Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 411

• 41 828
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
А, чакам-чакам трейлър.
Енгин е страхотен...

# 151
Привет! Да видим последния фрагман какъв ще е 👀👀👀

Ама каква хармония имаха в косите Умут и Дениз 😍🙂

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 21:38 от araselia

# 152
Чакаме трейлъра.

# 153

Гонджа отново е сложила бели сърца. Ами хрумката ѝ е наистина страхотна.
Akyürek / AkYürek /Бяло сърце

# 154
А Енгин е много хубав и с перфектен стайлинг във филма 😍👌

# 155
Привет! Да видим последния фрагман какъв ще е 👀👀👀

Ама каква хармония имаха в косите Умут и Дениз 😍🙂

Охх чакам последния фрагмент с нетърпение..
За жалост имам кръвотечение, заплашена съм от спонтанен аборт и съм повече в леглото. Дано всичко е наред Hands Pray

Изгледах серията много ми хареса. С превод нещата са доста интересни и на място.
Хареса поведението на Яхя. Дано това да е последната му дума относно чувствата и желанията му. През цялото време Елван не е спирала да страда за него и да го обича.
Цялото вмешателство на майка му във връзката им и липсата на разговор ги е довела до тук,задънена улица. Ако са отделно, ще бъдат като семейство.

Много ми стана жал за Каврук. Но пък ми хареса твърдостта и зрялостта, която прояви. Той е човек с голямо сърце, заслужава да бъде обичан.
Минава ми през ума, че Зехра ще се откаже от развода. Дори и да не го направи, така ще бъде по-добре за всички. Какво е то брак без любов? Малко егоистично постъпи и нечестно, но това е смисъла на живота. Грешка, разкаяние и прошка.

За малкото екранно време, видях силата на Мави. Страхотен образ..
Енгин прекрасен...

# 156
Нина 💜
Скрит текст:
Всичко ще е наред, лежане му е майката  🙏

# 157
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=QDECV9vSJ78

Ето го. Финален трейлър еп. 52

# 158
Вай,в Ютуб има трейлър
П.п Нина,почивай.Дано всичко да бъде наред при теб.
Гласът на Каврук,разказва нещо.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 22:47 от Damata

# 159
Да, монолог на Каврук... Интересен фрагман, ще стреля ли Седат или по него ще стрелят, вероятно второто.
  Има щастливи прегръдки 😍

"Дъждът свърза Мави и Санджар в онази черна нощ... " 😭

Значи, Седат ще настигне Мави и Мелек, ще вземе детето, Санджар ще го преследва и стигне  и тогава преди да стреля Седат, ще стреля Гювен и ще рани Седат. Така виждам нещата и си чакам хепиенда 🙂, това е нормалното в живота, което заслужават добрите, изстрадали хора,в тоя сериал имаше достатъчно лошотия и предателство 35 серии, време е светлината да разпръсне мрака, за да има надежда 🙏

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 23:13 от araselia

# 160
  • Пловдив

Мелек е зад гърба на тати, а Гювен сигурно е застрелял Седат - дават ги със Санджар.
Не вярвам да е стреляла Мави.

# 161
А тук са в очакване на бебето да се появи предполагам, малко се притеснявам за Мави, но нали обещаха да няма смърт, и да има проблеми, ще се справят

# 162
Седат явно ги настига и грабва Мелек, Санджар го гони и освобождава Мелек. Оня иска да стреля, но най-вероятно или полицаите, или охраната на Гювен го елиминират.
Дано всичко това да е в първите 10 минути.
Каврук и Зехра обаче се развеждат, защото по-накрая имат сцена пред конюшнята и без пръстените.
Халисе най-накрая с трите си деца - там Зехра също е без халка.

А Мави наистина ще роди в къщичката с помощта явно на Халисе, а Санджар и Мелек чакат на стъпалата.

Каврук  явно е написал нова поема - говори нещо за сърца /юрек и пак за сърца /kalb, както и за два вида любов /ашк и севда/. Накрая интересно какво ще празнуват, че и посланикът там. Най-много да му съобщи, че има вест от Наре...
Всъщност най-накрая Мелек казва нещо - "Не смей да ме забравиш!" Мисля, че това ще е към дядо ѝ. Туморът в главата му расте и най-вероятно ще започне да има проблеми - ще забравя постепенно всичко, ще загуби умения и мисъл...

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 23:45 от Марта_49

# 163
  • Варна
Накрая Мелек казва на някой да не я забравя . Дали посланика да заминава и да е дошъл да се сбогува с нея .🤔

# 164

Марианка благодаря за трейлъра.
Ама не дадоха бебока.
И понеже сутринта ми изхвръкна от главата, да благодаря за превода на серията Марианка Flowers Hibiscus , Барисеа Flowers Hibiscus

А дали в тези 52 епизода Каврук не ни е разказвал историята на Санджер Ефе.

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 00:12 от kami999

Общи условия

Активация на акаунт