/Пазаруване от Aliexpress.com 61

• 34 402
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • София
CFBG предната беше с DHL, сега е с CAINIAO WAREHOUSE EXPRESS и номера никъде не може да се проследи освен в самия алиекпрес, само цифри е и няма нито една буква.

# 181
Пробвайте с Parcel App
Може през компютър на www.parcelsapp.com
Аз предпочитам да си ги следя през апп-а, защото директно ги импортва в аппа от профила ми в Али Експрес.
Понякога има забавяне в актуализирането на информацията за някои пратки, но е в рамките на макс 12 часа

# 182
  • София-Младост
При проверка в бълг. пощи излиза, че едната ми пратка  е в Холандия?!? По-лошото е, че пише накрая Receive item from customer (Otb)... Нещ осбърккано има. Дано дойде, че не е и за мен.

# 183
  • BG-DE
Пусни в Parcels номера да видиш дали адреса не е сбъркан.

# 184
  • София-Младост
Не, пише си че е за България, но са намесени и Нидерландските пощи незнайно защо:))) Да го очаквам14-17.06.. а дано.
Другата ми от 14.05. седи в някакви белгийски пощи...и така като гледам няма и да мръдне от там Sad
Смотана работа.  Сега ще пиша на китайците.

# 185
Ми те през Нидерландия минават някои пратки. Какво те притеснява. С LT.....NL ли е номера...

# 186
  • София-Младост
Да, точно...а другата е с BE накрая, което явно е нормално да  е в Белгия. Чакам си аз.

# 187
Да, и аз имам от двата модела пратки.

В Белгия и моята се бави повече от две седмици. От 14 май е там..чакам и аз. Обичайно за десетина дни идваше насам от там, ама сега нещо ги бавят.

# 188
  • Бургас
тези с UH.....ВЕ незнам защо се бавят, вчера си взех една с LT.....NL и си бе нормално, за 18 дни
 имах и малки за 49 дни, а преди идваха към 38 ден

# 189
Ха, току що е влязла в България една нидерландска моя. Браво бе..16 дена.

Белгийската още кисне в Белгия от 14 май.

# 190
Здравейте! Разходих се из форума, но не успях да открия подобен казус. Имам пратка, която е задържана на митницата за оформяне. Необходим ми е документ от сайта на алиекспрес за всички артикули, заедно с тотала, проблемът обаче е, че поръчките са няколко (заради различни размери) и продавачът ги е обединил в една пратка. В сайта излизат на отделни разписки и не мога да се ориентирам откъде да изкарам разписка за съдържанието и тотала по номер на пратка, а не на поръчка. Помощ!

# 191
  • Варна
Аз имам една пратка LT780122177NL която ужасно много се бави и даже още май не е в Белгия.Дали се е загубила някъде ?

# 192
Необходим ми е документ от сайта на алиекспрес за всички артикули, заедно с тотала
От митницата ли ви казаха това или е ваше предположение? Не мисля, че ще е проблем ако им представите 3 документа ако имате 3 пратки в един пакет. Все могат да сметнат 2 + 2.

# 193
  • София
Аз имам една пратка LT780122177NL която ужасно много се бави и даже още май не е в Белгия.Дали се е загубила някъде ?
Пише че е Нидерландия, Амстердам.
https://parcelsapp.com/en/tracking/LT780122177NL

# 194
  • Бургас
Здравейте! Разходих се из форума, но не успях да открия подобен казус. Имам пратка, която е задържана на митницата за оформяне. Необходим ми е документ от сайта на алиекспрес за всички артикули, заедно с тотала, проблемът обаче е, че поръчките са няколко (заради различни размери) и продавачът ги е обединил в една пратка. В сайта излизат на отделни разписки и не мога да се ориентирам откъде да изкарам разписка за съдържанието и тотала по номер на пратка, а не на поръчка. Помощ!

Необходим ми е документ от сайта на алиекспрес за всички артикули, заедно с тотала
От митницата ли ви казаха това или е ваше предположение? Не мисля, че ще е проблем ако им представите 3 документа ако имате 3 пратки в един пакет. Все могат да сметнат 2 + 2.
ако и трите са с един номер за следене, всеки може да разбере че са обединени

Общи условия

Активация на акаунт