/Пазаруване от Aliexpress.com 61

• 34 241
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Поръчах кейсове и протектори имаше си таксата добавена при плащане, да се надяваме всичко да е точно и от пощата да не ми искат пари, но ако поискат какви са ми опциите и към кого да се обърна?

# 601
  • София
Когато проверявате в пощите на едно листче с големи букви и цифри напишете тракинг кода и им го дайте по него да търсят. Два пъти ми се случва по име да няма нищо, а по тракинга да го намират.
Лелите със сухожилията, над пет пъти (разбирайте винаги) са ми отказвали проверка по тракинг. Отсичат - щом я няма по име, значи я няма, точка!
Впрочем и фамилното ми име го бъркат често. Моето се пише с "В", но го има и с "Ф"... сухожилка как проверява, нямам идея. Гледа ме под вежди и не смея да питам повече...

# 602
Дес, нама да ти искат нищо.
А инак..към нас ще се обърнеш, да ти кажем...Grinning

# 603
Mimeime, абсолютно Joy И на мен така ми казаха, щом няма нищо по име...Междудругото, почти никоя от пратките ми при проследяване не излиза с име, а само с код...

# 604
  • София

Така е, dolce miele, пълна скръб са горките...
п.с. В централния клон в София ли ходиш?

# 605
  • Пловдив
А друго сега ми хрумна, чакам бански, в страната е от 22.06,за тях вече трябва да платя таксата и ддс-то?

# 606
# 607
  • Бургас
защо мислиш така
но ако поискат какви са ми опциите и към кого да се обърна?

https://www.bg-mamma.com/?topic=1331502.msg43084757#msg43084757

# 608
Влязло е при бг митници преди първи.
Така е написала.

# 609
Ако е минало на Митница преди 01.07. не трябва да се плаща. И аз се надявам пратките ми със статус, че са в страната от това време да са по старите условия (на една или две даже пише, че ще ги получа към края на август, а като гледам номера на поръчката трябва да е пратката която ме чака в Спиди)...

# 610
Mimeime, абсолютно Joy И на мен така ми казаха, щом няма нищо по име...Междудругото, почти никоя от пратките ми при проследяване не излиза с име, а само с код...
Няма да ви разказвам с това "по име" какви перипетии съм имал. Системата им за търсене в някаква сбъркана та им показвайте точно как е изписано името защото може и да не намери. Добре че на някой места са по схватливи и са се научили да намират пратката по други отличителни белези от СМС то в случай, че пращат или по номер. Има и будни служители тук таме.

# 611
Казвам и да търси по име..Даниела например. Тя излиза от стаята отзад и ми вика няма за Диана Joy
Поне първата буква запомни вярно де...

# 612
  • Бургас
Има и будни служители тук таме.
да, мен са ме питали кога са се обадели, за да знаят къде да търсят , понякога пратките ми са в различни кашони

# 613
Да, добре, че понякога има и по-будни служители...но май не е много често.
Mimeime, не, в квартален пощенски клон в Пловдив си търся пратките...😅 Добре, че тази която ще взимам утре ще е от офиса на Спиди (а още по-хубаво, че са я пратили до най-удобния ми офис, че понякога ми пращат пратки от други места в офис на другия край  на квартала) 😄
Има ли начин да се разбере дали дадена пратка ще пристигне в Пощата или в Спиди преди да получа известие)?
Мога ли в Али да намеря мини ароматизатори от този тип (обикновено се водят за ВЦ и други малки помещения), някой поръчвал ли е?

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 20:16 от dolce miele

# 614
  • Prismatica Aerie
Казвам и да търси по име..Даниела например. Тя излиза от стаята отзад и ми вика няма за Диана Joy
Поне първата буква запомни вярно де...
Sweat Smile
А подвикването "как се казвахте" от задната стая  ми е любимия момент - като човек с небългарски имена започвам да се чувствам виновна, че така затруднявам горката служителка - тя вика отвътре, аз викам от гишето и така няколко пъти. Безценно.
Би могло просто да вземат личната карта и да си ровят.. тихо.

Общи условия

Активация на акаунт