Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 670
  • 772
  •   1
Отговори
# 345
Момичета аз съм с прогестерон вагинално на всеки 8 часа и имам някакво воднисто течение, не знам нормално ли е...

# 346
Момичета, направих тест , има 2ра бледа чертичка на 11 ден от трансфера. Какво мислите ? Бледо кафявото зацапване намаля от вчера,но го има.

Mialma аз имам същото воднидто течение от няколко дни .

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 08:54 от PandaBanda

# 347
Панда , 3-дневни или 5-дневни са? За мен си е положителен и най-добре пусни 2 кръвни през 48 ч.
Честито и до термин!

# 348
Момичета, направих тест , има 2ра бледа чертичка на 11 ден от трансфера. Какво мислите ? Бледо кафявото зацапване намаля от вчера.

Mialma аз имам същото воднидто течение от няколко дни .

тихичко честито,🍀🍀🍀🍀🍀пускам ти детелинки за късмет. Пусни кръвен и ще ти покаже на 100пр.аз го мисля положителен

# 349
3 дневни, надявам се това зацапване да спре, напреглед съм на 27.05 , док не ми каза да приемам допълнително прогестерон . В момента съм на 3х2 утрогестан.Понеделник ще пусна кръвен и прогестерон. В сряда ще повторя кръвния .
Не смея да се зарадвам .

# 350
Понеделник е почивен ден, дано намериш работеща лаборатория!

# 351
Рамус работи от 8 до 13ч сега проверих, добре че ме подсети!

Понеделник е почивен ден, дано намериш работеща лаборатория!

# 352
Момичета тест presto  с каква чувствителност е.

# 353
Не знам, ама това е последният тест , който бих ползвала. След него се нарежда шуър.

# 354
Не знам, ама това е последният тест , който бих ползвала. След него се нарежда шуър.
хахаха защо?тук в нашата аптека има само от тях

# 355
Чувствителност на теста: 0,20 ml/ U или 20 , по-добре пробвай с най-обикновенна лентичка от 1 лв , по - надеждна е от престо. Тестовете със син реактив дават мнгоо фалшиви черти .

# 356
хахаха защо?тук в нашата аптека има само от тях
Защото Престото често дава изпарителни черти, а Шуъра на високо чхг ми даде толкова бледа черта, че щях да се поболея , докато излезе резултатът от кръвния. Аз лично харесвам най-простите тестове, които струват стотинки в аптеките или тези , които бяха в кутиите с тестовете за ову.

# 357
Благодаря момичета. Жалко при нас има само на shuer chek i presto.

# 358
След щателен прочит на няколко поредни теми установих, че повечето "закъснели" дами се включват на осми ден от трансфера си. Та....да не остана и аз по-назад се появявам на осмия си ден.
С нетърпение чакам 11-12 ден за да отида до лабораторията. Simple Smile

# 359
Успех и да се похвалиш с високо чхг.

Общи условия

Активация на акаунт