Той/тя ме блокира! Какво следва?

• 32 679
  • 332
  •   1
Отговори
# 150
Не съм се замисляла грам наказвам ли, отхвърлям ли. Просто си освобождавам място за дишане от разни досадни елементи. Например във Фейсбук - един приятел цар на конспирациите, блокиран от потока. Друг йога и незнамсикаквооще, блокиран и т.н. Това, което ми е интересно остава, останало под ножа.
И аз така. Не издържах един, който публикуваше тенденциозни видеа за ''лошия'' запад без ден да е живял извън България. Като го знам в какъв свинарник (буквално) живее (майка му гледа прасета) да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли?
Та чашата ми преля, когато сложи психично болна чернокожа жена, която пикаеше в автобус. Действието се развиваше в GB. То вярно, че в нета можеш да намериш всичко...Ама все пак си има някакви граници! Rage
Инак предишният ми любовник ме блокира, защото видя, че няма как да ме накара да му играя по свирката.
И аз го блокирах също. Grinning
Не понасям и такива, с които не се познаваме, а си падат по анатомични подробности.

# 151
  • София
Ох, ти говориш за unfollow
Така кажи Grinning

Аз визирах онова блокиране блокиране.

# 152
И аз не мога да си обясня тази демонстрация с блокирането ? Хубаво, няма да се чуваме, късаме контакт, ама защо ми го навираш това ? Нито съм го търсила, нито нищо. Аз пък, както каза Кетчър, направо го изтрих. Не искам да му виждам името в телефона дори. Обидих се, смятам че незаслужено ме блокира, нищо лошо не е видял от мен.

# 153
  • София
Дам, разблокирали са ме. Не знам точно колко, след като ме блокира, защото не съм следила, но погледнах след месец-два сигурно, и бях разблокирана. За мен реакцията му явно показваше, че не мога да разчитам на него (дълга история, но общо взето бях поискала да се изясним за нещо важно за мен). Автоматично отпадна от списъка на хора, за които ми пука и бих си мръднала пръста за тях. Толкова, без повече драма.

# 154
Ми аз блокиране като блокиране нямам. Директно трия, който не ми е нужен.
Ляля, ай да ходим до Киното, стига си блокирала хората. Сега остава и да съм те объркала ... нещо днеска не ми е ден.

# 155
  • София
Хах, Евенце, аз в шика ходя само в понеделник (как ме помниш) Blush Терапия си е, да! Grinning

Кейк, мъжете като побеснеят, че не им ходим по гайдата и блокират. При мен същата работа, преди да ме блокира беше бесен и каза, че ще съжалявам Grinning затова знам, че не успя да си подреди и изясни емоциите и ме блокира точно защото такова чудо като мен не беше виждал. Grinning Аз също бях на косъм да го блокирам първа и сега ме е яд, че ме изпревари... Joy детска радост, но егото ми пострада... Sunglasses

Лъвица искам безцеремонната ти увереност и безкомпромисност! Blush

# 156
Хах, Евенце, аз в шика ходя само в понеделник (как ме помниш) Blush Терапия си е, да! Grinning

Кейк, мъжете като побеснеят, че не им ходим по гайдата и блокират. При мен същата работа, преди да ме блокира беше бесен и каза, че ще съжалявам Grinning затова знам, че не успя да си подреди и изясни емоциите и ме блокира точно защото такова чудо като мен не беше виждал. Grinning Аз също бях на косъм да го блокирам първа и сега ме е яд, че ме изпревари... Joy детска радост, но егото ми пострада... Sunglasses

Лъвица искам безцеремонната ти увереност и безкомпромисност! Blush
Ама, на мен дори не ми беше хрумнало да го блокирам. За какво ? Достатъчно е, че няма да сме в контакт. Но такава демонстрация, не я разбирам, но както и да е.
Мен пък ме накефи Кетчър, като каза, че няма да погледне повече такъв човек. То така трябва, ама аз, не знам, може би бих простила, но със сигурност не бих забравила обидата. Кофти е, много.

# 157
  • София
Кейк, ти си била наясно със себе си и чувствата си, но при него емоциите са му дошли в повече и не е можел да ги контролира. С други думи - влязла си му под кожата. Те мъжете принципно не изразяват емоциите си, а сега с тия фейсбуци, емотикони, сърчица, целувки... Не са като нас, за тях емотките са реални и си въобразяват разни работи, дето изобщо не са в нашите глави... И става едно объркване.... Grinning

# 158
Кейк, ти си била наясно със себе си и чувствата си, но при него емоциите са му дошли в повече и не е можел да ги контролира. С други думи - влязла си му под кожата. Те мъжете принципно не изразяват емоциите си, а сега с тия фейсбуци, емотикони, сърчица, целувки... Не са като нас, за тях емотките са реални и си въобразяват разни работи, дето изобщо не са в нашите глави... И става едно объркване.... Grinning
Ама, чакай малко ! Какво имаш предвид ? Аз мисля, че той ме блокира, защото сигурно ме мрази...?! Иначе, защо ? Не може да не е знаел, че ще ми стане гадно, със сигурност това е целял, да ме нарани. И аз наистина ми стана гадно, щото бяхме много добри приятели.

# 159
И аз не мога да си обясня тази демонстрация с блокирането ? Хубаво, няма да се чуваме, късаме контакт, ама защо ми го навираш това ? Нито съм го търсила, нито нищо. Аз пък, както каза Кетчър, направо го изтрих. Не искам да му виждам името в телефона дори. Обидих се, смятам че незаслужено ме блокира, нищо лошо не е видял от мен.

За мен е някакъв израз на безсилие- показал си, че не искаш да се занимаваш с този човек, и един вид той демонстративно прави да е отгоре, все едно той къса отношенията. Честно казано след това този същия ми падна още по-ниско в очите, а бяхме приятели от деца и много гъсти през младежките години. След около година видях, че ме е разблокирал, ама нито съм го потърсил, нито се интересувам. Ако не ме беше блокирал може би имаше някакъв шанс да си оправим отношенията, но след това- никакъв.

# 160
Аз блокирам такива, които не искам да чета, да ми досаждат със съобщения и пр. А как те възприемат и какви сценарии си изграждат, не ме интересува.

# 161
  • София
Кейк , не те мрази, вероятно те харесва повече отколкото би могъл да понесе и затова те е блокирал. Мъжете не могат да контролират чувствата си така умело, както нас. А може и да има ревнива приятелка, която е разбрала за теб...

# 162
Кейк , не те мрази, вероятно те харесва повече отколкото би могъл да понесе и затова те е блокирал. Мъжете не могат да контролират чувствата си така умело, както нас. А може и да има ревнива приятелка, която е разбрала за теб...
Брей, ти ме накара да се замисля....

# 163
  • София
Замисли се, но не прави глупости и не го търси сега. Дано не съм те объркала и аз. Simple Smile

# 164
Замисли се, но не прави глупости и не го търси сега. Дано не съм те объркала и аз. Simple Smile
Еее, как ще го търся, абсурд. Аз съм блокирана и бих желала да остана блокирана.

Общи условия

Активация на акаунт