"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 909
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
  • Велико Търново
Е, те използват кадри от снимките на втори сезон. Там пък му изписваха името през цялото време без да го дават. Тъй че са квит. Grinning

Ехе, младежите също ги няма. Имената на актьорите бяха ли изписани в началото?

# 676
  • София
Не обърнах внимание, а и не им знам имената.

# 677
  • София
Кажете, че не само аз умирам от скука. 🤣

# 678
Добро начало, малко бавно,но имам надежда.

# 679
  • Велико Търново
Дария Хаджийска е Вики. Симо не го знаех, но погледнах - Мартин Петков, но пък това име го видях. Значи поне Симката ще се появи.

# 680
  • Галифрей
Защо Калин продължава да вика на Симо детето? Какво дете той е мъж 😂
Скрит текст:
Що ве мен ме кефи този Сам излежда скрита лимонка, Денис веднага си го хареса 😂 Хъм Юлия наблюдава Лора,иска да е сигурна,че няма да й пипа мъжа нз ще видим. Иначе речта на Лора в колата ей най- сетне.

# 681
  • Велико Търново
Ох, аз май много мигам Satisfied

А Симката за баща си винаги ще е дете. Ей го бе! Grinning И ей що не харчи парите на баща си, ама май ще почне, като гледам тез линии...

# 682
Врачански твърдо показа, че не му се занимава с братя...с тоя пожар Joy

# 683
Реши се проблема с Борис , Юлия беше уникална

# 684
Снежето до сега се чудеше как да разкра Лора от братята, сега се цупи, че Лорчето не иска Борко. 😄

Не беше лош епизода, като за начало. Хареса ми музиката, постарали са се и със заснемането и ефектите в този сезон.

За Врачански всички сме наясно, че няма да го бъде, оказах се права, че ще убият Борис още в началото и да се приключва с него.

Ива без тежкия грим изглежда като болна. 😁

# 685
Ивче, що тъй цуни гуни с шефа на мъжа ти, бре...не е лошо момче Калин, малко простотии направи в миналия сезон, ама ще ти полази в краката, Айде обещай ми, че до края на сезона ще разкараш шефа и ще се събереш с Калинчо, плийййз Joy

# 686
  • Галифрей
Хареса ми епизода искаше ми се да са по дълги но зависи от телевизията.

RIP Борис. То се знаеше, ама Юлия си абсолютен психо. Нямамда видим добри черти у нея. Когато Драго разбере Юлката ще се копае.

Иначе Черкезоф и Ива са готина двойка ❤ Не ги разделяйте ей!!

# 687
Аз заспах, ето колко ми е било интересно.
Но едно нещо разбрах със сигурност - Лора няма да се върне при Борис. Ей, един път да се изкаже категорично. И друго какво видях, доста юмруци. Какво изпуснах?

# 688
  • София
Аз предпочитам да си остане с шефа, ама едва ли.

# 689
  • София
Очаквано развитие, но гадно. И при Симо, и това с Борис. Лора уж видя обицата, не се ли сети...

Общи условия

Активация на акаунт