Пиенето при мъжете

• 20 273
  • 413
  •   1
Отговори
# 150
Е, нали клюки, Кристе? Сега еко храни и скурзии. Ти 2 мнения нямаш на един акъл.
Всеки мъж има различно пиянство. Аз обожавам моя мъж пиян. Гррр. Става благ, остроумен, усмихнат, още по-добричък, смее се и ме обожава. Мислете му тия с дефицитите.

# 151
Е, това ме разби от смях! Какво били правили непиещите като излязат на кОпон Joy Жулим водица и говорим за погребения Grinning Това да чакаш да си пийнеш, че да ти е весело, е адски тъжно. Изкарвала съм си супер весело и като съм пила, и като не съм пила. От компанията е, не от алкохола Wink

# 152
Е, това ме разби от смях! Какво били правили непиещите като излязат на кОпон Joy Жулим водица и говорим за погребения Grinning Това да чакаш да си пийнеш, че да ти е весело, е адски тъжно. Изкарвала съм си супер весело и като съм пила, и като не съм пила. От компанията е, не от алкохола Wink

Мне, мен кат ми стане весело, тогава ми се отваря глътка. Е и като ми е тъжно, също, ама тва е друга тема Simple Smile

# 153
  • София
Може ли да ми разясните как преминава едно събиране с приятели на тези изобщо непиещите. Примерно петък вечер, излиза приятелска компания, никой не близва и капка, как протича вечерта, какво правят?

С различни хора се събирам, някои пият, някои не, но това какво правим заедно обикновено е свързано с общите ни интереси, не с това кой какво има в чашката. Ти какво викаш, ако не пийнете, ще стоите и ще се гледате тъпо?

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 22:40 от Не се сърди, човече

# 154
ММ също като мен не пие, ако случайно пие предпочита Бейлис. Не виждам нищо лошо в това. Точно обратното не понасям мъже, които пият, няма да мога да си легна до мъж, който ми лъха на бъчва. И двамата не идваме от семейства на алкохолици, баща ми наскоро взе да пие, просто не харесваме концентрат, не пушим и кафе не пием. Единственият порок, който имаме е кока колата. Wink

# 155
Аз пък газирани неща и особено кока кола никога не пия...според гинеколожката, която ми следеше първата бременност, колата е по-вреда от кафето .

# 156
  • София
Не, че нещо, но консуматорите тук са по- толерантни Wink

# 157
  • Варна
Абе те вредните неща винаги са по-вкусни, ако трябва да сме откровени.

# 158
Именно, затова казвам, че това ни е единственият порок, защото колата е много вредна, просто не харесваме кафе. А иначе съм толерантна към хората, които са ми извън къщата, кой каквото иска да прави.

# 159
И аз като Джейн, щом не е в моята къща не ми пречи щайга ли ще е касетка ли ще е...аз съм токсична и искам да се живее по моя начин ..

# 160
  • София
Тъй, де, авторката не е сама опевачка Relaxed

# 161
  • Варна
Консумиращите, Кока Кола не държат да ги уважиш или обичаш.😁

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 23:04 от Viviana91

# 162
Не смятам, че сме токсични, просто сме си избрали мъжете спрямо нашите критерии. За мен беше много важно да не е от типа 'ракийката и салатка'. За сметка на това имаме всякакви приятели. Като сядаме на маса пием сок, кола, газирана вода. Чудо невиждано. А за опяването, за кое опяваме, че си търсим мъже спрямо това, което сме ние?

# 163
Авторката, не разбрах има ли дете/деца...ако няма деца, да се разделя с тоя още днес ..тоя няма да спре да пие...знаете курвалъкът е до време, пиенето до гроб..

# 164
знаете курвалъкът е до време, пиенето до гроб..

Лъжата на 21 век.

Общи условия

Активация на акаунт