Отговори
# 75
  • Велико Търново
Всъщност двойката, която никога не е била на елиминации, отпадна.
Двойките, които никога не бяха на елиминации, бяха две. Да, едната отпадна снощи. Другата победи днес. А всъщност и двете двойки замалко се разминаха с елиминациите, при това щяха да са заедно "на телевизора". Само че тогава отмениха тази елиминация и те останаха.

# 76
Скрит текст:

За Лейля и Иван от Един за друг, изневерилата беше Лейля.
Не е вярно, Иван ѝ е изневерил, даже по време на кастингите са били разделени и се събират за предаването, като то си личеше в началото, че още му беше сърдита.

При Тяна и Иво е било преди 10 години, след това имат още две деца, но тя не спира да го натяква всеки ден по няколко пъти. Не се живее лесно така.

Да, така е. Грешката е моя. Бях останала с впечатлението, че Лейля е изневерилата.

# 77
Всъщност двойката, която никога не е била на елиминации, отпадна.
Двойките, които никога не бяха на елиминации, бяха две. Да, едната отпадна снощи. Другата победи днес. А всъщност и двете двойки замалко се разминаха с елиминациите, при това щяха да са заедно "на телевизора". Само че тогава отмениха тази елиминация и те останаха.
Точно това и аз се сетих тази вечер. 🙂

# 78
  • София
Снощи Нова приключиха с основната си пролетна програма, остана им само Ол Инклузив, като финалът там е днес. Визирам това което аз лично следя, иначе Капките също свършват в понеделник. Но пък започва нов сезон на Черешката на тортата от вторник, 25 май, който мисля да следя. Не знам Кошмарите докога са. Не пише финал за днес.

Един за друг
Тяна и Иво са достойни победители. Бяха ми сред фаворитите още от началото. Имаха най-много пари, бяха втори по брой победи след По и Мо, справиха се най-добре и на полуфиналите и на финала. Убедителни шампиони, както бяха и Искра и Данчо миналата година, макар Искра и Данчо да бяха още по-убедителни, а и с по-силна конкуренция.
Този сезон генерално лично за мен е провал. Слаб каст с някои редки изключения, до голяма степен скучни игри и много лош монтаж.

Братя
Изключително слаб сезон, един от най-слабите и безумни сезони, които изобщо някога съм гледал през живота си. Самият финал не бе лош сам за себе си, но твърде малко и твърде късно. Юлия е страхотна. Денис трябва да е Денис, а не Драго. На този етап не мисля да гледам сезон 3.

Откраднат живот
Безумно слаб финален сезон, който бе подигравка с феновете. На финала се опитаха да ни уморят със стотици килограми захар с които ни поляха обилно. Въпреки всичко може би след време ще ми липсва, защото свикнах с това шоу, но със сигурност ще ми липсват темата и потребителите в нея.

по десетобалната система, както обичам да оценявам:
Един за друг - сезон 2: 5.0 / 6.0
Братя - сезон 2: 2.0 / 3.0
Откраднат живот - сезон 11: 3.0 / 4.0
Утре ще оценя подобаващо и трагедията Ол Инклузив

Остана друга една трагедия - Белези за понеделник и край на поредния сезон, който генерално бе слаб.

До тук:

1. Отдел издирване
2. Съни Бийч
3. ........ няма смисъл

за Порталът е рано още, има още цели 3 епизода до края, но за момента спори със Сънито и Отделът. И го препоръчвам, ако случайно някой тук не го гледа. Simple Smile

# 79
Аз го загледах, но не посмях да пиша че не знам дали е редно според правилата на темата. Някой да не се разбучи. Та гледах първи епизод за сега. И пак не чувам какво се говори. Много са зле с озвучаването на всякъде. Как може да чувам “ Оркестър без име” записи от преди 40 години, новите филми да не чувам.....

# 80
Аз го загледах, но не посмях да пиша че не знам дали е редно според правилата на темата. Някой да не се разбучи. Та гледах първи епизод за сега. И пак не чувам какво се говори. Много са зле с озвучаването на всякъде. Как може да чувам “ Оркестър без име” записи от преди 40 години, новите филми да не чувам.....
Нови правила ли има?! 👀
Слънце, правилото е едно - пишеш за всичко, което те вълнува... или не чак толкова.. 🤣

От първия епизод и аз не чух всичко, от втория обаче успях всичко да чуя, от третия пак не се чува всичко... явно така ще ги редуват. 🤣

Въпреки това и аз горещо го препоръчвам.

# 81
Аз изгледах първата серия на Порталът. Не ме грабна, защото соц-романтиката не е нещото, което ще ме задържи да гледам, а историята ми се стори скучна. Но ако си заслужава по-нататък, ще се напъна да изгледам и втората серия, да видим Sunglasses

За мен от този тв сезон, от предаванията най-добре са Капките, но само защото конкуренцията е безумно слаба. Иначе и тях ги гледам само от време на време. Последният формат, който гледах с удоволствие, беше Маскираният певец заради Баба Яшка - там Халваджиянови трябва да носят Боби на ръце, че им изнесе предаването.

От сериалите този сезон мога да отбележа само Братя. Въпреки че го превърнаха в нещо средно между Снежанка и седемте джуджета и Малката булка, по инерция от миналия сезон си го изгледах и си го следях. Посмях се на глупостите, но в никой момент не ме натовари така, както Отдел Издирване, който беше пълен с предвидими тъпотии. От средата на втората серия можех да разкажа финала и нямам обяснение, защо го мъчих да го гледам. Другите сериали не съм ги и гледала повече от две минути.

Липсва ми един силен сезон на Х Фактор и на Игри на волята.

# 82
Аз изгледах първата серия на Порталът. Не ме грабна, защото соц-романтиката не е нещото, което ще ме задържи да гледам, а историята ми се стори скучна. Но ако си заслужава по-нататък, ще се напъна да изгледам и втората серия, да видим Sunglasses
С ММ точно от това „се притеснявахме” - да не захаросат въпросния период. Нищо такова обаче не се случи, тъй че можеш смело да дадеш шанс на втория епизод. Wink))

# 83
Братя свърши ли? Аз точно уж почнах да го гледам. Снощи си изгледах чинно финалът на Един за друг и трябваше после нещо важно да свърша у нас, та Братята...не видях нищо. Може ли накратко какво стана на финала.
Гледам Ол инклузив, голяма глупост, предишните повече ми харесаха и се посмях, сега...ама се търпи за разтоварване, поне ми харесват актьорите.
Другите не ги следя, пуснат е телевизора, но все нещо става и .. гледам на прекъсване, понякога изобщо губя и не знам дори какво става. Липсва ми нещо състезателно и да има адреналин. Харесаха ми Капките. А Баба Яга в маскираните  беше направо ...страхотна , понякога се чудя какви таланти имаме и никой не ги оценява и използва.

# 84
Нови правила ли има?! 👀
Слънце, правилото е едно - пишеш за всичко, което те вълнува... или не чак толкова.. 🤣

От първия епизод и аз не чух всичко, от втория обаче успях всичко да чуя, от третия пак не се чува всичко... явно така ще ги редуват. 🤣

Въпреки това и аз горещо го препоръчвам.
Не помня и аз вече за какво пишехме и някой се появи тук и се оплака че все за него сме пишели. Май за Игрите 1 ли да беше. Та и аз не знам за кое може, кое не може. АБе карай, възмутих се вече от звука на всеслушание Satisfied

# 85
Онзи, въпросният... Joy В нашата темичка се пише за абсолютно всичко, което дават по ТВ + самите участници в предаванията.

# 86
  • Другата България
Ето моя прочит за финала на "Братя", копирам го от нарочната тема.
Цитат
"Беше кристално ясно, че ще се намери Боби. Май нямаше някой "непознал". Аз лично предположих, че това е лудница, очаквах го превъртял. Защото за мен е по-непонятно как в това състояние е стигнал до тази клиника, с увреден дроб и в безсъзнание, как Снежа го е открила и закарала там, и защо точно там? За тортата хич не ми мина през ум, поредната недомислица, за картата на Боби да не говорим. И не беше ли скочил в езерото, какъв язовир?
Ани....бяла мечка е тя, голяма бяла птица. Joy Добре, че ни спестиха ВЕли.
Отмъщението на Драго към Калин е брутално. Дете за дете. Жалко за Симо, но с такива родители беше логично. Ще се осъзнае, естествено, но трябва време.
Ива най-сетне взе правилното решение, макар и временно според мен. Не го очаквах, признавам си.
Да, убийството трябваше да е на жена - на Юлия. Защо обаче Денис не я гръмна още се чудя. За любов и дума да не става, или ще я изработи, за да й вземе бизнеса - целия, или ще отмъщава за Борис. При всички случаи двамата са страхотни като двойка, жалко, че малко им се насладихме, поне аз. База за сравнение с Лора просто няма.
И естествено, ще има трети сезон, ясно беше. Аз ще го гледам, живот и здраве. Защото Денис мафиота е наслада за окото пред Драго семейния и почтен мъж."
Като цяло слаб втори сезон, база за сравнение с първи няма. Чинно си го изгледах, според мен еуфорията от успешния първи беше много голяма, бяха яхнали "вълната", прибързаха, и ей на - поизложиха се. Отделно никой не излезе да каже истината за отсъствието на един от главните герои, имаше само хипотези и съответно подигравки. Аз лично нямам против това, че се акцентира върху Влади Михайлов, но не стана сезона без Калин Врачански, определено се усети липсата му. Компенсираха с несъществени семейни драми и смешки, което излезе от първоначалния замисъл и концепцията на сериала.
Трети сезон ще гледам, само да сме живи и здрави.
Защото наистина Драго семейния мъж определено ме дразнеше, обаче, последните епизоди ми напомниха защо гледах някои епизоди по два пъти в първи сезон - заради Денис мафиота. Heart Страхотно му се получават и репликите, и дупликите, и физиономиите, и изражението на лицето, и излъчването му е друго....това не е актьор за драматични и мелодраматични роли, Врачански там си беше съвсем на мястото.

Фаворит ми е "Отдел Издирване", това вече писах. Там с нетърпение чакам втори сезон, за мен това беше най-успешния от сериалите в есенно-пролетния сезон на НОВА, а и на БТВ, недоразумението "Белези" ми е на последно място от всичко, което гледах и следях. Ако има сезон 2, няма да си го причина, тук съм категорична.

# 87
Извинявам се, ама какво стана с брата дето изчезна. Намериха ли го, убит ли е, какво стана.
И с брата мафиот ...събра ли се пак с Лора (бременната, дето загуби бебето) . Ще трябва да търся да го гледам, а хич нямам време и настроение.
Бих гледала и 3 -ти сезон, ако мога де, на мен актьорите поне ми харесаха и ми е важно това. В този Издирване нещо ...ми една страховита жена има дето малко на джендър ми прилича и просто.. не издържам, страшува ме , дразни ме..ми не го гледам , може да е добър филма , но и все е тъмно, мрачно, подтиска ме.
Черешката може и да я гледам, но пък там само готвят, мен и за това ме няма и ...няма нещо, кат за Фанка направено.

ПП. Мери ми е копирала, разбрах сега сюжета и края. Пак не ми е много ясно, но..то няма и как, аз имената даже не запомних на всички. Ми интересно ми се вижда за български филм, все пак не сме Холивуд. Но нещо..пак не ми е ясно. Момчето Симо убито ли е.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 19:23 от Анонимен

# 88
  • София
Не е убито. Денис го присламчи към организацията си и официално ще започне работа в мафията. Може би като дилър, не се знае. Коментирах, че това е жестоко спрямо баща му, особено когато последния разбере. Това е част от отмъщението на Денис спрямо Калин, който индиректно стана причина за спонтанния аборт на Лора.

Тяна и Иво, побеидители от сезон 2 в Един за друг при Гала
ЦЪК

Имат някаква обща обсесия от сватби. Simple Smile Лошо няма, позитивна двойка са.

# 89
Извинявам се, ама какво стана с брата дето изчезна. Намериха ли го, убит ли е, какво стана.

Скрит текст:
Калин Врачански се намери буквално в последната сцена на епизода. Лора го намери в една уж клиника, май ветеринарна, да лежи на една маса, увързан с медицинска апаратура и в безсъзнание. Майка му го била намерила в някакъв язовир. Или той я е намерил и после е припаднал за няколко месеца, не се разбра. Важното е, че животоподдържаща апаратура може да се върже и в гараж без медицински персонал наоколо, и Врачански пак ще оцелее. Не си отвори очите, не каза една дума. Въобще не знам как са го накарали да снима тази сцена, след като каквото и да е станало, беше аут целия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт