Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 420
  • 772
  •   1
Отговори
# 750
На мен,след неуспешен ЗЕТ(трансфер 18ти май) ми обясниха,че няма нужда от отлагане.Сега стартирам дълъг протокол стимулация..След свеж трансфер препоръчват поне 1 цикъл да мине.След ЗЕТ действахме на следващ цикъл ,но без стимулация,нямах никакви лекарства.При нас проблема е в тръбите ми-хидросалпингс+напълно запушена тръба.Успех🍀🌹

Здравейте, и аз бях с хидросалпингс и запушена тръба и след един неуспешен опит ми направиха лапароскопия и премахнах и двете тръби. Моят лекар ми обясни, че при наличие на хидросалпингс няма как да се постигне + резултат.
И двете ми тръби са клампирани.Така прецени док.,обясни ми,че има опастност при премахване да се наруши кръвоснабдяването към яйчниците.

# 751
Момичета имали ли сте проблеми с носа след трансфер, страшно ми е запушен не мога и да дишам. Има ли някакви капки,които не са вредни според вас?

# 752
Момичета, този опит няма да е по фонд, каква е цената на трансфера при ЗЕТ и еднаква ли е за връщане на един и два ембриона?

# 753
Втория ми трансфер е ЗЕТ. Моята заповед покриваше и него. От фонда отпускат 500 лв, а аз освен тях не съм доплащала нищо освен лазерния хечин. Предполагам, че щом сами ще си го плащате цената трябва да е същата.

# 754
Цитат на: Adriana11 link=topic=1331338.msg42945422#msg42945422 date=1622797576
[/quote
Здравей, всеки се справя различно. Втората ми ин витро процедура завърши с неуспех,  сега наскоро. Бях на работа, гледах поне 1 час резултата от ЧХГ в телефона си и си мечтаех, че ето сега затварям страницата на лабораторията, но сега я отварям и проклетия резултат ще е различен....В къщи мъжа ми се тръшка, самообвиняваше се, зодия Риби, лесно се отчайва. Аз съм зодия Козирог така, че трудно изпадам в съжаления и губя надежда. Пуснах документи за втора заповед, записах си час за имунолог и се подготвям за нова битка. Реалист съм, на 42 г. шансовете са малки, но ги има. Последен вариант: донорска яйцеклетка. И на това съм съгласна, стига да имам бебе.
Горе главата и успех!
Това за зодиите не е много вярно, аз съм Риби и досега само първия неуспех приех с рев, след това имам кухо яйце и БХБ и няма драма, нито от моя страна нито от страна на ММ, продължаваме напред. Ако не, сме щастливи само двамата, ако това ни е описано.

# 755
Изчетох няколко теми назад,за да се подготвя за това което ме чака!
Мина и моята стимулация 12 Я оцеляха 6 за сега в неделя ще ми звъннат за повече инфо и евентуално в понеделник трансфер.
Имам едно дете заченато нормално и бързо.
В последсвие ми откриха еднометриоза чрез лапароскопия и запушени тръби.
Първи опит ми е и ще видим какво ще стане.
Пожелавам на всички нас мн издръжлива психика и мн бебета

# 756
  • до най-прекрасния мъж
Момичета имали ли сте проблеми с носа след трансфер, страшно ми е запушен не мога и да дишам. Има ли някакви капки,които не са вредни според вас?

На мен ми препоръчаха единствено и само Стери мар или други подобни пръскала, както и физиологичен разтвор.

# 757

На мен ми препоръчаха единствено и само Стери мар или други подобни пръскала, както и физиологичен разтвор.

Ползвам го ,не става за отпушване. Ще се пръсна от яд. Дали да пробвам памук с ракия,или ментолов вазелин?

# 758
Здравейте,момичета!
Присъединявам се към чакането до теста. Вчера трансферираха 1 бластоцист. Казаха ми тест след 14дни (без точна дата) 🙂
Но не знам кой ден се смята за първи - денят на трансфера или от следващия?

Успех на всички чакащи двете чертички 🤗🤞🤞🤞

# 759
Първи ден е ден на трансфера.

# 760
  • София

Ползвам го ,не става за отпушване. Ще се пръсна от яд. Дали да пробвам памук с ракия,или ментолов вазелин?

Купи си голяма ампула Натриев флорид и капи от нея в ноздрите 5-10 капки в ноздра

# 761
Здравейте,момичета!
Присъединявам се към чакането до теста. Вчера трансферираха 1 бластоцист. Казаха ми тест след 14дни (без точна дата) 🙂
Но не знам кой ден се смята за първи - денят на трансфера или от следващия?

Успех на всички чакащи двете чертички 🤗🤞🤞🤞
Дена на трансфера е нулев ден, броиш от следващият.

# 762

От капките аз ползвах Низита, за съжаление по-силни те са забранени по време на бременност. Може да пробваш и с течно вит. С или да си правиш инхалации с лайка или Кармолис.

# 763
  • до най-прекрасния мъж

Друг вариант е инхалация с физиологичен разтвор, но направена с инхалатор. Иначе, не. На мен това ми разрешиха, аз съм с хроничен синузит и вечно течащ или запушен нос и специално питах.
Допълвам: Казаха ми никакво загряване, под каквато и да е форма.

# 764
Бубенце и Dimitrichka Krysteva , Благодаря ви за отговорите  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт