Пиенето при мъжете

• 20 201
  • 413
  •   1
Отговори
# 330
  • Шотландия
Когато слиза и хвърля бутилките са доста на брой. Не знам защо се опитвате да ми обясните, че греша или съм кьорава, Grinning просто ви казвам, че има и такива хора! Аз всъщност, винаги съм си мислела, че алкохолиците пият поне по 2 литра концентрат на ден, ако съпоставим градусите на бирата с тези на водката, да речем, дали ще станат 15 литра бира....
Защото пиенето дори на вода повече от 4 литра уврежда бъбреците и други системи в малко по-дългосрочен план. Има описани много примери за смърт при еднократно приемане на вода над 6 литра, ползвай гугъл нарича се водно отравяне. Бирата вярно не е вода, но е течност все пак. А от 4 литра до 15-20 каквото и да е разликата е огромна.

# 331
Какви са тия глупости за 15=20 литра течности на ден, че се и дъвчат още. Досега това сърце да се е пръснало. То си има лимит за обработка на час. Някои анатомията и физиологията им е химера.

# 332
Наречете ме старомодна,но не е нормално да се пие алкохол всеки ден.
Дори лекарите препоръчват чаша вино на ден, червено, предпазва от атеросклероза Wine Glass А старомодното беше по-скоро една ракийца със салатка всяка вечер, ама ракийцата поскъпна вече много и поизпуснахме традицията Satisfied По-скоро мярката е важна, не честотата.

# 333
За всеки е различно нормално и ненормално пиене.
В крайна сметка не ви държат на повод,за да търпите алкохолизирането на някой.
Сега не е като едно време 'от вратата за краката',имате достатъчно време да опознаете партньор.
Влюбването не е повод за компромис,рано или късно любовта си отива,остава само уважението.

# 334
Честно казано това не е точно така, че какъвто си го вземеш мъжа такъв е. ММ като се запознахме не пиеше изобщо алкохол, 5 години по-късно пие вече всеки ден по 2л. Бира. И все още не мога да повярвам как така стана...

# 335
  • София
Наречете ме старомодна,но не е нормално да се пие алкохол всеки ден.Разбирам,гости,компания,ресторант,ама всеки ден..
Какъв алкохол и колко? Радлерите са по 2%, това изобщо алкохол ли се води?

# 336
Междувременно, мъжете:
Скрит текст:

# 337
Пияните вишни броят ли се?

# 338
Пияни вишни ядат само пияниците явно Simple Smile

# 339
Зависи в какво ги опиваш- литър водка с кило вишни доволно пияни ще станат.... Simple Smile

# 340
Който хвали пияните вишни, не е виждал пияни сливи...фейсбук мъдрост.

# 341
  • София
Когато бяха на 23 г. имах такава приятелка - не понасяше някой да пие. След 2 бири, които на 23 г. въобще и не ги усещах, почваше да се цупи, ставаше тъжна и ме гледаше като че ли съм алкохолик с 30 годишен стаж. Не ми говореше.
Когато се виждах с приятели за 1 час, а след това с нея ме посрещаше в гробовно настроение, защото съм изпил 1 бира. В момента, в който ми хрумна да си взимам дъвки, за да се "отмирисвам" (не ми личеше), си казах, че тая няма да я бъде, чувствах се гузен, без да съм виновен (никога не съм се напивал да съм фъфлел, завалял, никаква агресия). Семейството й беше чудесно, нямаше алкохолик, но може да е било от предно гадже, така и не разбрах. В крайна сметка, наистина има хора, които не понасят пиене, други пушене и така. Трябвало е от самото начало да изясните това.

# 342
Аз не понасям ни пиене, ни пушене...а както преди време един мъж в бг мамата ми каза: чакай ти да намериш такъв, какъвто ни пие, ни пуши, аз мога да кажа, че с един мъж трябва да ти е добре, зле мога да бъда и сама. След като за някой пиенето и цигарите са приоритет, то просто нямаме какво да си кажем. Моят баща е бил алкохолик, умря от рак, не ми е пукало за него, единственото което попитах моята полусестра, когато ме пита искам ли да ида на погребението е: дали ракът му е генетично обусловен, тоест да се следя ли, тя ми каза: не от пиене и пушене е...успокоих се, защото съм си най-важна на света и това беше. Който иска да си пие, на мен ме ми пречи, но аз не искам да съм част от неговия свят...

# 343
Чак пък такива работи за 1-2 изпити бири с приятели... Ми на мен ми изглежда откачено да седнем с 1-2-ма приятели на заведение и да не си поръчаме по бира, ами кола или горещ шоколад. Ми сори, ама не го разбирам това, разбирам отвращението към алкохолизма и такива дето се наливат с литри бира или бутилка концентрат всеки ден от обяд, след което се въргалят, повръщат или налитат на бой. Ама да седнеш да изпиеш 1-2 бири вечер с компания и да ти се правят драми си е мега филмарско.
 Също и познавам човек, който пие по 2-3 литра кока кола на ден, тъпче се с всякакви сладки боклуци и здравословното му състояние е по-зле от на алкохолик с 30 години стаж. И това при положение, че не близва алкохол и не пуши цигари, и никога не го е правил.
Така че такива крайности са си откачени както и да го погледнеш.

# 344
  • Сф
И пиене и пушене са ок стига да не се прекалява. Не  е само по себе си критерий читав ли е човека. Каква откачалка мъж знам, ни пие , ни пуши, ама такъв нервак е. Лошото е че в началото се прикриват и може да ти дойде дюшеш в  някоя ситуация и да е късно да се измъкнеш.

Общи условия

Активация на акаунт