Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 492
  • 772
  •   1
Отговори
# 690
eltigan така се зарадвах сега като прочетох добрата новина.....😊 да ти кажа бях сигурна, че ще е така 😉
Пожелавам ти успех до пухкаф финал!🍀

Nova ще чакам с нетърпение добрите новини и от теб...само спокойствие 😊🍀🍀🍀

# 691
eltigan Честито! 🤗 Много се радвам.  Успех и пухкав финал ❤️

Момичета да ви попитам след спиране на медикаментите и инджекциите след колко време трябва да ми дойде цикъла. Днес ми е 2ри днес след спирането и все още нямам симптоми за цикъл

# 692
Момичета ,извинява  се за въпроса ,но на вас случвало ли ви се е да получите страшен запек от поставянето на Циклогест?
Ако е да, моля за съвет какво да пия или правя?
Благодаря!

# 693
Момичета ,извинява  се за въпроса ,но на вас случвало ли ви се е да получите страшен запек от поставянето на Циклогест?
Благодаря!

Аз съм на циклогест, но нямам запек. Първите два дена имах болки в гърдите, само това.
Не се притеснявай, мисля, че е обособен страничен ефект.
Опитай с топла вода сутрин на гладно.

# 694
Бени, пробвай с меко киви. Казват, че разхлабителни не са препоръчителни, но в краен случей сигурно се използват.... Аз този път имам перфектна перисталтика.

# 695
И аз бях така след трансфер и ми казаха да пия Дуфалак сутрин на гладно. Много е важно да се ходи поне по веднъж на ден.

[ quote author=Beny177 link=topic=1331338.msg42936626#msg42936626 date=1622654190]
Благодаря!
[/quote]

# 696
Аз от пункцията до дега съм с трудно ходене по голяма нужда. Като се има предвид,че нямах проблеми преди и ходех по 3 пъти на ден. Даже в стимулацуя ходех много често. Сега какво стана не знам, доктора каза,че  от прогестерона. Но дано скоро отшуми по някакъв начин, супер много се притеснявам и ми тежи. 🙄😒😒😒

# 697
  • София
Благодаря!
Beny177, от прогестерона е, док ти е казал. Вечер накисвам в чаша вода 3 сушени сливи и сутрин ги изпивам и изяждам за закуска. Освен това док ми каза, задължително 1 път на ден да се освобождава материал, иначе да ползвам свещички Eva Q, безвредни са. Но е по-добре с храна да се случва процесът, а не с помощни средства.

# 698
eltigan и аз много се радвам, че всичко се е развило по- най добрия начин ♡♡♡
Nova стискам палци, всичко ще бъде наред! При мен също първия преглед предстои на 8ми и от сега ми е много напрегнато, то и това до първия преглед също си е голямото чакане....
Beni177 когато съм много зле със запека слагам свещичка  evaq стават за бременни , ефекта е буквално до 15- 20 минутки Simple Smile

# 699

Момичета да ви попитам след спиране на медикаментите и инджекциите след колко време трябва да ми дойде цикъла. Днес ми е 2ри днес след спирането и все още нямам симптоми за цикъл
На мен ми дойде на 3тия ден, ЧХГ беше около 2, 3 дни преди това 🤣, та като падне прогестерона и ЧХГ ще дойде.

# 700
Nova стискам палци, всичко ще бъде наред! При мен също първия преглед предстои на 8ми и от сега ми е много напрегнато, то и това до първия преглед също си е голямото чакане....
Beni177 когато съм много зле със запека слагам свещичка  evaq стават за бременни , ефекта е буквално до 15- 20 минутки Simple Smile

Да знам за свещичките,но тъй като лекаря не ми спомена за тях се притеснявам да слагам. Те най-вече ми помагат, това е чудо. Още на 20-тата минута. Утре сутрин ще пробвам с топла вода, чак ме боли корема от това ,че не съм ходила днес....🤔🤔🤔🤔

# 701

Да знам за свещичките,но тъй като лекаря не ми спомена за тях се притеснявам да слагам. Те най-вече ми помагат, това е чудо. Още на 20-тата минута. Утре сутрин ще пробвам с топла вода, чак ме боли корема от това ,че не съм ходила днес....🤔🤔🤔🤔
Аз вече съм в близо 14 г.с. и имам подобен проблем от много години. АГ-то ми препоръча същите свещички преди 3 седмици, така че би трябвало да са безопасни.
Все пак е хубаво да питате лекар и да прочетете листовката. Не съм лекар!

# 702
На мен ми дойде на 6ти ден след спирането на лекарствата. Докторката също ми беше казала, че до седмица трябва да ми дойде.

# 703
Simple Smile

Привет Simple Smile всичките пъти без последния на шестия или седмия ден след спирането им. Само последния път беше на третия ден.

# 704
Браво, eltigan!! Чудесни новини! Много се радвам, всичко да върви добре и за напред!

Общи условия

Активация на акаунт