КГБ = Клуб на Готините Баби - 205

• 62 065
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Късно, но още е 30.08 - чувствайте се почерпени с кой каквото пие за именния ден на Мрънч. Днес правихме и питка за 40 дни на Мрънколинка.
Beers Champagne Pizza Cake
Да са живи и здрави и останалите именици в семействата.

# 646

Добро утро,момичета! Хайде на кафенце Coffee
 Честито на "виновните"! Най -вече да са здрави и много обичани!

Успешен и усмихнат ден!!!!!!!!!!!!!!!

# 647
Айша, да ви е здрав и весел именика!🍀🍀😍
Мрънколинка и тя!🍀🍀😍

Бабет 🍀

Добро утро!
Прохладно и приятно!
Иде моето време 😉😃

Снощи набрах две кофи чуЖки дребосъци.Ще ги режа за във фризера,а после в супа,фасоль,леща,миш-маш и т.н.
Тази година се изхитрих и вместо буркани с домати направихме торбички с такива😀
Бух във фризера - бързо,лесноо😉
Имам и тиквички да обирам ,да накръцкам на кубчета .

Намирам си занимавки.

Хайде,лек и спокоен ден за всички ни!

Цветенце за вас от красотичките ми!

# 648
Клечи,  добре съм.  Нищо особено не ми се случва, за да има и какво да пиша.  Повече съм навън, а вечер   излизам с приятелка на  ходене  пеша из града за раздвижване. Бързо минават дните, лятото свършва и идва новата учебна година с новите отговорности.

# 649
Закъснели честитки за Марианка

За Мрънч

За Мрънколинка

# 650

Добро утро!

# 651
  • София
Привет, красавици!
АЙША, да са ти здрави внучетата, да имат чудесно детство, за което и ти ще допринесеш.
Взимам си от кафето на МАРУЛЕТА, макар и вече поизстинало. Така го харесвам. Да не ми образува бръчки. Stuck Out Tongue Winking Eye
ГЪБКЕ, дръж се. На финалната права си в дисциплината зеленчукопроизводство и преработка. Голяма работа си!
БОРЯНА ми се губи. Хей, момиче, обади се! Не мислиш ли, че ми е мъчно за теб???
ВАЖНА КЛЕЧИЦЕ, дните ти минават бързо, защото си се захванала с различни дейности. Така е много по-добре, отколкото да скучаеш. А наш приятел казва: Умрем да скучаем, ама не ми дават. Все ми намират работа. Simple Smile
ХУЛИ и теб те мисля. Драсни ред, два. Hug
ТАНУ, ходиш ли на работа?
ГРЕТИ, почивай си още малко, че после отговорна работа те чака.
БАБЕТ, как си? С какво се занимаваш?
А снощи бяхме с щерката на концерт на Соня Йончева и Пласидо Доминго. Почти три часа се наслаждавахме на брилянтното сопрано и неповторимият тенор. Участваше и Софийската филхармония с невероятният диригент Найден Тодоров. Видяхме се с ЛУСИ и семейството й. Получи се мини среща и ми беше много приятно. С този концерт се слага край на моята лятна културна програма.
Хайде сега на почивка. С книжка или без, важното е да сме в хоризонтално положение. Simple Smile

# 652
  • София
Ето съм!
Вчера благополучно се завърнах от голямото гости. Доста летене ми се събра, към 3000 км с 2 полета. От при Ани вече летят до Варна. После Варна - София, но аз обичам да летя. 3 часа между полетите се препичах на най-слънчевата пейка пред летището.
През юни си занесох лошото време там, ръждясахме от влага и студ. Сега май пак си върнах тук студа.
Утре ще отворя Консервен комбинат "Домат" с  единствената ми зимнина - млени домати.
Габката, хитро е това с фризера. Ако се бях сетила нямаше да го продам преди години.

# 653
Айша, добре си дошла на родна земя!  

Гъбка, стана ми интересно за доматите във фризера. Моля да споделиш как става това "консервиране"!

Фло, аз докато почивам и поработвам - чистя бърлогите и ги зазимявам.

Канех се от 4-ти да ходя на екскурзия в Румъния, но се притеснявам заради  все по - нарастващата ковид-вълна. Ваксинирана съм, ама по-добре да си налягам парцалите, па живот и здраве напролет ще наваксам.

# 654
Добра вечер!

КАГ, просто беля,нарязвам в тава  и после с шепата решавам колко да сложа в торбичката.Завързвам на възел и прибирам във фризер.
Практично,а и вкусът е различен от този в буркан.

Айша, ще има още слънчеви и топли дни!

Фло, културно си се разнообразила.
Като прочетох ,че си чистила,редила и т.н. малко ме хвана срам,та от днес си плюх на ръцете и подхванах долния етаж.
До тука три чувала за изхвърляне , два с дрехи за подаряване.
Изпрах два килима,свалих завеси,шалтета от дивани и подобни.
Иде ред на прозорците.
Казах си,че няма да бързам и да се преуморявам,но природата ми е бързи, припрени и т.н.😀😀

Хайде ,лека и спокойна нощ!

Това е Мишо,който нямаше търпение да изхвърля килима за пране и да заспи 😃😃

# 655
Добър вечер момичета!
Най- после успях да се  включа да пиша. чета ви , но като искам да пиша , не ме пуска, иска парола , а аз съм я забравила. сега чрез ФБ успях да влезна.
Най напред искам да поздравя всички , които са имали повод за поздравяване- внуците на Танитка- успешно  и леко обучение в Холандия!
Внучката на Дидимити- да е честита , здрава и много щаслива!
Честит рождене ден на Маринка ! Здрава и много щастливи и спокойни дни й желая!
Честит имен ден на Мрънчи на Айша! Да расте здраво , умно и щастиво дете!

Добре дошла на новата ни дружка, Марулета!

Съболезнования на Здравчето за загубата на съпруга й! Да почива в мир! Светлина към небесният му път!

При мен тези дни имаше доста емоции.
Днес следобед  се прибрах от София.
Заминах в неделя за София , малко да помогна на сина , че имаше тежката и отговорна задача да организира  концерта на Соня Йончева и Пласидо Доминго. Помогнах каквото можах , пране , готвене , гладене. На 31 , когато  беше концерта, дойдоха дъщерята с децата и съпруга ми. Завъртях една тава баница за гладните.
Концерта беше фантастичен ! Насладихме се на уникалното изпълнение на Соня Йончева и Пласидо Доминго. Почти към края на концера имаше и много красива заря.
Много се зарадвах като се видяхме с Фло и Елица! Толкова хубаво и приятно ми стана. Макар и за много малко време , но ми беше изключително приятно , а и бяхме през няколко стола. Беше чудесно!
Вчера , след концерта до обяд кой спа до късно , кой по рано , по пижами се мотахме ,кафета ,закускообяд- Сина рано се изнесе и отиде да изпраща Соня със семейството й и Пласидо Доминго със съпругата му до летището. Късно следобеда моите си заминаха за Плодив , а аз останах за днес.
Утре ММ отива на село с негов риятел , а аз ще остана да си изчистя в къщи.
Още няма да мия прозорци и завеси. Малко по нататък ще е. Омръзна ми от чистете на къщи!
Пожелавам ви лека и спокойна нощ , момичета!
Прегръщам ви!

# 656

Добро утро и успешен ден!
 Мноооооогоооо работни тука! Ще взема да потърся форум на "мързеливите баби" JoyJoyJoy
 Дерзайте, момичета! На мен ми остана само да направя царската туршия.
 Един съвет. Не ходете с мъжа си на бира - прибирате се с 14 килограма корнишони.
 Отчет: домати, корнишони и сладко от смокини в бурканите
              фасул, тиквички, печени и рязани чушки във фризера.
 Лек ден!

# 657
Добро утро прекрасни работни момичета! Възхищавам се на  Вашия хъс! Бабет благодаря за кафето и аз  съм в отбора ти на по  не работните баби.
  Здраве съболезнования за загубата. Но до там било.
    Много се зарадвах и на срещата Ви Фло и Луси и за концерта който сте гледали.
   Успешен ден за всички!

# 658
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро и от мен!
Май само аз съм за форум за мързеливи баби Blush вече от 2 години не правя никаква зимнина. Като беше Анжела при мен правех поне дунавска салата, а сега и тя отпадна. Галена си прави сама това, което обичат и не иска нищо от мен. Кисели краставички купува на прИмоция, носи и на мен два стека и така! Мисля тази година да сложа 2 пакета пипер за пълнене във фризера на хладилника и това ще бъде.
Да се похваля : утре за 3 дена щерката ще ме води на море в Обзор! Дано улучим хубаво време!

# 659
  • София
Не можете да ме биете по мързел мен .
Нищо не правя вече. Децата си правят,  ММ не яде нищо друго,  освен пресни домати и краставици, а за себе си да правя - твъдо Не.
В магазина има. Само кисело зеле ще сложа малко и Те това / по монтански/.
Иначе - горе -долу съм добре. Възстановявам се малко бавно, но това е.

Общи условия

Активация на акаунт