от мен Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Много се радвам за теб,желая ти лека бременност и две бебета едновременно да гушкаш Hug
Здравейте
2 петдневни❤💙
Чакам кръвния

# 234
Честито от мен Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Много се радвам за теб,желая ти лека бременност и две бебета едновременно да гушкаш Hug
Здравейте
2 петдневни❤💙
Чакам кръвния

Благодаря 🤗
Чакахме тези 2 чертички 6 години.
Дори още не го вярвам.
Трябва ми лекарско потвърждение 😃

# 235
Пуснах въпрроса и в друга тема, но сигурно и тук ще има някой, който да ми даде мнение..Има ли някоя от вас, която да е поставяла прогестан мускулно (в дупето) вкъщи и как се справихте?
Аз през ден ходя в болницата, за да ми го поставят и днес като попитах сестрата дали се поставя лесно, защото един от дните няма да мога да отида до болницата, нищо че ми е на 5 мин с кола, тя ми каза, че било опасно да не се засегне кръвоносен съд и да стане беля..толкова ли е сложно поставянето?

# 236
Моят мил съпруг ми поставяше пролутон депо и искам да отбележа,че го правеше много по-леко и безболезнено отколкото в клиниката Blush
Пуснах въпрроса и в друга тема, но сигурно и тук ще има някой, който да ми даде мнение..Има ли някоя от вас, която да е поставяла прогестан мускулно (в дупето) вкъщи и как се справихте?
Аз през ден ходя в болницата, за да ми го поставят и днес като попитах сестрата дали се поставя лесно, защото един от дните няма да мога да отида до болницата, нищо че ми е на 5 мин с кола, тя ми каза, че било опасно да не се засегне кръвоносен съд и да стане беля..толкова ли е сложно поставянето?

# 237
Qwerty,  браво на твоя мъж Blush
Нещо специфично можеш ли да ме посъветваш за поставянето?
Аз ще разпитам и в клиниката, но все пак бих се радвала някой да ми даде жокери за по-лесно справяне.

# 238
Qwerty,  браво на твоя мъж Blush
Нещо специфично можеш ли да ме посъветваш за поставянето?
Аз ще разпитам и в клиниката, но все пак бих се радвала някой да ми даде жокери за по-лесно справяне.
бъди спокойна на мен на 1вата доза ми са засега нали кръвоносен съд и сега ми е дупето синьо.

# 239
  • до най-прекрасния мъж
Виж в нета, има схеми къде се поставя инжекцията, за да не засегне нещо. И то най-вече седалищния нерв, а не толкова кръвоносен съд. ММ ми бие инжекциите от стимулацията насам - слагал е по 3 на ден. Сега ми бие Клексана, вече втори месец. Нищо страшно няма, само него да не го е страх.

Общи условия

Активация на акаунт