Отговори
# 480
На мене пък Симеон ми допадна при представянето (въпреки че в мене едно гласче крещеше: "Добата 2.0"). 😉 Златомир също, а г-н "Осемте плочки" ми беше извън тройката... на представените вчера. 🤪

# 481
Скрит текст:
Николай Мартинов също беше попаднал на този остров (ако помня добре) и спечели трети сезон.
Истината е, че НМ спечели сезона само благодарение на СМС гласуването на зрителите.
Но щеше да е супер несправедливо, ако не бяха променили правилата заради него.
Той е олицетворение на формата, но ако се играеше по правилата нямаше да е победител.
Да, щеше да го сподели съдбата на Дренски. Според мен е напълно нормално хора, които са играли като племе да се обединят срещу този, който се появява на финала и не  е бил с тях, нищо, че е оцелявал вероятно и в по-лоши условия, няма шанс за приспособяване и стратегическа игра при едни елиминации. Та, не виждам много смисъл от този Остров на отшелника в ИВ, освен ако директно няма да пратят оцелелия от там на sms гласуване.
Има сериозна разлика.
НМ се класира за финала след игра, но щеше да загуби гласуването на финалния съвет. Защото победителя в Сървайвър се определя от елиминираните от племето играчи, а не след игра. Затова за мен е форматът на форматите.
В ИВ няма финален съвет, всичко се решава с игра. Така че Симеон не зависи от племето ако достигне до финалните трима/двама.

# 482
Аз имам някакъв бегъл спомен от преди години, май с Ники Мартинов е бил или не знам...един си беше направил някакви удобства, като Робинзон Крузо сам и се моташе, сам си направил колиба май беше, издялкал разни панички, май и хамак имаше-нещо такова помня, в една яма бяха с още един, губи ми се доста...ама сам всичко беше направил и храна си търсеше и вода..подслон и всичко сам направи. Не ми е ясно там този Симеон какво ще яде примерно и как ще оцелее, то у нас няма какво да хванеш в храстите.  Ще му дават ли нещо, какво ще го правят не знам.
Неделчо много ми харесва, естествен, скромен, нищо че е грозноват, ама чаровен и привлича, като го опознаеш. Харесва ми. Този Андрей също, сдържан и някак точен , не драматизира, признава фактите...
Тази Мани пак ме издразни, как провокира онази със слабите нерви и нарочно и внушава вина, сякаш тя направи нещо на играта. Че и завърши, че била ги дразнела и било не знам какво си...подла душица ще излезе таз.
Помня от миналия сезон с тези грошове бяха им дали възможност да купят сирене и хляб и то не с цялата сума за племето от парите на победителя. Сега защо не разрешиха. Само огън...това нищо не е, то няма какво да си сготвят и направят , пък и късно вечерта..нещо хич не са го измислили добре.

# 483
  • Sofia
На мене пък Симеон ми допадна при представянето (въпреки че в мене едно гласче крещеше: "Добата 2.0"). 😉
...
Той Добата ако го види как яде червеи,гущери и т.н.... Mr. Green
И аз същата асоциация направих,между другото.

# 484
  • София
Да, Ники спечели заради публиката (това не бе нагласено, наистина бе огромен любимец, бе толкова популярен у нас, че се бъзикаха ако се кандидатира за президент ще го изберат одма), ама не е и загубил гласуването на племенния съвет, защото имахме равенство в гласовете, т.е. и Спас не бе спечелил. Доколкото си спомням, имахме 4 гласа за Ники, 4 гласа за Спас и 1 глас за Силвия. Simple Smile

# 485
Вчера голям проблем стана с ориза. Гледам не сте го отразили Simple Smile. Що бил варен, ам не бил пържен... Чудо голямо що е такъв, а не онакъв. На полеви условия си, изморени, сума и народ в бараката, тръгна оная (още не съм им запомнила имената) да се дърли за ориза. КОй знае пък колко по-различен ще стане като го запърижи. Все ориз.

Иначе с повечето от вас ми се припокрива мнението. Манито е направо ужас. Да я махат час по скоро. Неделчо беше върха с пъзела. Не очаквах. Полицая добре че се отсрами и дръпна играта, че ми беше паднал в очите с отказа си от игра предния ден. Другите играчи не ги помня все още. ОНова девойче със затъкнатите в дебелия задник бански много противно.

# 486
Това девойче с гащите е с лабилната психика. Тя уж да се предпази или не знам сподели  това и те я нападнаха дружно, да не се говори много-много как се изложиха, особено Мани, от нея започна.
Аз пък се чудех как се пържи ориз, не съм готвила така, мисля няма да става за ядене после и наистина се ококорих. Винаги го варя и малко сол и те така...ама пържен...
Тази обаче не е добре с гащите, как можа така да се покаже не знам. Май и морска беше, ми не знае ли как стои бански и при състезание какво става или нарочно така се издокара, че и времето не беше хубаво. Все пак ми е жал, щото я набелязаха за жертвено агне, някак грозно ми се вижда и то още след първата битка.
Няма да има комични моменти обаче , както беше с Ники, Александър и Катя от втория сезон. Още помня след една битка как се дразнеха на плажа-единия отиде да се дави, другия почна да оре пясъка, направо сълзи ми потекоха. Стопанството тук ми се вижда много спретнато и прилично, даже ми харесва.

