"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 983
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
Не се ли разбра кой е платил с картата на Борис?
Тия кляфки сигурно са се сдухали от "страшното" откритие и от солидарност към Ива са прекратили търсенето. Или просто са забравили какво изобщо са търсили...

# 271
Кво ни интересува жив ли е? Joy

# 272
  • на село
Confused
А, трети сезон- не, това няма да преживея.
Да дават утре или вдругиден,  жив, умрял и да се свършва.

# 273
  • На морето!
Кой беше Борис?

# 274
  • Другата България
Предвидима работа.
Фьодор е накарал Борис да убие Драго, но той гръмна него.
Юлия шитна Боби, мисля обаче, че е жив.
Това го писах още в началото на сезона.
Аз такова, пак да се самоцитирам. Bowtie
Защо трябва да е толкова предвидимо всичко? И за Калин писах, че накрая ще остане сам като куче - ей на, натам вървят нещата.
Че и подсъдим може да стане.
От целия епизод обаче най - много ми хареса кой? Драго, естествено.
Тоест, Денис. Heart
Припомних си защо гледах по два пъти епизодите в първи сезон. Добрия Драго в този просто не е амплоато на Влади Михайлов.
Вече съжалявам, че има още само два епизода. Но пък съм почти сигурна за трети, както и че Борката ще цъфне утре или в четвъртък.
Отново се смях с глас как от родната полиция изпратиха само един цивилен, който да посрещне такъв важен свидетел. После посред бял ден джипа с мутри бавно и полека го отвлича, Денис дори си поговори с него преди да тръгнат, отново бавно и полека.
Още по-смешен ми беше разговора между Черкезов и украинеца по телефона-единия на руски, другия на български. Joy Joy Joy
Но е и важно, че Мая и Велин отново "са си заедно". Три пъти бляк. Imp
И накрая, най-сетне, след толкова напъни и "родилни мъки", Вики и Симо ядоха кекс.
Лягам си спокойна........

# 275
Чак ме изнерви тази серия.. децата ме питаха какво е "бездарие" , защото само това повтарях половин час

# 276
В спойлера за този епизод от миналата седмица нямаше ли кадър с трите над компютъра, при което Лора казва "Той е."? Може и да съм сънувала или мигнала.. не видях такова нещо в епизода от днес.
Все таях някакви надежди(да.. знам, че няма шанс), че Борис ще се появи в последните 1-2 серии.. УВИ.

# 277
  • Другата България
Забравих естествено трите грации и уникалното изпълнение със записите. Joy
Ама вие всичко сте казали, същото мисля и аз.
Мая беше наистина страхотна.

# 278
Май Жанчето ще се окаже къртица на мафията. Дано Ива най - после прекрати това мъчение с Калин и си прибере детето вкъщи. Симеончо май е двойно по - загазил не знам как ще се спаси от тия бандити и дали ще прости на майка си?

# 279
  • в 1001-та нощ
Симеон е време да порасне и да се раздели със света на приказките. Видя, че навън не е като в къщи.

# 280
Лелее аз се надявам да спрат да се излагат и да не почват изоообщо снимки на 3ти сезон....
Да, ама не! Вече пишат сценария за трети сезон. Дано да го правят с по-кадърни сценаристи и с по-добра памет. Още се чудим къде потънаха шефа Гаврилов, кучето, което Лора разхождаше с/у заплащане и защо аджеба ни навираха този резус фактор (-) толкова, а накрая го забравиха. Освен с напускане на ключови сценаристи заради намалено заплащане във втори сезон - нямам друго обяснение.

# 281
Това развитие на историята, което беше най-логичното и очаквано, трябваше да се случи поне десет епизода по-рано, но явно сценаристите са нямали много други идеи.

Затова са решили първо да накарат зрителя да заподозре Юлия, след това да ни я представят като безобидна лабилна психопатка - цитирам по памет "Денис, не ме карай да ставам лоша", искаше да бутне Лора, но не я бутна, и други странни безумни случки като с шала на Снежа и т.н., а накрая да разкрият, че тя през цялото време е била the brutal mastermind, за да се получи някакъв уау ефект "аз това не го очаквах".

Е, поне за мен в това нямаше абсолютно никаква изненада. Единствено се зарадвах, че поне се оказа, че Фьодор не е бил съвсем сам на онази среща, че много глупава ми се стори тази сцена първоначално. Както и много други, които едва ли ще дообяснят.

# 282
Абе всичко беше предвидимо и очаквано.Само от едно съм втрещена и изненадана-Симо и Вики имат връзка! Joy
А диалога между Симо и Велин беше покъртителен!

# 283
А от този диалог стана ясно, че "стария" Велин си дреме и след време пак ще се прояви.

# 284
Симо толкова пропадна и вече смятам, че твърдо не е за Вики. Сега уж тя да му помогне ще затъне заедно с него с тези треви. Предишния сезон си мислех, че би било чудесно да имаш такъв син, сега определено съм на мнението за такава дъщеря. Двамата обаче все се разминават, единия все тегли надолу и незнайно на кое дъно един ден може да се изравнят.

Общи условия

Активация на акаунт