Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 549
  • 772
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Момичета как ви минават дните от положителния тест до 1вия преглед. Имам чуство че е цяла вечност ❤️🤔
Nova321, минават, както дните до пункция, дните до трансфер, дните до тест - голямо търпение трябва. Аз чакам сега сряда, да се разбере ще я бъде ли моята шушулка или не. На първия преглед в петък нещата не изглеждаха добре, защото шушулката не е на добро място в матката. Безкрайно чакане пада 🤣

# 631
Дано се е наместила. ❤️ ❤️

# 632
Намери моля те някоя такава тема и да се мятаме в нея, че вече нямам търпение.

Момичета как ви минават дните от положителния тест до 1вия преглед. Имам чуство че е цяла вечност ❤️🤔

# 633
Бубенце твоя преглед кога е. Аз съм др понеделник и ако не е тайна в коя клиника си

# 634
Прегледа ми е след 2 седмици, а съм в клиниката в Тутракан.

# 635
Моят лекар също държеше да го продължа. Аз бях на Метфогама 2х500мг, като каза, че това е ниска доза , но , ако ме притеснява, мога да я сваля на 1х500мг и че ползите определено са повече. Аз обаче я спрях, защото почнах АФА , а те ми държат захарта ниска .
Афа след положителен тест ли пиеш.

# 636
Здравейте, момичета.  И моя опит приключи.  Резултат ЧХГ 5.20 при реф. Стойности <5....

# 637
  • София
Здравейте, момичета.  И моя опит приключи.  Резултат ЧХГ 5.20 при реф. Стойности <5....
Dalinda953, много съжалявам! Желая ти много сили и късмет в следващите ти действия!

# 638
Благодаря, Елти! Всички знаете,много е трудно,  но така е било писано да стане...  Ще си поплача едно хубаво да ми олекне,  след това вдигам главата и продължавам до мечтата!  

Здравейте, момичета.  И моя опит приключи.  Резултат ЧХГ 5.20 при реф. Стойности <5....
Dalinda953, много съжалявам! Желая ти много сили и късмет в следващите ти действия!

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 20:22 от Dalinda953

# 639
Далинда, съжалявам и аз. Много е трудно. Аз на последния негативен тест така плаках ... сигурно над час не можах да се успокоя. Просто, който не го е преживял, не може да разбере през какво минаваме и колко усилия коства.
Мен и сега ме е страх, вече съм на 5 ден от трансфер - никакви признаци и симптоми нямам. Опитвам да не мисля негативно, но не ми се получава.

Ти имаш ли замразени ембриони, кога мислиш пак да пробваш?

# 640
Момичета, на кой от вас се е случвало розово почти незабележимо прокървяване на 9 ден от трансфер на 11 ден да има кръв няколко точици,малко съм отчаяна...утре съм на кръвен по препоръка на лекаря.

# 641
Ади не го мисли много колкото и трудно да бъде.  Мисли положително.  Знай, че този път ще се получи 🙏 Стискам палци и ще чакаме да се похвалиш с тлъсто ЧХГ. 🙏❤️ Аз вярвам,  че всички  все някога ще успеем Бог е Велик!  ❤️

Имам още 10 замразени ембриона,  май нямам право по фонда да пусна документи само за трансфер.  Иначе чакам докторката да видим какво,  ще ми отговори.  Ако всичко е наред мисля, след 2 месеца да направим отново друг опит,  тъкмо да се изчистя малко от хормоните

Далинда, съжалявам и аз. Много е трудно. Аз на последния негативен тест така плаках ... сигурно над час не можах да се успокоя. Просто, който не го е преживял, не може да разбере през какво минаваме и колко усилия коства.
Мен и сега ме е страх, вече съм на 5 ден от трансфер - никакви признаци и симптоми нямам. Опитвам да не мисля негативно, но не ми се получава.

Ти имаш ли замразени ембриони, кога мислиш пак да пробваш?

# 642
10 ембриона - браво! Това е много добре. Аз имам само 3 Sad
На пункцията извадиха 15 яйца, от тях 10 се оплодиха, но за съжаление само 4 достигнаха до  бластоцист развитие, другите не успяха. Много мъчно ми стана, в началото много се зарадвах че има толкова оплодени, но то важното е колко ще са качествени.

# 643
Точно,  не количеството а качеството е важно.  При мене извадиха 22Я,  от който 17 с добро качество и 12 се оплодиха до 5 ден

10 ембриона - браво! Това е много добре. Аз имам само 3 Sad
На пункцията извадиха 15 яйца, от тях 10 се оплодиха, но за съжаление само 4 достигнаха до  бластоцист развитие, другите не успяха. Много мъчно ми стана, в началото много се зарадвах че има толкова оплодени, но то важното е колко ще са качествени.

# 644
Това е много добре, аз не знам защо при мен толкова малко успяха да достигнат до развитие, нямам обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт