Седмокласници 2020/2021 - Тема 12

• 30 586
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Уау .. и аз имам списък с желания...
ТУЕС, ИЕ+АЕ, ИЕ+ФЕ (в испанската), АЕ+ИЕ, АЕ+ НЕ (в I AEГ), компютърните класове в Джон Атанасов (4 паралелки), 134то - компютърната, НПМГ - Б, Х + АЕ.
НГДЕК за разкош. Толкова... Нямал други желания...

# 391
Моят доскоро имаше само едно желание,вече са две-друго нямал да пише,добре,че няма да го оставя де
Имал предчувствие,че щял да изкара 87 по бел и 97 мат,до там я докарахме,до
Grinning

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 09:47 от The Invisible

# 392
  • София
А и се опитвам да съм на диета, че кантарът чукна 90 и вече се огъва само като ме види в стаята,
Joy
Сложи го с лице към стената, докато не ти се извини. Laughing

# 393
  • Варна
Днес записах сина ми на единствения пробен изпит - математика към Вектор. Още веднъж благодаря на момичетата, които споделиха информацията.
Отива не толкова за оценката (няма да има значение, защото ще стане 7 юни докато върнат резултатите, а от там няма какво много да се мисли за промяна), колкото са види как се случва изпитът, да обърне внимание на чернова, белова и тн.
СБМ Варна са на 100% онлайн за пробния в неделя.
Не останаа Simple Smile
Желанията и при нас са ясни-от най-космическите по бал паралелки. Дано усилията му се отплатят.
Днес пропуснах да кажа на мъжа ми да провери за справочник къ Вектор. Някой има ли инфо дали ще има и кога ще излиза?

# 394
Сигуено сте писали, но чертежът с молив или с химикал се прави?
На един пробен беше чертала с молив и при сканирането не беше излязло всичко.

# 395
Няколко пъти пусках линк към  инструктажа за ученика, мисля, че даже и на снимки го пусках. За  пореден път съветвам да бъде прочетен. Децата ще го чуят преди началото на изпита, в някои училища ще ги запознаят и предварително, но най-добре е да се изчете с родител.
Пише с черен цвят на химикалката, чертае с черен молив, а за изпита по математика може да ползва линия, пергел, триъгълник.
И преди да се е отворила дума за транспортира, има триъгълници с транспортир.

# 396
При нас желанията са първо място Системно програмиране с немски език в Джон Атанасов, след това останалите паралелки в Джон Атанасов, на следващо място медицинска техника с немски език в Ломоносов и след това паралелките в Попов..надявам се все пак някъде да стане, за да не стигаме до Бузема...аз съм си спокойна...за мен е важно детето да е разумно, за професионалната квалификация има много курсове, също и доста провинциални университети.
Моят младеж не е амбициозен, а на сила нищо не става. Ще си взема един месец отпуска да учим и преговаряме и каквото сабя покаже.

# 397
  • Ланкър, планините Овнерог
Инструктажът го има и в справочника на Веди. Доволна съм, че го купих - всичко в едно откъм инфо.

# 398
Мерси, Дидева!
Абе, аз го четох,  ама явно толкова съм запомнила.
Какво е черен молив?
Нормалните моливи или трябва наистина цветен с черен цвят?

# 399
Инструктажът го има и в справочника на Веди. Доволна съм, че го купих - всичко в едно откъм инфо.
Естествено, че го има. Справочниците не съдържат собствена информация. Събират такава от МОН и РУО. И честито. Значи няма да имаш никакви въпроси, които да задаваш тук.
--------------------------------------
Дъждец, нормален молив. Ако те притеснява цветът, вземи В.

# 400
  • Ланкър, планините Овнерог
Прост HB молив, въпреки че аз се чудя дали да не взема 2B, защото е по-мек и по-се вижда

# 401
  • София
MianaNia, що така я плашиш с "краниското" ,  има по-подходящо за девойките за заплашене - фризьорското, ще са в училището на кака им .... (уф, забравих й името - певица, баща й също е певец, не се притесняваше от поведението й ...човекът е не вижда, но агенцията за закрила на детето не знам къде гледаше)

Dive, БУЗЕМът е култово училище ... с умните, но не от "умните и красивите", с ярък представител доднешния министър, нищо чудно някое форумско дете с 100 т. (квото успяло без НВО) да се озове там Angry  ... което връзка с това колко може и знае няма.
Ще пусна аз едно писмо по ЗДОИ колко деца и на какво основание са били допуснати до изпитване в къщи.

Гита, НВ е добре , най-много В, 2В, ще се разказва...все пак няма да рисуват а ще чертаят...
А и хубава гума да имат!

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 22:13 от Desem

# 402
  • София
При нас желанията са първо място Системно програмиране с немски език в Джон Атанасов, след това останалите паралелки в Джон Атанасов, на следващо място медицинска техника с немски език в Ломоносов и след това паралелките в Попов..
А ТУЕС Wink ? То също ви е вариант.

The Invisible, пратих ти ПИ-то. Отне ми време, защото освен отговорите, които имаше за чистене, го направих във вид, готов за разпечатване.

Ние твърдо решихме да мислим подредбата, след като излезнат резултатите.
Въпреки че интересът на младежа предполага малко паралелки, но пък може и да ме изненада с нещо друго на финалната права. Ще видим. Сега се фокусираме само и единствено в подготовката.
Днес донесе шестица по Химия. Утре има класно по БЕЛ.

# 403
За ТУЕС никога няма да му стигне балът. Аз съм реалист, уча с него абсолютно всяка вечер, вече седма година, знам му възможностите...иначе не е лошо дете, даже съм убедена, че ако си харесва работата, ще бъде професионалист, но просто не е академичен тип...

# 404
  • На морето!
И аз съм реалист и мисля, че няма да му стигне балът за най-желаното училище, в която и да е паралелка, но ще пишем него на 1во място.
Не е трудно да се подредят желания, трудно е да се постигнат.

И ние бяхме на РС. Нищо обнадеждаващо не чух, няма да им стигне времето, не са правили достатъчно преразкази (1бр!) имат проблем с математиката, всички тези проблеми са резултат от ДО, но трябва да сме спокойни и да не тормозим децата, за да не ги стресираме.

Общи условия

Активация на акаунт