# 487
А, да, оризът! Joy И аз много се изумих като я слушах тази. Тя не била чувала дори, че ориз може направо да се вари. Ти да видиш.

Малко се ядосах на капитанската битка днес. Спокойно можеха да дадат храна на тези на реката. Това с найлона беше ясно, че им е оставен нарочно, както и дърветата. Само трябваше да си ги намерят. Но за мен е нормално това при тези условия. Направо да си го казват от продукцията - оставихме им това и това, да се оправят.
Обаче само с един огън за награда да минат, не беше справедливо. На другите племена какво щяха да им дадат - по едно наргиле?..

Като си говорите за Сървайвър (не съм го гледала това нещо), Владо Карамазов е постанал в инстаграм снимка на екип от филипински оператори и (май беше) аржентински режисьор, и благодарност за работата с тях. Дали не са приключили снимките на Сървайвъра. Но ако са приключили сега, какво ще се мотаят с излъчването чак до догодина. Дотогава участниците всичко ще си изпеят и като затекат едни спойлери.

# 488
Да, снимките на Сървайвър са приключили. Сега остава да се монтира материала.

# 489
Ами аз бях чела, че пролетта чак ще го дават.
От игрите си мислели , че паралелно ще вървят двата формата и затова били заложили на повече сложни елементи и натоварване, да са конкурентни. Снимките са завършени, но ..ще видим кога ще го дават. По БТВ ще е май Сървайвър, та..

# 490
Като го помня Добрин какъв гладник беше, ако трябваше да оцелява на този каменист остров, мравка нямаше да остане на него, капо ли пък гущер. 🤪
Да ви припомня малко "старите муцуни":

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 00:30 от Bilyana14.

# 491
  • София
2 месеца снимки, мдам, край на суровия материал от Сървайвър. Сезонът ще започне Февруари' 2022 г. но още не е обявено официално.

Боби е първият участник сезон 2 на Максимал: С поглед към звездите Simple Smile

Фани,
в аванс да ти кажа, понеже си голяма фенка на Сървайвър, не очаквай там чак толкова много игри и толкова сложни и многокомпонентни. Че ще има, ще има, но не това е акцента. А и те си имат стандарт, който е много тежък и изискващ, но трудно могат да излязат от него. Докато в ИВ и Нова си правят каквото си поискат общо взето и се залага най-вече на играта и зрелището. Не вярвам и бюджета на БТВ да е чак толкова голям, просто такова усещане имам, няма нищо официално.
И в Сървайвър друг е чара. Това е най-трудното социално реалити, защото там социалната игра е най-важната в сравнение с всички останали формати. И още нещо, там наистина има лишения и глад, това което преживяват край Черно море в ИВ е детска игра в това отношение.

# 492
Имам някакъв спомен, че май ги и бъркам. Това единия сезон е печелил Мартинов, но помня и една Нели спечели и май беше в друг сезон (там май повече гледах) Не съм такава фенка, харесвам такива предавания, но не помня , отдавна е било и друго ме е вълнувало май тогава, та кога съм гледала, кога -не...
Сега си спомням и едно за силни усещания преди години гледах, даже май не беше наше, не помня името, на силните усещания, ядяха разни гадории, екстремни моменти отделно имаха катерене, летене или нещо такова помня. Даже май и нашите правиха подобно имам спомен, ама...какво беше не помня и кой спечели..дали Сървайвър не е било някакви епизоди, пак ядяха такива чудесии.
Там това не ми харесваше, даже помня Джаферович, уговарят се, правят някакви тактики, може и социален елемент да е, ама не ми харесваше това, даже ме отвращаваше помня, подло и долно беше.
Мен ми се гледа нещо състезание, изпитание на воля, съобразителност, издържливост дори, тактика за преминаване на трудностите, но това да се съвкупляват и наговарят ...не ми е на сърце хич. Е може да има караници, майтапи, закачки, но това е друго.

# 493
Борислав от втория сезон на Игрите го бях забравила!
Да ме питаше някой преди поста на Дяволо, срещу кого игра Милен на финала, нямаше да се сетя.
Толкова за каста им в предния сезон.
С нищо не запомнящи се персонажи.

# 494
  • София
Другото се казваше Страх, в оригинал Fear factor. Водеше го един Наско, който беше в съседен клас.
Оризът леко се запържва с лук преди да почне да се вари, за да е по-вкусен и да не стои слепен. Но едва ли това им е бил голям проблем, при гладуването. Все се надявам днес да покажат, че все пак са им дали и пицата, освен факлата. Нали не излъчиха реакциите на племената след капитанската битка?

Общи условия

Активация на акаунт