Пиенето при мъжете

• 20 258
  • 413
  •   1
Отговори
# 195
Лъвицата ви го обясни деликатно...

# 196
тоест моя и да се ошайги, не мога да го прибера..пари си имам, не ми е нужен за пари, съответно компромис с пиенето не правя...това е..
Като го оставиш такъв да преспи в храстите без транспорт може пък да се замисли.

# 197
  • Варна
Не ми е ясно как работят пияни или с махмурлук? Богати и здрави алкохолици не познавам.

# 198
Ама защо пришиваме на някой, който инцидентно пийва повече, че е алкохолик....

# 199
Виви, моите наблюдения са че работят яко...изкарват доста, но за тях пиенето е начин да разпуснеш, да си починеш от стреса. Те друг начин на забавление не познават, работа и пиене е целият им живот.

# 200
Крис, това звучи като абсолютен кошмар.. За какво и на кого е нужен такъв човек, освен на шефа, примерно?

# 201
Не ми е ясно как работят пияни или с махмурлук? Богати и здрави алкохолици не познавам.
Познат си има ИТ фирма с 10- ина служители, млади хора.
Супер зареден бар. По обяд обръщат една- две бири, следобед едно- две малки- и работата върви, и колектива е сплотен.Simple Smile
Е, вечер след работа прекаляват порядъчно.

# 202
  • Варна
Бирата е полезна. За влюбените в твърдия алкохол ми е интересно. Имаше засечени  проф.шофьори, с над  4 промила.

# 203
  • Sofia
Тоест, ще дойде таксито от града в някое село, да прекара някаква щайга (Joy) в съседната махала? Дори да дойде, едва ли на мъжа ще му се иска да плати за 2 километра и целия междуградски курс.

Пак не схващам. Аз разбрах, че приятелите на мъжа на Кристина пият в града и им е необходим транспорт до малкото населено място, в което живеят. Ако става въпрос да се пренесат от селската кръчма до опърдяното си легло, дето е точно на 5 мин. разстояние от пивницата, то казус съвсем не виждам. Ще ходят пеша, колко му е? Сериозно ли ще чакат някой да ги разкарва из селото посред нощ?
Като бях на 18-19, неведнъж съм се прибирала стабилно подпийнала от центъра на София до моя квартал, сам-самичка, в 3-4 сутринта. А тук някакви дърти кочове звънят на семейните си приятели, за да ги муфтят за безплатен транспорт. Как ли пък не...
Плюс това, нека си кажем истината – хората по селата много често карат пияни като кирки.

# 204
Бе кви села, до Княжево, Владая си взема такси и е пей сърце от центъра на София. Много сложно. Сега, ако не му се дават пари, ами да е мислил. Как пък няма да ставам шофьор на някого.

# 205
Момичета, за да имате приятели и да ги ползвате и за безплатна помощ във вашата къща, трябва и вие да се раздавате.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 12:32 от christina1980

# 206
  • Варна
Хм, голяма френска фирма, барът в стола винаги зареден с бира и вино 330мл. Баш шефовете на обяд си пиеха_ най вече вино

# 207

По-добре пиян майстор от колкото трезвен некадърник Simple Smile

# 208
Към авторката ми е коментара. Добре, че благоволи да даде малко пояснения.
Вариант ли е да не ходиш с него на тези излизания, след като толкова те дразни? Щом иначе нямате проблеми и не е редовно и не е алкохолик или агресивен, защо просто не го оставиш да си излиза веднъж седмично с приятелите и да си се напие на воля?! Каква е драмата да излезе без теб? Или му трябваш, за да шофираш после на връщане... замисли се. Ами ако и ти пиеш, как ще се приберете после? Аз бих се напила повече от него на следващото излизане и да видим после кой ще кара... То много лесно така, напива си се, после си има и трезвен шофьор.
Големи хора сте, като иска да пие - такси. Като не иска да дава пари за такси до някакво село - няма да пие или ще пие на пешеходно разстояние. Голяма драма, голямо нещо.

# 209
  • Варна
Не е драма да пие, да се бие, да е импотентен или малоценност. Важното е кинти да дава.😁

Общи условия

Активация на акаунт