КГБ = Клуб на Готините Баби - 205

• 62 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Еееее,ама какви баби сте само,модерни!Не слагате туршия,не миете прозорци........
  Шегувам се!
 Ние сме на море,двамата с ММ.Много обичам така,като гаЖета.Той отиде с брат си по някакви мъжки дела,а аз съм се пльокнала на плажа,слушам морето и изчиствам хардиска.Толкова ми е добре,че даже не мисля за нищо!Довечера сме на РД не девера,утре пак,само че на вила с приятели ще празнуваме.И ние ще останем още някой ден на морето .

# 661
  • Кубрат/ Пишурка
Марулке, къде сте, ако не е тайна? Може и на лични.

# 662
  • София
Янке, весело изкарване на морето. Дано да е топло времето.
Много ми хареса Обзор, бяхме там с Ани преди Мрънч. Мислехме и това лято да отидем с болярите и Пламен, но не се случиха нещата.
Иначе в сряда видях морето и плажа от високо преди да кацнем във Варна. За това лято - толкова.
Марулета, и ти да си починеш добре.
Фло, 2 дни минавам  край вас - няма те на подновената тераса.

# 663

Да празнуваме петъчната вечер, че някои от работещите ще почиват три дни а такива като мен с късмет-два дни-това да е проблема. Утре съм на работа.
   Янче стискам палци за хубаво време. И да си изкарате супер.
    Айша напиши името на боята за коса. До колкото си спомням натурална българска.
    Приятни почивни дни и весел празник!

# 664
  • София
https://www.rosaimpex.com/content/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%85%D1%80 … al-time-phytocare

Това е боята. Но аз от 4 -5 месеца по съвет на Ани минах на професионална Вела колестон. По-скъпа е, окисителя се купува отделно. Но според професионалистката била по-щадяща за косата.

# 665

ДОБРО УТРО И ПРЕКРАСЕН ДА Е ДЕНЯТ ВИ!
Айша, благодаря за бързия и полезен отговор!
  Момичета пишете и не се чудете!
До колкото разбрах-днес ще е погреебението на Здравкиния съпруг! Нека Божията любов и светлина да са по пътя на душата му!
  ЕХО ЗА БОРЯНА-КЪДЕ СИ?

# 666
Сега разбирам за Здравкиния съпруг.  Болен ли е бил, Ковид ли или друга причина?  Милата Здравка!  Бог да го прости и  светъл му  път!  На Здравка - сили!

# 667
Тук съм, влизам често и за малко, прочета и забравя да пиша.
Има работа още, но и това ще мине.Мазето е пълно, почнах в касетки да слагам, че няма място по рафтовете.Тази година даде.
Ако закъса някоя  и гладува зиме ,да заповяда.
Здравчо, съболезнования  и тук.
Някои  са видели, но да го спомена, Съпругът и  е известен даровит пианист и  органист.В миналото, сега  се известни пайнерки и  такива.И е бил красив мъж видях, вечна му памет.
Много бързо мина лятото за мен, сигурно защото го проспах в горещините в къщи. Сутрин, вечер, нов ден.Дават топло още, но не и сега, извадих одеалото за сутрините ,че хладни, 10 градуса при нас.Есен си е направо.
Днес ме мързи и почивен ден си дадох.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 09:57 от Бор_яна

# 668
  • София
Борянка, поне за внуците няма ли да вземат от продукцията в мазето? Слушам млади майки  как все търсят домашно, без консерванти за децата.  Ани не се впечатлява на тази тема, поне за сега.
Мързелувах днес качествено. От както съм си дошла съм все на балкона  докато има слънце. Трупам вит. Д, вече и разлика имам.

# 669
Добър ви ден, ще вземат Айша, когато дойдат.Не съм много за гледане вече, та ...

# 670
Честит празник на всички!

# 671

Добро утро! И този празник отмина. Правихме сладко от смокини. Напълнихме повече от 20 бурканчета и се изморихме. Вече годините се отразяват. Нямам търпение да хванем Балкана ако е рекъл Господ и да се пробваме за поход. Здраве да е само.
   Боряна всичко ще е наред. Без отчайва е. Ние сме си най добрите доктори.
   Приятен ден момичета и смело напред!

