Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 49 508
  • 772
  •   1
Отговори
# 585
Здравйте, днес ми е 11-ден след трансфер на 3-дневно ембрионче(т.е. като 9-ти ден на 5 дневен трансфер).
Чхг е 25. Явно е ниско, но има шанс. Колко реалистично ви се струва.
Естествено ще разбера понеделник.
Това е първият ми положителен тест в живота, след 10 пункции, две инсеминации и три трансфера, така че засега се радвам, че поне нещо може да се имплантира. Стискайте ми палци...

# 586
Мисля , че искаше да каже да не се притеснявам че ако е показал ниско на другия ден може да е висок. Само не знам защо не ми казват стойността.
Общо взето и на мен не ми казват много, доста от нещата разбирам от форуми..
Иначе в приложението ми излизат документи, но този път не излезе. В понеделник ще питам повече.
Дано всичко е наред в понеделник, но не разбрах как така ЧХГ може да е един ден висок, после нисък. Ако всичко е ОК, ЧХГ трябва да се удвоява на около 48-72 часа. Не е нормално да пада. Случва се да се забави, но това става обикновено, ако са се захванали 2 и едното отпадне. Тогава може да задържи или леко за падне, но после тръгва отново нагоре. На чертичките на уринарните не вярвай на 100 %. Ако ЧХГ е наред, изобщо нямаш нужда от уринарни тестове.

# 587
Успех! Ниско е по-добре от никакво. Шанс винаги има, а 11-ти ден наистина е раничко. Стискам палци.

Здравйте, днес ми е 11-ден след трансфер на 3-дневно ембрионче(т.е. като 9-ти ден на 5 дневен трансфер).
Това е първият ми положителен тест в живота, след 10 пункции, две инсеминации и три трансфера, така че засега се радвам, че поне нещо може да се имплантира. Стискайте ми палци...

# 588
Според ме също трябва да изчакаш дали ще се покачи. Има шанс!
Но дори и да не се получи пак си е успех и крачка напред в желаната посока. Щом за пръв път имаш имплантация вече знаеш, че тялото ти може да забременява.
Аз на моя първи положителен тест само от този факт само дето не припаднах от радост.
Това е аргумент който съм чула от лекарите, за тях също е много важен момент дали се случва имплантацията изобщо.
Така, че отпусни душата ..каквото и да се случи от тук нататък пак си една крачка по близо до целта. Високото ЧХГ не е гаранция за успешна бременност, аз съм пример за това цели 2 пъти.

# 589
mir_, всичко ще бъде наред. Моя тест на 9 ден беше 17. Може имплантацията ти да е била по-късна.

# 590
Искаха да потретвам резултата на 11 ден 263 ❤️❤️❤️

# 591
Момичета,  вие до сега мерили ли сте температурата.  Моята под мишницата е 36,5 и 6 и въобще не се покачва..  В понеделник ще пусна тест но въобще не съм обнадеждена..

# 592
Моята нормална температура под мишницата е около 35,9 - 36,2. След трансфера започнах да я меря на третия ден и беше 36,6 - 36,9. Когато направих кръвния се оказа, че не е имало имплантация, така че и температурата не е особено надежден симптом. Повечето ми приятелки споделят, че са имали единствено предменструални болки в началото на бременността.

# 593
Всеки път различно ми отчита. Ще разбера най накрая в понеделник. 13 ден от трансфера ще ми бъде тогава , не прибързах да пусна по рано от страх и защото бия през ден Прегнил и Зарзио да не излезне фалшиво положителен..

Моята нормална температура под мишницата е около 35,9 - 36,2. След трансфера започнах да я меря на третия ден и беше 36,6 - 36,9. Когато направих кръвния се оказа, че не е имало имплантация, така че и температурата не е особено надежден симптом. Повечето ми приятелки споделят, че са имали единствено предменструални болки в началото на бременността.

# 594
Mir_ аз също мисля, че има шанс! Стискам силно палци Simple Smile

# 595
Добро утро момичета. На кой ден вид е появиха симптомите. ❤️
                                                                                         Здравейте,на мен ми остават броени дни до кръвен тест,след първо неуспешно инвитро съм т.с с второ съм...симптоми нямам кой знае какви освен леки придърпвания ниско долу в корема,но си мисля че е рано за по значителни симптоми.

# 596
Здравейте, момичета!
И аз при вас ... днес ми е 3-ти ден от трансфера. Много съм притеснена, знам, че няма какво да се направи и просто трябва да чакам, но емоцията ми е в повече.
Моят трансфер беше труден, след стимулацията и пункцията, яйчниците са ми доста уголемени и лекаря каза, че са ми избутали матката, в кофти позиция е.
Борим се от доста време за дете и вече всичко свързано с темата ми идва сензитивно.

# 597
Здравейте, момичета!
И аз при вас ... днес ми е 3-ти ден от трансфера. Много съм притеснена, знам, че няма какво да се направи и просто трябва да чакам, но емоцията ми е в повече.
Моят трансфер беше труден, след стимулацията и пункцията, яйчниците са ми доста уголемени и лекаря каза, че са ми избутали матката, в кофти позиция е.
Борим се от доста време за дете и вече всичко свързано с темата ми идва сензитивно.
.                                                                                    Здрасти,и аз съм нова тук и съм от скоро и аз съм с скорошен трансфер след 1 неуспешен,ние също се борим от доста време за детенце.

# 598
Свеж трансфер ли правихте или ЗЕТ
Здравейте, момичета!

# 599
Мария Кирова, желая успех, от сърце!

Ди, да, свеж трансфер. След пункцията. Защо?

Общи условия

Активация на акаунт