Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 619
  • 772
  •   1
Отговори
# 420
Типично предменстуални, със същите болки, придърпвания и т.н. Даже Т ми беше 36.6 и аз реших, че вероятно ще ми дойде. Единствената разлика беше - много газове, опити за запек (аз нямах подобен проблем заради Глюкофажа, който пиех) и това, че като се наям, все едно не съм яла. Усещах празнота в стомаха, въпреки обилното хранене. Последното ми беше най-странно, никога не ми се беше случвало. По-скоро да ми стане тежко да, но да изпитвам глад 30 мин след ядене, не.
Тествах се на датата, която ми бяха казали - 12-ти ден след трансфер на 3-дневни.
аз също пия глюкофаж вечер по 1т от 1000.ти кога го спря.

# 421
  • до най-прекрасния мъж
Аз пиех 3х500 мг. Спрях го, като видях положителния тест, защото не можах да се свържа с ендокринолога ми по телефона, а впоследствие се оказа, че е в болничен още месец. Приятелка, която беше при него и роди преди време, ми каза, че й е казал веднага на положителен тест да го спре. Ходих после и на лекар, каза да го пия 3-5 вечери по 500 мг и да го спра. Но аз вече го бях спряла от 2 дни и повече не го започнах.

# 422
Благодаря ❤️ ❤️ събирам инфо. Дай боже др сед и аз да го спра. ❤️ ❤️ 🎉

# 423
Моята лекарка ми беше казала да го пия до12г.с. до която така и не стигнахме. Дали пък не е било грешка? 🙄
Аз пиех 3х500 мг. Спрях го, като видях положителния тест, защото не можах да се свържа с ендокринолога ми по телефона, а впоследствие се оказа, че е в болничен още месец. Приятелка, която беше при него и роди преди време, ми каза, че й е казал веднага на положителен тест да го спре. Ходих после и на лекар, каза да го пия 3-5 вечери по 500 мг и да го спра. Но аз вече го бях спряла от 2 дни и повече не го започнах.

# 424
И двамата лекари бяха категорични спирам го още при + тест. Аз съм на Метфогама 3х850. Аз още след трансфера я спрях.

# 425
Моят лекар също държеше да го продължа. Аз бях на Метфогама 2х500мг, като каза, че това е ниска доза , но , ако ме притеснява, мога да я сваля на 1х500мг и че ползите определено са повече. Аз обаче я спрях, защото почнах АФА , а те ми държат захарта ниска .

# 426
  • София/Севлиево
Преди време също пиех Глюкофаж и ми казаха при +тест да го спра.
Кафе пиех до 4-5 г.с.после рязко почна да ми се гади от миризмата му и някъде след 13-та почнах отново да пия по едно през 4-5 дни(когато ми е особено заспало). Безкофеиновото е по-лошият вариант.

# 427
Здравейте,момичета Hug
Имам въпрос към тези от вас,които още не са успели.

Колко време след неуспешен ЗЕТ,започвате нов опит?

На всички ли ви назначават противозачатъчни,като подготовка или има момичета,които директно са започнали с прием на естрофем от 2ри ден на цикъла?

Ще се радвам повече момичета да споделят Heart

# 428
Здравейте,момичета Hug
Имам въпрос към тези от вас,които още не са успели.

Колко време след неуспешен ЗЕТ,започвате нов опит?

На всички ли ви назначават противозачатъчни,като подготовка или има момичета,които директно са започнали с прием на естрофем от 2ри ден на цикъла?

Ще се радвам повече момичета да споделят Heart

Привет Simple Smile
през миналата година имах два ЗЕТ, в последователни месеци без пауза. И двата приключиха с биохимична.
Подготовката за тях започвахме с естрофем, но мисля че от 3-ти ден на цикъла Simple Smile

# 429
Момичета усещам че кринонгела апликатора го пъхам по трудно. Виждам че имам на събрало се вътре. Но ме е страх да го чистя. Вие как процедирате

# 430
Утре ще ми бъде 7ми ден от ЗЕД на 2- 5 дневни ембриончета и мисля, че съм си на предела на търпението с чакането, симптоми май нямам освен, че са ми все студени краката след трансфера и апетита ми се повиши. Дали е добра идея на направя домашен тест, какви са шансовете да покаже?

# 431
  • до най-прекрасния мъж
Като каза студени крака. Аз съм така и до момента. ММ е бос, по къс ръкав и къси панталони. Аз съм с чорапи, дълъг панталон, блуза с къс ръкав и отгоре плюшено горнище. До скоро слагах плюшени терлици над чорапите. Като се раздвижа навън, ходя по тениска и тънко яке, но вкъщи ми е все студено, а не сме пуснали още климатизацията. Как ще се разбираме за Т вкъщи, като стане над 30 градуса навън, не знам.

# 432
Днес ми е 5 ден след ЗЕТ,  НО И аз съм така  вкъщи ми е все студено и краката са ми студени,  дори си палим партното все  още заради мен 😁
П.С бременна ли сте и след това ли продължи да ви е студено? Дано това да е добър знак и при мене. ❤️

Като каза студени крака. Аз съм така и до момента. ММ е бос, по къс ръкав и къси панталони. Аз съм с чорапи, дълъг панталон, блуза с къс ръкав и отгоре плюшено горнище. До скоро слагах плюшени терлици над чорапите. Като се раздвижа навън, ходя по тениска и тънко яке, но вкъщи ми е все студено, а не сме пуснали още климатизацията. Как ще се разбираме за Т вкъщи, като стане над 30 градуса навън, не знам.

# 433
  • до най-прекрасния мъж
Да, в началото на 3-ти месец съм. Така съм от няколко дни след трансфера, че и до сега.

# 434
Да, в началото на 3-ти месец съм. Така съм от няколко дни след трансфера, че и до сега.

Дано и при мен да е симптом за две чертички 🙏🙏🙏
На вас успех до финала ❤
Изчакахте ли си кръвния или като мен, имахте и домашен тест преди това?

Общи условия

Активация на акаунт