КГБ = Клуб на Готините Баби - 205

• 62 068
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Вила Великула
Много е хубаво когато има такива поводи за почерпка.
Честит рожден ден на малката принцеса на Дидимити, да расте здрава и весела.
Честит рожден ден и на Яжка, да е много здрава и обичана.

# 631
Яге, честит рожден ден!

# 632

Добро утро ,момичета!
 Желая ви успешен ПЕТЪК!
 Днес се събудих пълна с енергия!
 Изпращам ви я и на вас.
HeartHeartHeartHeartHeartHeart

# 633
Добро утро! Благодаря Бабет за кафето и енергията-грабвам си и започвам да работя. Успешен ден за всички.

# 634
Блаодаря за кафето!Спокоен и прохладен ден ви желая!

# 635
Здравейте и от мен!    Виждам, че всички сте  добре, което е много хубаво. Дано да сте все така.
Аз  съм малко уморена, но доволна от себе си.  Покрай внуците, успях и почистих моя "старчески дом",  стълбището на "белия дом", етажа на сина -ерген, който е в командировка и използвах времето, докато го няма.  Има някои довършителни работи в сутерена. После ще си дам хубава почивка до началото на учебната година. А след това -  всьо сначале.
Успешен ден, момичета!

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 14:53 от K.A.G.

# 636
Привет!

Днес нашата слънчева Маринчица е рожденичкааа!

На многая лета !
Наздраве за рожденичката!

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 17:19 от Gabkata

# 637
Маринка,  честит рожден ден!  Моите пожелания за теб са  да бъдеш все така  прекрасна, обичаща и обичана !

# 638
  • София
Гъбче и Грети, благодаря ви за милите пожелания.
Момичета, каня ви утре в 10,30 ч. на сутрешно матине у наш'те двори. Който е свободен и има желание е добре дошъл
Каня всички, които са в София в момента, както и софиянките, естествено. Поводът - закриване на летния сезон. Облекло - лежерно, вход с усмивка.
Точното място на срещата ще оповестя на онуй място. 😁

Със здраве!

# 639

Добро утро и приятна среща мили момичета!

# 640
Добро утро и хубав ден, момичета.
Прочетох поканата на Маринка, много мило и голяяямо благодаря Simple Smile. но аз съм на 300 км.
Прочетох и поканата на Ивлин, мога да кажа само, съжалявам.

Да са честити, здрави и с късмет всички празнували, които не съм поздравила на време. Мисля ви всички с добро, макар че рядко пиша и чета. Селското ми ежедневие е запълнено - грижи, по къщата, по двора, по мъжа и така се изтъркулват дните....  Мани, ами и лятото се изтъркули неусетно, а и последния годишен сезон вече чука на вратата...  Хубаво лято имах, различно, но много по-хубаво от миналогодишното. Само да не са тези страхове от болести разни-безобразни, но и това ще мине ( или ще му свикнем...)

Изпих си кафето във вашата компания, време ми е да ставам и да я почвам.
Снощи тук валя и трещя, бяхме на един събор да гледаме нестинари, еее,  не стана. Цял ден хората подготвяха огъня, правеха кладата и разръчкваха въглените и 15-20 минути преди да започне играенето в жаравата такъв дъжд се изсипа, че станахме гола вода, докато отидем до колата.Природа, човек предполага, Господ разполага, т"ва е положението.

Ееее, пак се разприказвах.
Дори и виртуалната ви компания е много приятна.
Хубав ден ви желая, на всички ( без изключение, както казва Кари Simple Smile), където и да сте, каквото и да правите.
Останете със здраве!

# 641
Здравейте, Диди и Важна Клечка! Здравейте всички, които ще се включат по-късно! Хубава неделя!  Аз я прекарвам по пижама. Станах само по обяд да се изкъпя и да ям и пак по пижама до утре сутринта .Силно се надявам да е така.

# 642
Добрутрооо!
Кога ме няма, няма, ама сега ще ви досадя с логореята си пост след пост Simple Smile.
Та тъй - маскирала съм се, косата и лицето ( ще се правя красотна, да не плаща селските котки Simple Smile), допивам кафето  и и похапвам ябълков сладкиш в леглото.

https://www.cookwithasmile.com/%D1%8F%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%BA%D0 … 0%BA%D0%B8%D1%88/

Ей, този забърках вчера да оползотворя изпобрулените ябълки по двора, но ММ го боляли зъби от сладко, та вярвайте ми, почти си го излапах целия сама, нека ми е лошо Simple Smile . Само от опитване вчера още топъл замина 1/4.

Стига за мен -
К,А,Г  наред ли е всичко при теб?
Как си? Стряскащо звучи лаконичното ти писане.  Дано си добре, пиши когато можеш два-три реда, моля.

Снощи отново гърмя, трещя, валя, днес ще видим  има ли поражения по двора. Природа, не може да и се месим.

Изникна ми работа.
Бях решила да си лежа и да си ,,говоря'' с всяка от вас, но няма да е сега. Здраве да е.
Хубав ден ви желая и до следващо писане.

# 643
Честит рожден ден на патерица на празнуващите!Здраве и късмет ви пожелавам.
   Обичам неделя като вчерашната- кафе с кокошкарника мипреди обяд,после цял следобед мръхтене - тв,книжка,мързелуване. Аз в едната стая,гаджето в другата .Даже на клюки на пейката пред нас не ми се ходеше.
   А днес честит имен ден на Александровци и Сашки,ако има в темата!!!

# 644
Добро утрооо!

Клечице, драго ми е да те видя!😍
Пиши,пиши!😃

Марулетка🍀

От три денЯ стоят сливите в две кофи и кротко ме чакат да ги направя на сладко.
Дано днес им дойде ред.
В събота прибирахме  и редихме дърва с щерките.
Работни са ни децата!
Изморихме се,но доволни от свършената работа.
Седем кубика.
Ей ги 😃

Обикновено към десет изгаряме ,но имаме миналогодишни.
Вчера тенжери,тигани,после в кутии по предназначение😉

Днес фирма Василка ще съм.
Хладничко е.Точно за такива дейности.
Снощи светка,приръмя,но само толкова.
То вече и дъжд не ни трябва,но никой не ни пита.

Радвам се на софийските момичета ,че се видяха и понаприказваха вчера!

Още си допивам кафето

Приятен и спокоен да е денят ни!

Общи условия

Активация на акаунт