Отговори
# 495
  • Sunshine state
Това с пицата беше супер тъпо и според мен трябваше да в част от наградата, а не само огън.

# 496
  • Велико Търново
имахме равенство в гласовете, т.е. и Спас не бе спечелил. Доколкото си спомням, имахме 4 гласа за Ники, 4 гласа за Спас и 1 глас за Силвия. Simple Smile
Странно, аз пък не си го спомням този Спас. Потърсих в интернет, мернах няколко снимки, уж леко поната физиономия, но в никакъв сручай не бих се сетила защо и откъде ми е позната. Обаче попаднах на - Сървайвърът Спас съди бТВ. Като най-запаления по този формат, Diavolo, чувал ли си нещо такова и дали е имало някаква развръзка по въпроса? Е, разбира се, и друг може да отговори, ако знае Wink

Манито е направо ужас. Да я махат час по скоро.
Ужас, ама кой ще им прави ориз после? Я как ѝ го харесаха, какъв повод за гордост беше! Joy

Аз пък се чудех как се пържи ориз, не съм готвила така, мисля няма да става за ядене после и наистина се ококорих. Винаги го варя и малко сол и те така...ама пържен...
Запържва се в олио (даже на мен повече ми херасва, ако има и лук),  докато стане стъкловиден и после се налива вода, и пак се вари или пече във фурната. Като се пържи, трябва почти постоянно да се разбърква, за да не залепне по дъното на съда. Лично на мен така ми харесва повече, което не означава, че не съм чувала само за варен ориз, разбира се.
Упсс... видях, че Elwing вече го е написала.

Врабец, те Шампионите нещо димяха по едно време, та май и наргиле си имат, че не знам... На тях май само технологии им липсват Joy

fanfanito, Нели победи в първия сезон на Сървайвър. След това в другите формати, докато се стигне до жена-победител, доста вода изтича Satisfied

# 497
А къде без него 😉🤪

# 498
Оф, пак се е внедрил не канен. Бетер конска муха. Иначе уж булка търси, но с булка не сме го видяли. Или байряка вее някъде, или крещи като гламав...Болен мозък.

# 499
  • Sunshine state
Ох, Вики, много ме разсмя коментара ти. Smile

# 500
Pupitka, не съм първа младост, но през целия си живот толкова нахален и тъп човек не съм срещала.

# 501
  • София
Дама Пика,
много бързо утихнаха нещата, буря в чаша вода. Естествено доникъде не се стигна, а и не излезе кой знае каква информация. Едно голямо нищо.

# 502
Май втори Добрин ще имаме((
Какво стана с огъня на Паулина, не виждам да са си направили нещо, то с този дъжд са мокри дървата, няма навес, не може да гори нищо, все едно нищо не и дадоха на това момиче. Направо.. глупаво с тази награда и подигравка.

# 503
  • София
това не бе ли смок, какви отровни змии...
някой пита за реакции след капитанската
Ами така и не дадоха! Странно... :о

# 504
  • Велико Търново
Да, и аз се изненадах.
Само някакво подмятане към Андрей от Борис и двете момичета дето го поодумаха.
Нищо повече. Странно, наистина... Rolling Eyes

Аз понеже по принцип си чакам Фермата, но като не е започнала, зяпам Игрите... То цял епизод една игра и едно и също правят. Не ме грабват нещо, ама до събота ще си запълвам времето, к'во да се прави Grinning

# 505
Тези варели по три метра, лошо ми стана.
Сега си разсъждавам, в този тип игри коя тактика е по-добра - да номинираш силните или да номинираш слабите. В краткосрочен план е по-добре да номинираш слабите, но в крайна сметка играта се печели с елиминиране на всички противници и има смисъл при всеки удобен случай да премахваш силен играч.

# 506
Те са в началото и няма за мен поне логика да бутат силни играчи.
Никой не знае от кой ще падне, може да не му е ден, едно невнимание, някаква игра нагласена за другия и т.н.
Андрей е абсолютно прав за мен, а тази с джуките (не я запомних) си плетеше отдавна интригата срещу него. Той е силен играч, не е комуникативен (но има много такива хора по-сдържани, няма сега да се прави на клоун да го харесат) Дано остане. Но видяхме на капитанската как не успя, просто не беше неговата игра.
Има логика сега да са силни отборите и чистят тези дето ще ги спъват , ако се наложи елиминация. Много по-добре е да чакаш битките и да си в резиденцията, отколкото на реката си мисля, а за това ти трябва силен отбор. После вече след обединението на племената за мен трябва да се плете стратегия-да си пазиш гърба с някой, да гониш по-силния, който е по-добър от теб в нещо -сила, баланс, плуване, та като се изправиш срещу такъв да не паднеш. Така си мисля де...
Браво на приключенците, не очаквах да спечелят.
Братоев ми простее и ме дразни, отделно го величаят, няма лошо, ама..не ми е ок. Не е за там, иначе съм с две ръце за всеки волейболист, ама този нещо... не очаквах да ме разочарова, ама ей-на.

# 507
Братоев като го гледах в Черешката преди време, викам си не е за тук тоя човек. Сега го гледам в Игрите, пак така си викам...Не знам за къде е честно. Не отбирам от спорт, от волейбол хептен, та не го знам и там какви ги коландри.

# 508
  • Велико Търново
Там са добре. И той, и брат му. Може би защото са двамата. При близнаците връзката е много особена.

# 509
  • София
Мен Братоев още си ме кефи. Андрей - не, да подготвен е, но не ми е симпатичен и наистина подценява много жените и то това е само пред камера, не се съмнявам, че продължава с това и когато не снимат. Според мен не го харесват и затова го номинираха.

Предполагам, че Красима е обиждала Неделчо на циганин. Според мен няма място в предаването, виждаме, че и силово не е толкова добра, за колкото се има.

Общи условия

Активация на акаунт