КГБ = Клуб на Готините Баби - 205

• 62 070
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВНУЧКАТА НА ДИДИМИТИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ПАЛАВО ДЕТЕ, ДА ИМА ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО.

Привет, красавици!
Да рапортувам: Подредих си къщата, почистих, сега е време за отдих.
Очаквам си гаджето от село, отивам да правя салатата. Blush

# 616
Дидимити,да ви е честита принцеската!
Здрава и усмихната да расте!🍀🌼🌻🌸🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎂

Фло, само със салата ли ще посрещнеш гаджето?😉😉

Аз днес готвя,пера,простирам .
Ще привиквам домашните за обяд.
Днес постна селска доматена манджичка .Е,не само домати.И чуЖки,патладжан,морков,много лук и малко чесън.
Вкусотийка.
Само дето гаджето не я долюбва много,ама той градско чедо как да яде селска манджа😃😀😉
Казвам,че е полезна,с домашни продукти.Ами хапва си.😄😄

За довечера съм планирала вредна храна - пържени картофки.
И някаква гарнитура от нещо месно😃😀

Хайде,отивам да слагам масата и после тихи занимания.

Хули, вярвам че вече си по-добре!♥️🍀
Гушкай по-често котенцата и онази лисичка - красотичка  !

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 13:19 от Gabkata

# 617

Дидимити баба стана,
внучка вече е  голяма.
Две години прави днес,
предизвиква интерес!
Нека стане тя умница,
нека е  добра певица-
трио  с дядо и със баба
ще направят някой ден.
Място в първи ред за мен!

Хули, сигурна съм, че знаеш всичко ,което може да ти кажа.Няма смисъл да го повтарям.За това една прегръдка само.

# 618
  • София
Да расте здрава и щастлива радостта на баба Дидимити .
Хули съжалявам,че си  преминала през това,но кураж и вяра и да си по добре
Flowers Four Leaf Clover

# 619
  • Кубрат/ Пишурка
Да е жива и здрава порасналата внучка на Дидимити и дядо Никола! Да расте весела и щастлива!
Борянке и аз съм за последното пожелание!

# 620
Дидимити, честита да е внучката ти!

Хули, боец си ти!!!!!!! Пращам ти голямо гуш!!!!

# 621

Добро утро! Благодаря Ви за хубавите пожелания! Дай Боже да се сбъднат! Боряна ме просълзи и си заслужи място в средата на първия ред.
   Мина купона добре но се притеснявам, че боледуват. Те пък за нас да не ни предадат. Да минава по бързо.
    Хули и това ще отмине. Сили ти желая от сърце и мислено те гушкам.
   Фло супер ти е мястото за релакс направено от щерка ти. Радвайте му се. От форума за военните видях снимковия материал.
   Приятен ден момичета и се радвайте на живота!

# 622
Честита рожденичка на Димимити,на патерица но от сърце!Да расте много здрава,палава и обичана!
   Хули,бързо оздравяване и на теб!
   Аз съм работна вече,ама ме мързи и искам почивка,много искам вече.Чувствам се изтощена .
  Консерви почти не слагам,не ги ядат.Домати в ядене не ядат,ако е дом. сос първо да е минат през блендера,да няма семки,да няма люспи.Туршия ядем два вида,ама е рано за нея още.Кисели краставици ,ама не харесват моите,а на майка ми.Компоти не,сладко от вишни,  боровинки и ягоди.Имам смокиня,само аз ям.Имам сладако от миналата година,набрах на майка ми и баща ми една кофа,дадох на сестра ми,тази седмица ще бера за една приятелка.Зелен боб ядат на салата,но нещо и;ми поизгоря,ама каквото такова.Догодина съм решила да се пробвам с бамя,много обичаме в манЖа,но в северозапада няма.Много рядко на пазара,ама много рядко.Тук почти не ядат такова нещо.
    Сутрините са хладни,но към 10 става жега,щом водата в басейна е все още 30 градуса......
  Спокоен ден от мен,мадами!

# 623
  • Кубрат/ Пишурка
Днес си имаме рожденичка - Яжка!
Честит празник, мила приятелко! Желая ти здраве и много щастливи дни с близките!

# 624
Честит празник, Яжке!Здрава да си и щастлива!

# 625
  • София
МИЛА ЯЖКЕ, ГРАДСКО, ЧЕСТИТО ТИ РОЖДЪН ДЪН! ДА СИ ЯЧКА И ЦВРЪСТА, ДА СУ ТЕ НАОБИКОЛИЛЕ ДЕЦА, УНУЧЕТА И УНУКВИЦА, ВЕРНИ ДРУГАРИ. МОМЕ, ЯАЙ МЕТЛУТУ И СЕ ИЗТРЪЧИ ПО БРЕЗНИЧКУ ОКОЛИУ, ДА ТИ СЕ ДУША НАПУНИ С УБАВИНИ.

ТЕ ТИ ЗА НАСТРОЕНИЕ И ГЮРГА ДА ТИ ПОПОЬЕ, ПА И НА ОРО МОЖ ГА ИЗКАРАШ.

# 626
Диди, най-напред на патерица да честитя втория рожден ден на внучката ти. Да расте здрава и да радва всички!

Яжка, да ти е честит рождения ден!  Бъди здрава и все УБАВИНИ да те спохождат! Хубав празник!

Хули,  умалителната дума ме наведе на мисълта за леко.  Важното е, че си добре!
Скрит текст:
Питах, защото преди време ми стана много, ама много лошо. Беше на гробището . Бях отишла да пооправя , ама не са един или 2 места, ами бая  повече. Мислех, че е умора,но не можех да стоя права, нито седнала, а легнах.  Имах чувството, че си заминавам. Случайно позната лекарка беше  дошла и тя . Като ме видя,  извика Бърза помощ.  Закараха ме в спешното. Бях с кръвно над 200. Едва го смъкнаха, но  не казаха , че  е инсулт. А тогава и ръцете ми сякаш игли ги бодяха, но все пак бях в съзнание. Затова питах, за да изясня за себе си какво е било.

# 627
Честит рожден ден мила Яге!
Здраве и спокойствие ти пожелавам!

# 628

Бъди честита мила Яжка със здраве и щастливи моменти! Раздавай любов на милите ти хора и бъди все така обичана! На многая лета!

# 629
  • София
Благодаря ви, мили мои дружки-Янче,Марулетка/добре дошла/,Фло,КАГ,Гъбке,Дидимити,за поздравите и хубавите пожелания!
  Отдавна не съм влизала в темата.Тук са внуците и се занимавам само с тях.Вчера почетохме моя празник в Коколандия/но обиколихме целия парк/,после ядохме и торта.Бях се обездвижила от Ковид ограниченията,та сега ме раздвижиха подобаващо.
  Прочетох последните страници и видях,че внучката на Дидимити вече е дама на 2 год.Честито!Да е здрава,весела и жизнена ,малката кукла! Честито и на всички,които са имали поводи и съм изпуснала да поздравя.
   Сега трябва да направя закуска и ви оставям.Ще пиша педовно като остана пак сама.Обещавам!
  Желая и ви хубав ден и ви целувам всичките!

Общи условия

Активация на акаунт