Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 700
  • 772
  •   1
Отговори
# 330
Има ми момичета в групата който да били в клиника сигридов преди инвитрото ако може на лично да ми пише

# 331
Момичета , сърцето ми се е свило !!!
Тази сутрин при избърсване имах 2 бледо розови капки на хартията. А сега някакво мнгоо леко светло кафяво зацапване на ежедневната превръзка + тъпа болка точно посредата на корема ... Дали моя опит няма да приключи на 10 ден .. някой изпадал ли е в подобна ситуация?

# 332
Тази сутрин при избърсване имах 2 бледо розови капки на хартията. А сега някакво мнгоо леко светло кафяво зацапване на ежедневната превръзка + тъпа болка точно посредата на корема ... Дали моя опит няма да приключи на 10 ден .. някой изпадал ли е в подобна ситуация?
Аз досега имам 7 зацапвания. В началото ходех в спешното веднага, но после док ми каза, ако не е много и червено придружено със силни болки, да не се психясвам. Пиех но шпа и лежах.
Не съм лекар, ако се притеснявате отидете на преглед.

# 333
  • София
PandaBanda, аз на 10-ти ден имах много леко кафяво зацапване и си казах - Край!, направих уринарен тогава и показа супер бледа втора черта,  за която всички казахте, че е положителна, така че, спокойно, може и да е за хубаво!

# 334
Защо днес не си направиш кръвен тест?

# 335
Благодаря за подкрепата! Опитвам се да се успокоя , но тотално се шашардисах. Искам да си изчакам датата за теста , за да знам категоричния резултат и да не си вкарвам допълнителни филми.

# 336

Аз съм чела, че в много случаи бледо розово или кафеникаво зацапване е знак за имплантиране! Не се притеснявай ще е за хубаво.

# 337
PandaBanda лягай и почивай, не се стряска. Аз на миналия опит имах прокървяване спряха ми акарда. И спяра кървенето. Направи си един пиклив тест ще ти покаже съсстоянието.искрено ти желая успех

# 338
Ако това ще те успокои,ще ти кажа,че аз нямах абсолютно никакви симптоми и опита ми беше неуспешен.
Моя приятелка,така и зацапваше,имаше менструални болки,прокърви малко и изненадаааа...забременя естествено след 2 години опити.
Не се притеснявай,то като е писано да стане,ще стане.Най-добре направи тест и да ти се отпусне душата.Успех ти желая Heart

# 339
Здравейте, дами,
Все още не съм от чакащите, но да попитам, на някоя от вас правили ли са колпоскопия преди трансфер и как е преминало? Simple Smile

# 340
Благодаря ви за подкрепата момичета, само на вас мога да споделя и да получа разбиране . Утре ще направя домашен тест с първа урина и ще видим какво ще покаже. Чух се с док, каза да почивам , да продължа лекарствата  и да си направя кръвния на 14тия ден.

# 341
Моите трептения в корема не престават, ще се побъркам Sad

# 342
Момичета 6ти ден а никакви симптоми. 🤨Май и този път няма да успеем.

# 343

Бих го отдала на лекарствата, но ако мн те притесняват звънни на док Simple Smile

# 344

Бих го отдала на лекарствата, но ако мн те притесняват звънни на док Simple Smile
Благодаря! Обясниха ми, че най- вероятно идва от червата и, че няма как да си усещам матката, и за сега ще мисля, че е така, иначе лекаря ми е в турция Sad и ако пиша на консултанта ще минат поне 5 дни до отговор.

Общи условия

Активация на акаунт