/Пазаруване от Aliexpress.com 61

• 34 283
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Май бая народ си накупи. Аз бих, но засега си имам.

# 556
Да, моят е от там, но от доста време. Преди години още го взех

# 557
  • BG-DE
Аз чакам разни прозаично неща и едни карти Таро с котки Joy Тях държа да си взема Joy
Моля те, би ли ми дала линк за картите?

# 558
https://a.aliexpress.com/_m0qEtq5 не знам така излизат ли

# 559
  • Варна
Аз си пуснах първата поръчка от АлиЕкспрес преди 3 дни
Взех си:
Стъкло за телефон
Стъкло за камера
Гумени тапи за слушалки
4 очни линии
Кейс за слушалки
Многократни тампони за махане на грим
Всичко за скромните 18лв.

Надявам се всичко да мине наред и онзи ден научих за новите правила

# 560
Какъв е този сензор за фини прахови частици?
Електроника ( вентилатор, лазер, оптиен детектор ). Брои частиците между 1 и 10 микро.

# 561
  • BG-DE
Happy, много благодаря 🌹

# 562
  • България
Я кажете кой какво си е поръчал, че нещо преливаме от пусто в празно.

Засега толкова.
Ще чакам да пристигнат преди да поръчвам още, че да няма изненади.

# 563
Ако искаш изчакай да ги получа, но изглеждат интересни Wink

# 564
  • Бургас
яяяяяяяяяяяяяя как са се забързали митниците, 6 дена от последен до предпоследен статус за малко пакетче през Белгия

# 565
Иван Бобев 681632
И 3 пъти да бият явно не влиза. Кода не се появява на всички поръчки, а се слага от продавача на тези поръчки за които е платено ДДС след 1.07 т.е. на този пакет е нормално да няма. Явно мразим да мислим и повече мразим да четем. Пристига си пакета с номер и пристига до получателя. После продавача дето е сложил номера е отговорен да прведе ДДС-то. Сложи ли фалшив номер е негова отговорност.

яяяяяяяяяяяяяя как са се забързали митниците, 6 дена от последен до предпоследен статус за малко пакетче през Белгия
Скрит текст:
Сега решиха БГ пощи да напраят екскурзия до склада и да си вземат чувалите.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 05:18 от netman71

# 566
  • в сърцата на децата <3
Пък моите инструменти за CNC-то още ги няма, а от началото на юни уж са в Бг. Сега гледам, че със задна дата са сменили статуса и вече уж са в пощата. Ще ги навестя в понеделник, но нашата пощаджийка е от хората, които внимават да не разтегнат сухожилие на някой пръст от много работа Joy Дано поне трите пратки от април минат без ддс, следващите от юни ще го плащам - пак са ми десет пъти по-евтини от тук.

# 567
Ааа..и моите лели в пощата са такива Grinning
Вчера ходих, след като три пъти ме пита за името и все го бърка, кво е търсила тя си знае, днес няма пак да си губя нервите и времето и направо в понеделник ще ходя. Белгийски пощи, последен статус че е в клон на оператор от 30.06.

Интересни неща сте поръчали Grinning

Проблем: като отворя сайта, ми изписва pt горе в адреса пред aliexpres. Махам го, пок там ме праща и отваря. Изтрих запаметени пароли..тц.
Как да го оправя?? Това от телефона.

Аз робот не бих взела от там. И тук има за 200 и 300 лв..такива имам аз и на майка купих такъв от тук. Та смисъл не виждам от там да е...

# 568
Вече има. Когато аз взех моята баба, нямаше.

# 569
Когато проверявате в пощите на едно листче с големи букви и цифри напишете тракинг кода и им го дайте по него да търсят. Два пъти ми се случва по име да няма нищо, а по тракинга да го намират.

Общи условия

Активация на акаунт