Отговори
# 450
Аз пък не съм попадала на информация кой е победителя и много ми е интересно, ама ако видя някъде каквато съм любопитна няма да издържа да погледна.
Фермата не гледам, преди само състезанията, но нещо не ме грабнаха или не попаднах на подходящи. Скучно ми е ..копат, садят, бе ..не е за мен. Не го гледам, може и да бъркам, но..
Игрите са ми по-интересни , а Сървайвър чакам с голямо нетърпение.

# 451
  • Другата България
О,да и победителят е ясен.Започнаха снимките на 14 юни.Всичко е финализирано в 65 епизода.
Благодаря, и на останалите.
Понеже аз не се интересувам, моля за спойлер или ЛС за победителя.
Който знае, пусто любопитство. Blush
Всъщност моля за ЛС, че със спойлерите е рисковано.

# 452
От трите племена май най-близки ги чувствам приключенците и симпатизирам или най-много тях дават, не знам. Мисля да съм за тях, имат интересни образи и ще ми е по-весело май с тях, а и са по-обединени . Бойците нещо се надуват, а шампионите нещо..ми сивеят ми малко, няма ярки фигури. Братоев е уж свежар, ама нещо...не ми е много весел поне на мен. Тази вечер пу-пу за приключенците съм да са на резиденцията, шампионите да са втори, бойците трети.

# 453
  • Sofia
Вече излезе информация,че спойлерът с победителя не е верен. Mr. Green

Иначе спойлерът беше за
Скрит текст:
Скрит текст:
Александър

# 454

Нищо, остават само още 24 варианта за победител, близо сме! Joy

# 455
  • Sofia

Нищо, остават само още 24 варианта за победител, близо сме! Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 456
Чинно си изгледах "Братя" и както се шегувах, че ще сменят физиономията на брат Врачански с друг актьор, сега като нищо ще се окаже точно така...

# 457
  • Другата България
Това се спрягаше цяло лято, че ще вкарат нов персонаж, и имаше /според мен/ предположения за нов брат, който ще се залюби с Лора, но това беше по-скоро в кръга на шегата.
Обещаващо начало за "Братя". Много доволна съм аз, че гледам Денис, а не Драго.

# 458
  • София
Жалко, че тези новите трима участници ще са само за един ден в ИВ. И само един ще продължи като отшелник.
Това е крадено като идея от Сървайвър, но това е положението.
И бореца и двамата лекоатлети са с обещаващи визитки, жалко че двама ще отпаднат. А като гледам каква баластра има за чистене, тъжна работа.
Иначе днес аплодисментите са за полицай Стоян и за Неделчо, който реши най-сложния пъзел за има-няма, 2, 3 минути.
Тази Мани е покъртително зле, а какви претенции има не е истина. Трагедия.
Елизабет мина на халките най-добре от всички жени, а след нея Габи. И двете дотук много добре. Паулина бе зле на стребата, а после и на пъзела. Туджаров мина добре на халките, но и той се омота с пъзела.

# 459
Туджаров ми е интересен на мен за момента, имам усещането, че не си дава много зор.

Иначе добър мъжки каст (според мен най-добрия от трите сезона) и задоволителен женски. (по-слаб от сезона с Ваня, но по-добър от първи. Всъщност ако махна Ваня новия каст е на същото ниво, само тя прави разликата)

# 460
Тази Мани е покъртително зле, а какви претенции има не е истина. Трагедия.

Хора, мисля да пусна национална подписка "Ма'нете Мани!"
Нервак и абсолютно безполезна.

# 461
Аз не разбрах какво му беше трудното на пъзела. Кръгъл пъзел с двайсетина-трийсет части - и дете ще го нареди. Има хора, забавляват се с редене на пъзели тип "бяло небе се отразява в бяло море", а тук и цветове имаше, и форми.

И споменах ли, че селската къщичка ми хареса много повече от вилата! Blush

# 462
Има логика аниматор тоест художник  да е добър в пъзели.

# 463
Нищо не оправдава начина на редене на пъзела от сините - от средата към края. Даже децата не правят такава глупост.

# 464

Фермата не гледам, преди само състезанията, но нещо не ме грабнаха или не попаднах на подходящи. Скучно ми е ..копат, садят, бе ..не е за мен. Не го гледам, може и да бъркам, но..
Игрите са ми по-интересни , а Сървайвър чакам с голямо нетърпение.
Ами, бъркаш, във Фермата най- малкото копат и садят. Станали са Биг Брадър. Фермерските дейности са на заден план.

Общи условия

Активация на акаунт