"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 980
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
И озвучаването е отврат. Гнусно е да ги слушаш как примляскват, когато си отворят устата да кажат нещо. Особено тая Вики с правените джуки много мляска Triumph

# 286
И озвучаването е отврат. Гнусно е да ги слушаш как примляскват, когато си отворят устата да кажат нещо. Особено тая Вики с правените джуки много мляска Triumph
Не е с правени устни.

# 287
  • Велико Търново
Освен с напускане на ключови сценаристи заради намалено заплащане във втори сезон - нямам друго обяснение.

"Ядрото" на сценарния екип е един и същ, май.
Според мен причините са други. И главната е че много бързо преминаха към този сезон. А това пък може да е било и малко неочаквано за всички от екипа. Не са дообмислили нещата, всичко е скалъпено надве-натри, отделно и това с Калин (което така и не се разбра точно какво е). И се натрупват една след друга...

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 19:44 от DamaPika

# 288
А и Врачански според мен по някое време се е отказал да участва и това налага набързо скалъпване на нова история без него.

# 289
  • София
Много пълнеж имаше просто. Започваха разни истории, зарязаха ги. Не знам чия реплика беше, че ако има пушка на сцената, тя докрая трябва да гръмне. Тук много пушки заредиха, още нищо не стреля. Пълна боза. Можеше всичко това, което стана дотук, да бъде събрано в много по-малко серии и без тези глупости. Така вместо да затвърдят добрите впечатления от първи сезон и да задържат зрителите за трети, направо ни отегчиха.

# 290
Ми ония дето щяха да се женят, а Норчето се натискаше на младоженеца, а Мая им правеше хороскоп, голяма тъпотия беше и без никаква връзка с всичко останало...

# 291
  • Велико Търново
Нора беше връзката. Grinning

# 292
На мен ми е много отвратително събирането на Мая и Велин и изобщо какво целят да ни покажат с това? В реалния живот насилниците не се променят, тук го дават преобразен (като оставим настрана разговора със Симо). Това би дало грешен сигнал на много жени в положението, в което беше Мая преди. Трябва да си много изкукал, за да се върнеш при такъв човек.

# 293
  • Велико Търново
А в реалния става точно така. Насилниците показват едно псевдо подобрение, извиняват се, молят се, обещават... Така че колкото и отвратителна да е, картинката си е съвсем реална.

# 294
И то бившата му жена, която има център за жени станали жертви на домашно насилие хабер си няма, че те пак се събират и така да поговори, да помогне на Мая да не допуска същата грешка. Какво ни показват наистина с това развитие-че дори да имаш специалист в тази област, в семейството един вид, пак си правиш грешката и се връщаш при насилника ли?

# 295
  • Mediterraneo
Добре, де, ако Калин Врачански се е отказал ей така, по средата на нищото, да участва, щяха ли да продължават да го дават в заставката и да го пишат като основен актьор?! По- скоро екипът си прави разни нескопосани опити а ла София ден и нощ...

# 296
Велин нямаше вече какво да го правят по сценарий. Всички го бяха отсвирили и ако не беше Снежа да го върне в играта за да създаде кошмари за Ани и ревност за Мая, нищо друго не измислиха. То само това да му беше проблема на сериала. Още малко остана.

# 297
  • Пловдив
Да го бяха забравили и него...нямаше да липсва.
Не гледах снощи, ама като ви чета Grinning

# 298
Кой се движи с шест тежко въоръжени? Юлия ли , че не можах да разбера?

# 299
Да, Юлия.

Общи условия

Активация на акаунт