Пиенето при мъжете

• 20 266
  • 413
  •   1
Отговори
# 165
И да има дете, и да няма по-добре да се маха. Особено, ако има дете, защото тогава ще взима пример от баща си. Може да съм толерантна към хората извън дома ми, но и сега ММ да почне да пие всеки ден, независимо от количеството ще последва развод.

# 166
  • Варна
...знаете курвалъкът е до време, пиенето до гроб..
Често пиенето води до други пороци.😉

# 167
Папа Панда...то и аз се надявам, да не е до време, а да е до гроб...( Нямам предвид пиенето...).

Виви, тия дето пият, не стават за тая работа...заспиват още на масата...за да си "млад къртач", къде вика на мъжа ми един приятел...трябва да ядеш полезни храни, един специален черен мед от високо в планината...

# 168
Не смятам, че сме токсични, просто сме си избрали мъжете спрямо нашите критерии. За мен беше много важно да не е от типа 'ракийката и салатка'. За сметка на това имаме всякакви приятели. Като сядаме на маса пием сок, кола, газирана вода. Чудо невиждано. А за опяването, за кое опяваме, че си търсим мъже спрямо това, което сме ние?
В това се крие щастието, да се събереш с човек, който е като теб. Но тя съвсем съзнателно стои при мъж, различен от нея и му опява.

П.П. Аз съм народен човек. Важно ми беше да си избера мъж, с когото заедно да си пием ракийката със салатката. И да няма лошо пиянство Simple Smile

# 169
  • Сф
Папа Панда...то и аз се надявам, да не е до време, а да е до гроб...( Нямам предвид пиенето...).

Виви, тия дето пият, не стават за тая работа...заспиват още на масата...за да си "млад къртач", къде вика на мъжа ми един приятел...трябва да ядеш полезни храни, един специален черен мед от високо в планината...
Ох бе Кристина, 😂 как се връзваш на подобни щуротии, риба  да беше, на бастун ще клъвнеш.
Който си го може -нищо не му пречи!
Ама виж , ако пък се изложи може да се оправдае с гранясало мюсли и калпав мед 🤣

# 170
Момичето, при което ходя на мигли, ми е разказвала за бившия си приятел: алкохолик..викаше, че не ставал грам за секс...но иначе бил душа човек, пет лева са има, на нея ще ги даде, и няма и да си помисли, че се е набутал..обаче това пиене било ад..скандали до откат..питал я като тригодишен: може ли да пия една бира, ...това за млади хора говорим.20-сет годишни..
Сега живее с един, дето и той не става...пазарува, носи и касовата бележка да си иска половината ..обаче тя ми вика: всичко може да е, ама не пие...
Аз с пияница не съм била, излизаме, пие ли, няма втора среща .това като съм била млада и съм си търсила мъж...сега по срещи не ходя...давам само акъл във форума.

# 171
Криси, като те чета, май не живееш на нашата планета. Нямам приятели, колеги, познати, които да не пият. А като ходим по купони и разпускаме, ми то алкохола се лее в количества.
И никой не е алкохолик, а просто разпускаме от тежката ни  отговорна  работа и ежедневие...забавляваме се на макс, без задръжки. Аз доктор да не пие не съм срещала.
А мъжа ми обича да казва: Пияна жена, весел креват "

# 172
Като споменахте толерантност, не е вярно, че пиещите са по-толерантни. Направо се вбесявам като съм излизала и пия вода, кола, безалкохолен коктейл, и все някой ще каже „Айде бе, вода ли ще пиеш? Не се излагай, на каква се правиш, няма да умреш от 50 грама” и т.н. Аз никога не съм правила забележка кой какво пие, да натяквам и досаждам. Ако иска някой може и одеколон да пие, все ми е едно... ММ ще изпие една бира или едно малко и после ще го боли главата 1 седмица Joy Пък е пиянствал като млад, ама не го влече  на стари години.

# 173
  • Най-красивата страна
Пия чаша бяло вино ,шампанско ,бейлис.По празници или в компания.
Съпругът ми пие в компания по 50г.уиски  или коняк.
Или само чаша вино.Не смесва два вида алкохол.
През деня-никога.
И не всяка вечер.
20 години сме женени,не съм го видяла пиян.
Баща ми също не съм го виждала пиян.
Не понасям пияни хора и за мен беше изключително важно мъжът ми да не се напива.

Авторке,във вашия случай може би той се влияе от останалите мъже от компанията?

# 174
Моето семейство е традиционно по български..
Вечер сядат на масата - 50гр. ракия със салатата и чаша, две вино с вечерята.  Не сядат един без друг..и си коментират как е минал деня им.
С бившия ми съпруг нямахме такава традиция, но пак се случваше..Той с уиски и ядки, аз с вино и мезе да разпуснем вечер..
Щурите алкохолни вечери бяха останали доста далеч в миналото..
Имаха си навик да се събират веднъж седмично по мъжки..Но се любуваха на качествен алкохол и мезета, обсъждайки си техните мъжки теми. В 23 си беше в къщи.
Аз пък 2 пъти месечно излизах по женски.. Танци до зори..

# 175
Ама тя авторката от поведението се оплаква, не от самото пиене. Някой може и шише ракия да си изпие кротко,  въпросът бил че като се напиел ставал непоносим и не я слушал. Явно има и други различия освен в това че не пият заедно.

# 176
Да, де..ама той такъв си е бил и преди да го "вземе".  Явно е решила, че подлежи на превъзпитание.. Или после си е отворияла очите.
Знам само, че мрънкането не води до добро, а води още след себе си..

# 177
Именно. Човекът си е показал какво обича, тя си е мислела, че ще го промени. Това е наивно.

Като чета, че се държи така с неговата си компания, вече си мисля, че тя не им разбира шегите. Някои хора просто не могат да се впишат в обстановката. Вероятно си имат техни си лафове и закачки и щом продължават да се събират, явно не се чувстват обидени, а им харесва.

Въпреки че ние никога не сме имали мъжка и женска компания, а използваме всеки повод, за да се забавляваме с чиито и да са приятели, в техния случай може би е най-добре да си спести присъствието на техните събирания.
Лично мен това не ме устройва, но при доста хора работи. Заслужава си да пробва.

# 178
За съжаление някои мъже се стискат докато са млади, слушкат, папкат, после се отпускат, не само в шкембенцето но и в маниерите, намират себе си и след това вече не можеш да ги промениш. Човекът вече плува в свои води, пък и като е в компания на себеподобни направо цимент.

# 179
Нейният си се е държал като себе си още в самото начало.
Тя обаче си е мислила, че ще го промени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт