Отговори
# 510
Ааа Красима била таз. Ми да, не е добре, има по-зле и от нея, ама в този отбор тя е най-зле, само на сила докарва, но за там си има мъже, та.. Наговаряше и тази гимнастичката, без още да бяха загубили и да се налага номинация. Не ми харесва и като човек. Андрей не блести, много е затворен, сякаш страни, леко се усмихва и то си дава зор, не е толкова ..забелязващ се, но и е честен , призна си поражението от жена, не се обиди, държа се достойно и изобщо.. съвсем нормално поведение на спортист. Той и не се натискаше да е лидер, нито пък иска да налага мнение, сам си признава, че не го може това и не е бил в екип, такъв човек си е, че и с говора малко замята и му е още трудно май. На този етап са важни качествата за мен, да се държи отбора и да печелят, за да не ходят на номинации, а и да са на по-хубавото място да могат да се съхранят повече силово, емоционално и така ...
Много дълго с тези варели, не ги гледах всички, изнервиха ме, даже не видях кой как се справи, то всичко беше само варели напред-назад и те това. Можеха да съкратят тази част от играта, да стане по-бързо и да е по-интересно, ама...

# 511
  • Велико Търново
Ами час и кусур не се пълнят лесно Satisfied

# 512
Вярно, но можеха да дадат какво стана с огъня, дето спечели Поли. Винаги са давали как се връщат спечелилите състезанието и посрещнати от племето. Някак все едно нищо не е било, обидно е  за нея, а на мен не ми е ясно какво са направили с наградата в този дъжд, аз огън не видях да се топлят, пък.. Коментарите на другите племена, като са се върнали другите. То битка добре да дават, нали затова гледаме, ама 2 часа да ми пренасят два варела отпред-отзад, свят ми се зави, накрая се ядосах и отидох да се къпя. Връщам се още се мотат и потят, ако мислят това да правят всеки епизод, скучна играта беше за мен поне, дълга, не съм доволна от този епизод. За капак и се ядосах на щангистката и ще протестирам.

# 513
Аз съм доволна от дългите игри Blush Да носят, да влачат, мога и два часа да ги гледам. За сметка на това като седнаха на масата и тази Красима взе думата, за да им обяснява кой как да гласувал, ме изнерви точно за половин минута.
Въобще не се вълнувам от чувствата им.
Затова и разлюбих българския Биг Брадър преди много време. В началото бях голям фен, когато тръгна в Германия. Но първоначалният вариант имаше някак си състезателен характер, имаше ясни правила, а тук го обърнаха на индийски сериал.

Сега в Игрите какво предстои - в четвъртък ще номинират двама от другото племе и после какво - три битки в петък? Нали имат една за спасяване, една за отпадане и една със самотника.

# 514
Красима ми е много неприятна още от визитката. Напълно е възможно Неделчо да е коментирала. То и Габриела някакъв злобен коментар имаше за него, като се разбра, че е капитан на червените.
За Андрей беше ясно, че приобщаването му ще е трудно. Соло играч е, но пък е удоволствие да го гледаш в игрите.
Колкото до въпроса на Врабчо - отговорът му според мене се крие в... прищевките на продуцентите. Прабългарите изгониха слабите играчи и станаха непобедими, но ги сложиха на тезгяха без игра. Миналогодишните червени "машини" 🤪 си запазиха племето, но от продукцията намериха начин пак да ги разбият и да ги сложат на тезгяха. Тъй че правилна формула от тази гледна точка (силни/слаби играчи) няма. Правилната формула е само в главата на продуцентите. 🤪

# 515
  • София
Красима ми е много неприятна още от визитката. Напълно е възможно Неделчо да е коментирала.
Никога не бих се сетила за това... След като Андрей спомена за коментара на Красима пет минути се опитвах да се сетя за участници с различен от българския произход (освен Андрей, защото той каза, че участникът е от друго племе). Дотолкова не разсъждавам в подобна посока, че дори не се сетих първоначално, като после реших, че може би има предвид Семира, защото баща ѝ е от Ирак, прочетох и че някой смята, че е говорила за Мани, но за Неделчо, никога не бих се сетила, наистина не мисля, че е имала него предвид. Няма по неприятно нещо от ксенофобията или изобщо дискриминацията, дано напусне въпросната участничка още тази седмица.

# 516
Сега в Игрите какво предстои - в четвъртък ще номинират двама от другото племе и после какво - три битки в петък? Нали имат една за спасяване, една за отпадане и една със самотника.
Според мен изгубилия номинационния дуел и отшелника ще живеят заедно на територията на отшелника един ден преди да се срещнат в битка.
Според мен дуела за определяне на отшелника ще се излъчва във вторник заедно с Капитанската битка.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 03:04 от Bengun

# 517
Според мен дуела за определяне на отшелника ще се излъчва във вторник заедно с Капитанската битка.

Това би било интересен вариант, защото капитанската битка по принцип е най-скучната (за мен, де).

Направих си труда да сметна задачата на жълтите от снощи - 45 секунди и част от сметката ми беше наум. Като добавим стреса и адреналина - за 2-3 минути се решава.

------------

Марта Вачкова щяла да е панелист в Маскирания певец, плюс Владо Пенев. Тази шуробаджанащина в халваджияновите предавания ми е "любима". Владо Пенев беше полезен колкото саксия в миналия сезон, а и също толкова забавен, а сега ще го гледаме в комплект с Марта.

# 518
  • Sofia
И аз ги решавах задачите.
Бързо,ако не си под стрес.
Но за мен не бяха еднакви по сложност на смятане.
На сините - най-елементарна,за секунди се смята на ум.След това на червените.А на жълтите им трябваше малко повече време за изчисления.

Писах и в другата тема-като ще им дават еднакви пъзели,да им дават и еднакви задачи.

# 519
На мен пък тази на жълтите ми се видя лесна. Няколко сметки с 4 х 25 - точно тази част я реших за секунди и почти наум. Останалото беше още по-лесно. Но стресът си е фактор.

# 520
  • Велико Търново
За капак и се ядосах на щангистката и ще протестирам.
Коя е щангистката?

Иначе - да, реакциите след капитанската битка спокойно можеха да ни спестят еднообразността при показването на номинационната битка.

# 521
Щангистката съм я кръстила тази русата, яката, с голямата уста. Красима или ..не мога още да ги запомня, където предложи да номинират силни играчи, та да се върнели победители, хитра лисичка е за мен, дето все по Андрей дудне и го номинира, нахъса и жените срещу него още преди да паднат и да има номинация в племето.
Визитката беше, че нещо спортувала, постигнала била резултати, но заради травма се отказала и насочила ...ми нещо силово беше-щанги или борба, не помня, тя затова и толкова мускулеста изглежда.

# 522
  • Велико Търново
Аха... не само нейната, няколко визитки само ми минаха покрай ушите, та съм го пропуснала факта, че е спортувала. Иначе модел я изписват, ама определено "щангистката" повече ѝ отива.

# 523
  • София
Трета поредна победа за приключенците! Втора поредна ако броим само отборните. Браво! Simple Smile
Много отличници имаше днес: Стратимир, Морунов, Вальо и Туджаров. 4 успешни курса на халките за тях, като Морунов бе и сам на два пъти с талпите. Браво и на Стоян, за това че се раздаде на макс и за 4 минавания инкасира само 10 наказателни минути. И на финал, браво на Милена и мис Ели, които след като не успяха при първият си курс от втория успяха да минат на халките с пределна воля и хъс. Хубава игра. Simple Smile
А шампионите все по-малко ми харесват. Докато не се отърват от Красима ще е така. Братоев и останалите тримца трябва да са много глупави, за да не виждат това. Явно страха от Андрей е голяма и ще жертват целия отбор заради него, сериозно? Ако той отпадне ще са още по-уязвими.

# 524
Браво и за Мартин... който мъкнеше по трасето две талпи. 🤪🤣
Не, сериозно, защо това Мани е допуснато в Игрите. Дори Анка Капитанка можеше поне да плува...

Общи условия

Активация на акаунт