# 672
  • София
Дидимити, какъв балкан ще хващате? Не е ли късно?
То на високото може и сняг да завали скоро.
С кафето май никого не примамихме.
Освен сега да сложа по-силно, вечерно питие.
Дано да се яви някоя активна баба. Дано, ама ...
Wine Glass  Sake Beers

# 673
  • София
Е, вярно си е, Айша, захладнява и си е време за нещо загряващо. Ние напоследък се отпуснахме с джин с новия розов тоник и става страшен джин фийс, много готина напитка. Малко по-различна от онази, дето пиехме навремето, но хубава. Имам предвид женската част, съседката и момичетата, които дойдоха у дома. Даже коктейлът, който ми "издрурка" Здравчето беше супер и си поисках още един -  с много лед.

Дидимити, отказахте ли се от Банкя? Моята щерка ходи заради масажите и е доволна много. В планината може да е хладно сутрин и вечер, но през деня е доста горещо. Така че става още. Октомври ще бъде хубав, сега обещават дъжд, но не  много. Simple Smile

Борянка, твоите чери доматки са бонбонки - толкова родиха, че несмогвам да ги обера. Видяха ги момичетата, като гроздове са. Днес пак обирах. Отличничка съм. Ти вече поспирай с работата, а дечурлигите сигурно ще дойдат преди да почнат и те учебната (предучилищната) група. Нагушкай ги да ти топлят душичката зимния период, че студено.

Много духа тия дни. Вчера бях на Алея на книгата и щеше да ме отвее. Тук при нас като че не е толкова духовито, а май трябва да е обратно. Разходих се из центъра на София (отдавна не бях се шетала натам), извървях бая км от мерак. Simple Smile  Една приятелка е в Несебър и днес се чухме, казва ми, че я е отвяло, много силно вее, и морете е бурно, а само до преди ден е било страшен пек. Но, морето през този месец за мен е рай. Обожавам го, обикновено е гладко като тепсия и има много хубава риба.

Отплеснах се да приказвам.

Със здраве, на всички прегръдки!

# 674
  • Вила Великула
Да се обадя и аз. Нищо ново при мен.
Бих искала да се абонирам за черитата на Борянка. Ако може малко семенца.
Ще се пробвам догодина да засадя 2-3 корена.
Тази година доматите са гола-вода. Вкусни са, но вътре имат много бяло и твърдо. Казват, че е от горещините.
Ще мисля догодина да сложа мрежа за да пази от слънцето в оранжерията.
Краставиците ги изкорених-нещо се разболяхя и листата им станаха някакси кафеникави и спряха да раждат. Но не мога да се оплача доста краставици набрахме тази година.
Днес бях цял ден в офиса и имам чувството, че всички са разбрали това. Не съм спирала да работя, но повечето време от къщи. Днес съответно имам проведени 50 телефонни разговора. Освен цялата работа, която съм свършила. Толкова съм уморена и напрегната, че не мога да заспя.
Освен всичко това ами от сутринта бях с баща ми по очни клиники. От поне 4-5 години ву казаха, че има перде и трябва да се оперира, амае той инат-не та не. Да ама вече съвсем не вижда и трябва да го водиш по улиците, и съответно той не ходи никъди.
Бяхме сутринта в клиника Вижън - направиха му основен преглед и насрочиха операция на дясно око на 4 октомври. Той ще се пръсне от притеснение. От една страна го е страх, а от друга се стресна от цената на операцията. Ясно е, че аз ще платя, но пуста гордост. А може месец след първата операция трябва да направим и на другото око. Днес му се поскарах малко, казвам му-ето виждаш ли - ако го бяхме направили това преди 4 години, нямаше да имаш този дискомфорт. А той ми отговори - ами ако бях умлял през това време, защо да се дават пари на вятъра. Ами побеснях-казах му-ами тогава спри да ядеш, да спиш, да се къпеш и да живееш въобще защото хипотетично може всеки едип момент да умреш. Направо не ми се говори. Не е толкова стар - на 79 години е, но тотално се е предал и нищо не му се прави и това е от неговия мързел. И ме е яд, че дърпа майка ми назад, а на нея така и се живее. Преди време дори ми каза, че с удоволствие би пробвала да скочи с парашут.
Ох, оплаках се-не знам какво да ги правя. Тя иска да пътува и да се наслаждава на живота, а на него му се мре, както казва той.

Общи условия

Активация на акаунт