"БРАТЯ" - сезон 2

• 33 181
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • Галифрей
Дам ама поне да ги бяха направили да си приличат малко, но както и да е . Да си класираме най-добрата двойка, то сега няма но искрено се надявам в новият сезон да има.

# 631
Ще се радвам да е баща му.

# 632
  • София
Крайно време е да "събудят" Лора. От двама братя ще се натресе на третия, но, за бога, нека не я правят шизо отново Wink

# 633
Ники Илиев е изтрил сторито  , нищо , че няма за къде вече.

# 634
Ники Илиев е изтрил сторито  , нищо , че няма за къде вече.
По - скоро е изтекло, според мен. 👍

# 635
Изтрил го е, защото преди него имаше друго, което си стоеше. Сега вече го няма и него.

# 636
  • Euskal Herria
А може и да е рекламен трик. За повече внимание към новия сезон.

# 637
Доста плоско, ако е така.

# 638
Темелкова пуска сторита с Влади от снимачната площадка, значи Драго е оживял след куршумите на баща си.Joy И аз вече си мисля, че е било рекламен трик. Той Ники и от "Завръщане 2" пуска доста сторита, които разкриват сюжета, явно смята, че така ще спечели повече зрители. Е, мен ме спечели. Предишния сезон пропусках цели епизоди, но сега като знам, че ще има екшън с Шопов, ще следя внимателно сериала.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 12:35 от Yo_Ana19

# 639
Темелкова пуска сторита с Влади от снимачната площадка, значи Драго е оживял след куршумите на баща си.Joy И аз вече си мисля, че е било рекламен трик. Той Ники и от "Завръщане 2" пуска доста сторита, които разкриват сюжета, явно смята, че така ще спечели повече зрители. Е, мен ме спечели. Предишния сезон пропусках цели епизоди, но сега като знам, че ще има екшън с Шопов, ще следя внимателно сериала.

Определено ме спечелиха и мен с откъсите от снимачната площадка , изглежда много по- динамично от втори сезон . Имам чувството , че сценарият за предния сезон е бил друг , но по някаква причина се е наложило да го пренаписват в последния момент . На мен лично ми е интересно какво ще стане с Борис , връзката на Снежа и бащата , ще имат ли някакво бъдеще Денис и Юлия , Лора с кого ще остане . ....
Сезонът ще е дълъг , но се надявам без много пълнеж.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 20:04 от KKKKAL

# 640
  • Галифрей
Туко що видях новото промо, мале мале яко екшън,бой и кексове. Ще е много лисически сезон 🦊❤❤

# 641
# 642
  • Галифрей
Ехе боксиьора го раздава Казанова 😂 ( това е готиния с качулката Марто от All inclusive)

# 643
Ехе боксиьора го раздава Казанова 😂 ( това е готиния с качулката Марто от All inclusive)

Другото боксьорче по ме харесваше Simple Smile

# 644
  • Галифрей
Е да беше готин, ама чакай де още не познаваме 😂 Малкото братче на Драго? Причина номер едно: на постера местириозно до Драго. Причина номер две: отново го показаха после пак Драго 🧐 Нещо тука нещо…. Давам му шанс дано да е готин и сложен персонаж.

Общи условия

Активация на акаунт