Той/тя ме блокира! Какво следва?

• 32 670
  • 332
  •   1
Отговори
# 165
unfollow, ако е блокиране, значи аз съм блокирала всички.. Joy

# 166
А как сте сигурни, че някой ви е блокирал?
Питам, понеже преди време един бивш, който е много активен в социалните мрежи, спря да ми се появява във фийда. Стана ми любопитно и му потърсих профила, не ми излезе. Реших, че съм блокирана. Да, обаче имаме общи познати и един ден стана на въпрос, че Х си спрял социалните мрежи. Тоест, деактивирал си е временно акаунта. После като си го е пуснал, пак взеха да ми се появят постове. Ако не знаех, щях да си помисля именно, че съм била блокирана и после разблокирана.

А, и друго ми стана интересно. Една дама в началото на темата спомена, че новите на бившите ѝ много я следяли в социалните мрежи. Как ги разбирате тия неща, по ягодите?

Иначе аз не съм блокирала никого, с изключение на двама непознати кукувци, които бяха меко казано недобре психически. Ако сте стигне дотам да блокирам някого, е вовеки веков 😃

# 167
На мен два пъти ми се е случвало някоя нова на бивш да ми хареса публична снимка и после лайкът изчезва. Явно докато скролват без да искат натискат палеца, защото и на мен ми се е случвало да харесам нещо без да ми харесва реално докато скролвам.

# 168
  • София
Fearnot - В моя случай имам и друг акаунт и там виждам. GrinningSunglasses  А и в Месинджър ми излиза, че съм блокирана.

За следенето и аз искам да разбера някои тънкости, ако има такива... Simple Smile

# 169
А как сте сигурни, че някой ви е блокирал?
Разбираш в месиндър като се опиташ да му изпратиш месидж и ти се връща грешка. После поглеждаш в контактите си, виждаш, че го няма там, обличаш траурния костюм и си посипваш главата с пепел....Joy
Или си намираш ново гадже като мен. Wink

# 170
Здравейте.Контактувах с една жена доста време.Ситуацията беше доста сложна.Признах си чувствата пред нея,а тя каза,че чувствала любовта ми.Каза,че и тя ми е показвала своята,без да ми го казва.Често се карахме,сдобрявахме,не си пишехме,а след това започвахме отново комуникация.Започнахме да се блокираме и отблокираме.Поемам изцяло вината за ситуацията в момента,защото аз прекалих и я обидих.Тя ми даде последен шанс,но отново се издъних и то заради ревност.Описах ситуацията,за да е по-ясно това,което не доумявам и това,което искам да попитам.След като се издъних тя ме блокира навсякъде-телефони,вайбър,месинджър,подминаваме се дори,когато се засечем.Продължих да я търся,след това,защото наистина я харесвах.Писах й от вайбъра на приятелка,но тя блокира и нея.Месец,след като ме беше блокирала взе,че ми отблокира вайбър,където и се извиних и й писах още няколко пъти.Тя четеше от време на време,но един ден отново блокира вайбър.След като отново го блокира установих,че ми е отблокирала телефоните,но и там не вдига.Писах й от вайбъра на горепосочената приятелка и отново с почуда установих,че е отблокирала и нея,но съобщенията и там ги чете понякога,но без да отговаря.Бях доста настоятелен,защото държах на нея и я харесвам,но явно тя няма намерение да отговаря.Това продължава вече девет месеца.Сега съм я оставил,колкото и да ми е мъчно.Не искам да досаждам повече.Но това,което ме терзае и за което искам да попитам жените тук е какво може да накара една жена да се държи така?Че е обидена е ясно и съжалявам за това,но защо бяха всички тези блокирания,отблокирания,четене без отговор,отблокиране и комуникация през трето лице,след като се скарахме последно и тя беше казала,че това е последен шанс и повече няма да комуникираме?Какво би накарало една жена да се държи така?Защо го прави?Ако може и някой съвет ще съм благодарен.Благодаря ви предварително.

# 171
  • София
Много е вероятно да си е намерила вече друг и това - дали ти й пишеш или не, да й е все едно.

# 172
Благодаря.Но защо просто не ме остави блокиран и толкова?Защо си да си прави този труд с отблокиранията и цялата тази игра?

# 173
  • София
Първо, недей да томозиш повече жената. Тя ако иска, ще те потърси. Това 9 месеца постоянно писане и звънене са ужасен тормоз!

Иначе, може просто да й е неприятно да трява да държи някой блокиран, понякога при преинсталация блокировките се махат... причини може да има много. Но каквито и да са, тя ако иска комуникация с теб, ще пише. Мен с това поведение щеше да ме отблъснеш тотално.

# 174
Чуждите "сърби ме, боли ме, драго ми е" човек ако тръгне да се опитва да разбере, си губи времето на тоя свят. Искала, направила. Интересно й е, развлича се. Абе, глупости.

# 175
  • София
Благодаря.Но защо просто не ме остави блокиран и толкова?Защо си да си прави този труд с отблокиранията и цялата тази игра?
Ами точно заради това, де - че вече не й пука. (Надявам се, все пак, да не е така, щом я харесваш). Останалите възможни причини Лъвица ти ги е посочила. Може да има и друго нещо - да ти се "поправи на интересна" още известно време, и пак да се съберете, щом е ставало така и преди (това - ако и тя те харесва все още).

# 176
  • София
За 9 месеца, определено не е защото го харесва. Може да й се е гледало малко сеир, може да е чакала да го види дали ще се кротне и ще могат да имат нормални приятелски отношения. Ама да си го иска обратно - никакъв шанс. Дори за резерва не го държи.

# 177
От позицията на жена, чийто бивш пише къде ли не вече 13 месеца, радвайте се, че не се е оплакала от Вас.
Може би мислите, че това поведение показва силни чувства, но е адски отблъскващо.

# 178
Бях доста настоятелен
Все едно прочетох някой трилър с преследвач психопат. Леле ... доста вика, не доста - това си е прекаляване отвсякъде и после що се държала така ... е как да се държи, бе момко?!

# 179

Аз лично бих постъпила така с човек, който ме е обидил и искам да се наслаждавам на агонията му. Лично мен ме съмнява да има все още някакви чувства към теб. Естествено, съществува вероятност и да е това, което Riene Margot е писала, но шанса е малък.

Общи условия

Активация на акаунт