Пиенето при мъжете

• 20 185
  • 413
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Всеки си има някакви пороци, всеки трябва внимателно да си подбира, с кои може да се съвместява, и до каква степен да стигат.

# 346
  • София
И аз мразя цигари, алкохол, наркотици и хазарт. Цигарите дълги години се опитвах да ги спра, а накрая ги спрях дори без усилие. Чувствам се много горда с този факт. Innocent Алкохол също от дълги години не пия. Имах гадже алкохолик и беше страшна гледка. Тотално се отвратих и изобщо не пия. Много пъти са ме питали защо не пия дори бира или малко вино, ей така да "разпусна" Grinning Нямам нужда от стимуланти за да разпусна. Сигурно изглеждам ужасно скучна, но "удоволствията" в живота, после им излизат през носа на тези, които ги използват. Много е малка крачката между удоволствието и злоупотребата му. Аз не искам да я прекрачвам!

# 347
С ММ нито пием, нито пушим... пенсионери на по 30. Имала съм гаджета, които пият и пушат, ама като реших, че искам сериозен човек до себе си ми беше много важно да намеря човек като мен. Не ми е приятно да си лягам до човек, който ми мирише на бъчва или пепелник. Това за мен беше основното, от там нататък имах и други критерии, разбира се.

# 348
  • Sofia
Когато се запознах с мъжа ми, той беше активен пушач. Никога не ми е миришел на "пепелник". Grinning Изобщо не знам какви префинени носове имате, че правите такива сравнения.

# 349
Сигурно и дрехите не се вмирисват от цигарите? Ама ние с префинените носове усещаме. Слава богу, все още не съм губила вкус и обоняние. 😀😀😀

# 350
Не пуша и никога не съм, но на мен миризмата на цигарен дим ми харесва. Може би защото я асоциирам с разкрепостеност, оттам приятна компания плюс близост като за подушване на нечии дрехи.
Не че е задължителен критерий, ако човекът насреща е симпатичен, въобще не ме интересува пие ли, пуши ли и кой му е асцедента (все пак в рамки някакви, не говоря за алкохолизъм).

# 351
Последното десетилетие неусетно пушачите се превърнаха в дяволи. Мина им модата безвъзвратно явно. Пушачът нерядко се сравнява с простак, който  вони на ла*на  едва ли не. Което въобще не е така. Миришат гадно евтините цигари. Тези с хубав тютюн миришат хубаво.

# 352
Откакто не пуша, всякакви цигари са ми непривлекателни. Дори и тези с най-хубав тютюн. А да пушиш вкъщи - всичко се омирисва. Но като си пушач не ти пречи, предполагам Simple Smile

# 353
И като не пиете и не пушите какво? Абонирали сте се за вечен живот сигурно.

# 354
Не, просто всеки се дразни от различни неща. Питиета не ми пречат, но цигари - да. Трудно бих могла да живея с пушач.

# 355
Абе пушач някак ще изтърпя, ако пуши само навън, но пияница никога няма да търпя. Въобще колкото по-бързо умре, толкова по-добре за всички. Но аз не съм критерии, аз съм си киселяк и котки и кучета не мога да търпя, а откакто моите деца пораснаха, вече и ревящи бебета в метрото, градския транспорт и на плажа ме влудяват. Въобще аз самата съм си неприятна, така че пияниците, пушачите и дрогажите ме заобикалят от далеч. С една дума кисела лелка, без пороци.

# 356
Троленето не е порок ли?

# 357
  • София

Имаме си други пороци Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе миризмата си се усеща, просто и пушачите и непушачите около тях свикват. Веднъж само съм имала връзка с пушач, и въпреки, че поддържаше много добра хигиена и пушеше леки цигари, със следващия веднага усетих разликата.

# 358
  • София

Просто мен пороците, наречени галено "удоволствия" ме изнервят. Защото виждам какво представляват. И това не са удоволствия, а бомба със закъснител. Няма "удоволствие", при което човек да си остане с първоначалната доза! Всички са така направени, че човек да почувства измамна сигурност в тях и разчитайки на тази сигурност в приятните усещания, че няма да го предадат, злоупотребява. И тогава се вижда истината за "удоволствията".

# 359
Мен никой не ме изнервя, всеки има право да живее както иска, понякога по стечение на обстоятелствата не можеш да избираш. Определено не ми се нравят хора, които се безгрешни, праволинейни, критикуващи и мислещи се за нещо по- голямо от тези с пороците.

Общи условия

Активация на акаунт