/Пазаруване от Aliexpress.com 61

• 34 255
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • в сърцата на децата <3
Когато проверявате в пощите на едно листче с големи букви и цифри напишете тракинг кода и им го дайте по него да търсят. Два пъти ми се случва по име да няма нищо, а по тракинга да го намират.
В нашата селска поща хич не търсят по тракинг, ами си ровят в купчинката с пакетчета. Но те са си малко нещата по принцип де, а и се познаваме всички - като дойде нещо за някого звънкат по телефона или пишат на вайбър

# 571
  • Варна
А робот бихте ли купили от Али?
От алито и gearbest имаме и робот за пода и робот за прозорци, air purifyer, дехидратор, четки за зъби, таблет...какво ли не. Всичко е Hands Plus1 Просто гледай да са от официален магазин на марката.

# 572
  • София
В АЕ е добре да се купува робот, когато има намаления - около датата на основаването им и разни други такива.
Някъде из сайта съм виждала кога ще има намаления, обаче и те май се стиснаха - покрай ковида понесоха доста загуби.

Във ФБ четох един пост, накратко преразказвам:
Който е поръчвал след 1 юли и си е платил ДДС, няма да плаща нищо повече, стоката си стига до него. Никакви 3.90, за 12 лв. да не говорим. Магазинаж - след 5-ия ден.
Това според някакъв отзивчив шеф в Агенция Митници.

# 573
Как се разбира, че са от официален магазин на марката? 🙂 И може ли изобщо да се разчита на някаква гаранция?
Явно на повечето места служителките в Пощите са като клонирани...и със здрави сухожилия 😆
На мен ми направи впечатление, че само на 2-3 пратки излиза и името ми, останалите са само с код за проследяване...Като покажа 12-13 кода на пощенската служителка...надали ще има желание за каквито и да е проверки...все пак, сухожилията трябва да са здрави... 😃

# 574
  • Пловдив
А как да разбера, че продавача ще си дръпне ДДС? Че как поръчвам неща за по 2-3$,  не ми се нрави за всяка пратка по 3.90лв да давам тук.

# 575
Още като поръчваш изписва VAT под стойността на поръчката. Някой беше показал и скрийншот. 🙂

# 576
  • София
Когато сте в АЕ, натиснете Buy now на някоя стока и ще видите в страницата за поръчка как изписва на отделни редове. Taxes всъщност е ДДС.
Не се плашете, веднъж направено е много по-ценно от 100 пъти обяснено

# 577
  • Бургас
А как да разбера, че продавача ще си дръпне ДДС? Че как поръчвам неща за по 2-3$,  не ми се нрави за всяка пратка по 3.90лв да давам тук.
в съпорта на алито е има
https://knowledgecloud.oss-cn-hangzhou.aliyuncs.com/kc/kc-media/ … 8486438-image.png

# 578
  • София
Subtotal US $16.66
Shipping US $0.00
VAT US $3.17
Store Coupons
Total US $19.83

Довчера беше Taxes, днес вече е VAT

# 579
  • BG-DE
Сигурно не съм в правилната тема но съв в пълен шах и не знам къде да попитам, преди малко ми дойде смс, че съм купила за $1 нещо от Алиекспрес Великобритания, а аз нищо не съм купувала, дори като пазарувам от Али ми идва смс за плащане към АЕ Люксембург, много се шашнах и се чудя какво може да е станало.

# 580
Звъни в банката и блоктай веднага картата

# 581
От кого е смс-а.
Да не е измама?
Виж си в банкирането къде си плащала...ако не си, значи е измама.

# 582
  • BG-DE
Смс е от Обб но не мога да се свържа с тях

# 583
  • София
За въпроси по продуктите и услугите ни, както и за сигнал при изгубена или открадната карта, ни потърсете по всяко време на:

Phone Icon 0700 117 17
Национална линия

Phone Icon *7171
За абонати на мобилни оператори

Phone Icon +3592 483 1717
За връзка от чужбина

# 584
А да влезеш в електронното банкиране и да блокираш картата?

Общи условия

Активация на акаунт