Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 622
  • 772
  •   1
Отговори
# 435
За идеята, не е добра идея. Домашния тест не е сигурно, че ще покаже. Излишно ще се стресираш. А и за кръвен ти е рано. Изчакай поне още мъничко.
Утре ще ми бъде 7ми ден от ЗЕД на 2- 5 дневни ембриончета и мисля, че съм си на предела на търпението с чакането, симптоми май нямам освен, че са ми все студени краката след трансфера и апетита ми се повиши. Дали е добра идея на направя домашен тест, какви са шансовете да покаже?

# 436
И аз съм по същия начин като вас. Вчера на двора всички по къси гащи и ръкави, а аз облечена с няколко блузи,суичер, два чифта чорапи и наметнала одеалце. Дори настинах, от днес гърлото ме боли и се чудя с какво да го лекувам. Страх ме е нещо да не стане на бебчето.
Явно повечето сме така, мислех че в мен е проблема. Отивам да кажа на мъжо, че той ме мисли за луда вече. 😁

# 437
Дано и при мене да е добър знак! 🙏
 Лека бременност и пухкав финал ви желая от сърце!  🤗❤️
П. С Успех и на всички момичета!  Дай боже мечтите ни да се сбъднат, и да видим тази малка черна точица, която ще осмисли живота ни!🙏❤️

Да, в началото на 3-ти месец съм. Така съм от няколко дни след трансфера, че и до сега.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 21:12 от Diddy953

# 438
И аз съм нон стоп със студени крака и то най-вече в къщи като не се движа.
При мен симптомите бяха голяма умора, заспивах дори на усилен филм, което по принцип е абсолютно невъзможно.
Болки като при пмс дори по-силни... бях го отписала дори опита (на мен ми беше 4ти). Зацапване розово и тъмно розово.. продължи около 5 дни.

Имам въпрос относно кафето и чая.
Колко позволени и забранени са?
И някоя от вас приема ли витамини за бременни, но да е с тромбофилия и да не усвоява б12 и фолиева?

# 439
Здравейте, някой изследвал ли е Анти Ха във Варна и ако да къде правят това изследване! Благодаря 😊

# 440
Mimoza, за кафето доктора ми е казвал по 1 на ден, че може. За чай точно днес четох това https://www.babyspace.bg/bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%85%D0%BE%D0%B4 … D1%82%D1%82%D0%B0 и знам, че не трябва за се пият много горещи.

# 441
  • до най-прекрасния мъж
Аз си изчаках кръвния. То, ако е там, няма да избяга. Реших, че този път ще го карам по-лежерно и няма да си търся симптоми. Имам 2 неуспешни инсета и 10 години мечти за бебе. Случвало се е да ми закъснява по седмица, две и да няма бебе. Виждала съм въображаеми втори черти на теста и какво ли още не. Просто ми омръзна да съм разочарована и реших, че този път няма да влагам надежди. Ще си изчакам кротко датата и каквото такова. Даже още ми е като насън и не съм го осъзнала напълно. Виждам човечето на ехографа, чувам му сърчицето как бие и не мога да асимилирам, че това е моето бебе и е в моя корем.

# 442

Понеже стана дума за изследвания за тромбофилия....аз имам ли неусвояване на фолиева киселина?

При мен симптомите бяха голяма умора, заспивах дори на усилен филм, което по принцип е абсолютно невъзможно.
Болки като при пмс дори по-силни... бях го отписала дори опита (на мен ми беше 4ти). Зацапване розово и тъмно розово.. продължи около 5 дни.

И някоя от вас приема ли витамини за бременни, но да е с тромбофилия и да не усвоява б12 и фолиева?

# 443

За тромбофилията и при неусвояване на фолиева киселина си вземи метилираща фолиева, има една на Абофарма с В витамини. На мен док ми изписа от трансфера да я пия. Има и на Pregnacare едни витамини за първи триместър.

# 444

За тромбофилията и при неусвояване на фолиева киселина си вземи метилираща фолиева, има една на Абофарма с В витамини. На мен док ми изписа от трансфера да я пия. Има и на Pregnacare едни витамини за първи триместър.

Аз точно на Абофафма пия, обаче ми казаха и прегнакеър да взема, а там има обикновена фолиева. Какво става при прием на двете? Просто не я усвоявам и все едно я няма ли😀
Аз мисля, че би трябвало🤔

# 445
Аз онзи ден бях на хематолог и й показах какво пия, едното беше точно Pregnacare, но комбинираната версия с Омега 3 и тя каза, че няма проблем за тромбофилията, но ако искаш все пак се посъветвай с твоя лекар.

# 446
На мен днес ми е 12 ден от трансфера на 2 5 дневни блостоцита, все още не съм правила тест, чакам си датата, симптоми нямам, ама никакви, освен че ми е студено, ма то и от Хашимото може да е. От време на време имам болки но леки и си мисля, че нищо не е станало. Нямам зацапвания, кървене, леко главоболие от новата работа. Гърдите ту ме болят ту не, но прогестерон яко се гълта и слага, та те болят от това. За всяко неразположение си намирам обяснение, но не и бременност.

И аз съм с мутация и не усвоявам фолиева, вит В 12 и Д. Взех си мета формата, фолиевата е Неуфолик мета, приемам я от преди стимулацията. Доктора ми назначи В 12 мета по едно на ден след като видя резултатите за тромбофилии + 15 капки вит Д след ядене.

# 447
Dimitrichka Krasteva, без такива негативни мисли. Всичко ще бъде наред. На 14 ден ли трябва да ти е теста? Аз защо си мисля, че доктора казва на 12?

# 448
Казват, че не е задължително да има симптоми и зацапване.  При всяка е различно. Аз днес съм 6 ден след ЕТ,  само на 3ти ден имах силни болки, първо като захапване и след това в левия яйчник доста ме наболяваше.  На 4тия ден имах пак болки но бяха доста по леки,  и след това до днес нямам болки, на моменти много леки бодежи,  почти не се усещат. 
Ще чакаме да се похвалиш с тлъсто ЧХГ,  Успех! ❤️🍀

На мен днес ми е 12 ден от трансфера на 2 5 дневни блостоцита, все още не съм правила тест, чакам си датата, симптоми нямам, ама никакви, освен че ми е студено, ма то и от Хашимото може да е. От време на време имам болки но леки и си мисля, че нищо не е станало. Нямам зацапвания, кървене, леко главоболие от новата работа. Гърдите ту ме болят ту не, но прогестерон яко се гълта и слага, та те болят от това. За всяко неразположение си намирам обяснение, но не и бременност.

И аз съм с мутация и не усвоявам фолиева, вит В 12 и Д. Взех си мета формата, фолиевата е Неуфолик мета, приемам я от преди стимулацията. Доктора ми назначи В 12 мета по едно на ден след като видя резултатите за тромбофилии + 15 капки вит Д след ядене.

# 449
На мен ми казаха 9 ти ден кръвен на един  бластоцист

Общи условия

Активация на акаунт