Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 509
  • 772
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,момичета днес е 1 Юни ден на детето и след многото премеждия,който минахме с мъжът ми най-после Бог реши да ни дари с най-голямата радост ЧХГ 488 на най-светлия децки празник,който ще се запечата завинаги в съзнанието ни. Успех на всички ви желая,и много търпение,съдя сама по себе си...Вярвайте МЕЧТИТЕ се случват.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 23:29 от Мария Kирова

# 661

Страхотна новинааааа, Мария! Simple Smile

# 662
Браво, Мария! Да сте живи и здрави! Purple Heart

# 663
Браво, Мария! Да сте живи и здрави! Purple Heart
.                                                                                     Благодаря 🥰

# 664
  • София
Честито,Мария!

# 665
  • София
Здравейте,момичета днес е 1 Юни ден на детето и след многото премеждия,който минахме с мажът ми най-после Бог реши да ни дари с най-голямата радост ЧХГ 488 на най-светлия децки празник,който ще се запечата завинаги в съзнанието ни. Успех на всички ви желая,и много търпение,съдя сама по себе си...Вярвайте МЕЧТИТЕ се случват.

Честито, Мария! Истински празник е днес за вас! Все така добре да се развиват нещата! ❤❤❤

# 666
Здравейте,момичета днес е 1 Юни ден на детето и след многото премеждия,който минахме с мажът ми най-после Бог реши да ни дари с най-голямата радост ЧХГ 488 на най-светлия децки празник,който ще се запечата завинаги в съзнанието ни. Успех на всички ви желая,и много търпение,съдя сама по себе си...Вярвайте МЕЧТИТЕ се случват.

Честито, Мария! Истински празник е днес за вас! Все така добре да се развиват нещата! ❤❤❤
.                                                                                  Благодаря ви много. 🥰🥰🥰

# 667
  • София
За пореден път се записвам в тази тема, дано да е за последен (последните ми три трансфера завършиха с биохимична, кухо яйце плюс киста, спонтанен аборт). Вчера правих ЗЕТ на 3 петдневни ембриончета, датата ми за тест е 10-ти юни, но предусещам, че още на 9-ти ще съм в лабораторията. Успех на всички чакащи, честито за позитивните тестове на тези, които са ги видяли, стискам палци на тези с негативните резултати следващия опит да е късметлийският им Heart

# 668
Леле 3 ембриона наведнъж? Това не е ли много?
Успех ти желая!

# 669
  • София
Леле 3 ембриона наведнъж? Това не е ли много?
Успех ти желая!
Благодаря, в моя случай трите бластоциста са замразени в една сламка - не искам да разчитам на повторно замразяване на едно от тях и повторно размразяване, защото не съм убедена, че ще оцелее след такава процедура. А са 3 в сламка, защото са с по-лошо качество (тези с по-добро качество ги замразявахме по 2 в сламка и не доведоха до успешна бременност). Досега от 4 трансфера (1 свеж, 3 замразени) и една естествена бременност не съм имала ЧХГ като за повече от 1 бебе (а имам 2 трансфера с по 3 ембриона и 2 трансфера с по 2 броя). Та по-скоро, ако има имплантация, залагам на само 1 бластоцистче, не ми се вярва да се имплантират 2, макар че е ясно, че чисто статистически шансът за многоплодна бременност при трансфер на повече бластоцисти се увеличава.

# 670
Здравейте момичета, имам едно притеснение и се обръщам към вас. На 08.06 ми предстои първи ЗЕТ на една снежинка (само тя оцеля до 5-ти ден). От днес имам болки в гърлото, по-скоро някакъв дискомфорт усещам и ми е супер студено. Не зная какви лекарства мога да пия предвид, че в момента съм на Естрофем и Натаспин, а от утре добавям и Кринон гел. Супер разтревожена съм, да не проваля по някакъв начин трансфера.

# 671
  • София/Севлиево
Пробвай една лъжичка мед и сода.Не е много приятно,но не е и вредно,а вероятността да помогне е голяма.

# 672
Аз препоръчвам заврята в микровълнова Кока Кола. Пиеш я топла до колкото можеш да я понесеш и да не се изгориш. Помага за гърло.

# 673
Eltigan как си? Чакам добро новини. Мина ли преглед 🍀🍀

# 674
  • София
Eltigan как си? Чакам добро новини. Мина ли преглед 🍀🍀
Nova321, благодаря, че ме мислиш! ❤ От 15.30 съм, ще пиша веднага щом свърша.

Общи условия

Активация на акаунт